Stad etrafında ucuz bilet satanlar kimler?

Başlatan seckin55, 25 September 2008, 01:00:11

« önceki - sonraki »

seckin55

Ligin ilk haftasından beri stad etrafında 4' erli  5' erli kişiler stada gelen taraftarlarımıza ucuz bilet satmaya çalışıyorlar.gittiğim 3 maçtada rastladım ve izmir kemeraltındaki esnaflar gibi sülük gibi yapışıp zorla bileti satmaya çalışıyorlar.orneğin 10 ytl olan maraton biletini 5 ytl' ye satıyorlar.bu paralar kime nereye gidiyor..bilgisi olan varmı???

cembaba

gozgoz yýlmaz

iki sene önce elazığa 2-0 kaybettiğimiz bir maç öncesinde yanıma birisi geldi bilet gişede 7,5 bende 5 dedi. niye senden alayım dedim. ucuz dedi. sen nasıl ucuz satıyorsun peki, kulüpten daha mı zenginsin diye sorunca çekti gitti. sonradan öğrendim, şu an nerededir bilmiyorum ama biriki maçlığna kurulan samsunspor sevdalıları derneğinden birisiymiş, ismi bende kalsın. o zamanki yöneticilerden birisi bunlara bedava bilet vermiş, grubun kaç kişi demiş bu da 100 demiş örneğin. grubu taş çatlasa 50 kişidir. kalanı da bu şekilde satıp, cebellezi yapıyor yani.

açık söyleyeyim, bu Samsunsporluluk değil, Samsunspor'u sevmek değil. Kulüp bedava bilet verebilir ama sen bunu satmaz, tribünündekilere dağıtır, maç boyunca da avazın çıktığınca takımımızı desteklersin, buna birşey demem ama hem ziyaret hem ticaret sevgiye sığmaz.

CeLiL_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 25 September 2008, 01:21:23
iki sene önce elazığa 2-0 kaybettiğimiz bir maç öncesinde yanıma birisi geldi bilet gişede 7,5 bende 5 dedi. niye senden alayım dedim. ucuz dedi. sen nasıl ucuz satıyorsun peki, kulüpten daha mı zenginsin diye sorunca çekti gitti. sonradan öğrendim, şu an nerededir bilmiyorum ama biriki maçlığna kurulan samsunspor sevdalıları derneğinden birisiymiş, ismi bende kalsın. o zamanki yöneticilerden birisi bunlara bedava bilet vermiş, grubun kaç kişi demiş bu da 100 demiş örneğin. grubu taş çatlasa 50 kişidir. kalanı da bu şekilde satıp, cebellezi yapıyor yani.

açık söyleyeyim, bu Samsunsporluluk değil, Samsunspor'u sevmek değil. Kulüp bedava bilet verebilir ama sen bunu satmaz, tribünündekilere dağıtır, maç boyunca da avazın çıktığınca takımımızı desteklersin, buna birşey demem ama hem ziyaret hem ticaret sevgiye sığmaz.

Güzel kardeşim benim dediklerin doğru ama o dediğin bilet olayı her takımın taraftarında var Fener Cimbom Beşiktaş bunlarda çok görülüyor yönetim taraftar gruplarındaki lidere bedava bilet verio o liderler biletleri kendi tanıdıklarına gruplarındaki kişilere veriyorlar he şunu söyliyelim grup liderlerinden bazı uyanıklar fazla bilet alıp gerekenleri dağıtıp arta kalanları satabiliyor bunları çok sık görüyoruz.

seckin55

bu aksam maça girmeden once dikkat edelim bakalım, stad etrafında bilet satanlar varmı?ben rastlarsam durup konuşacam sizler kimsiniz.biletleri nerden alıyorsunuz diyee...sizi de bu konuya duyarlı olmaya çagırıyorum

HEP DESTEK TAM DESTEK...

HaSaNCaN

önemli olan bunları kulube şikayet etmek beyler bırakın konuşmayı felan. biz böyle sessiz kalırsak onlar kulubü soymaya devam ederler. bunlarda 1 gram Samsunspor sevgisi yok.

seckin55

Alıntı yapılan: HaSaNCaN(streeturk) - 28 September 2008, 15:08:16
önemli olan bunları kulube şikayet etmek beyler bırakın konuşmayı felan. biz böyle sessiz kalırsak onlar kulubü soymaya devam ederler. bunlarda 1 gram Samsunspor sevgisi yok.
onları konuşturmak lazım..daha sonra da yonetime şikayet etmeliyiz.herkez tepkisini versin

HoliganSamSunLu

Yönetimin bu çakkallara musama göstermemesi gerek

HaSaNCaN

bugun bende gördüm 2 kişi gele gidene soruyorlardı. taraftar gruplardan bu arkadaşlar.

Atakumlu

bizim bu durumda yapmamız gereken boyle insanlardan bilet almamak...yapabiliyosak telefona cekip yonetimden birilerine gostermek...

eLLis

Ben polislere anlam veremiyorum birleştirsen koca tribün çıkaracak kadar polis var bunları görmüyormu dışarda.

Atakumlu

o zaman farklı bi acıdan bakalım stad sınırları icinde SAMSUNSPOR  store var ama hemen stadın dısında 7,5 ytl lik atkıyı 5 ytl ye satanlar var...bu insanların yapmıs oldukları da bilet satanlardan farksız bir sey degil artık yonetim bunlarla ugrasmak mı istemiyor anlam veremedim ben...

seckin55

ozellikle bakındım tam stadın girişşnden ama rastlamadımm.ya da Allah karşıma çıkarmadı...bunlar belli grupların biletleri...yonetımın bu davranışına karşılık sizin boyle yapmanız ihanetliktir....size bilet veriliyorsa grubunu içeri sok diye...biletleri alıp da yarı fiyatına dışarda satın dıye degıl.sziler samsunsporlu olamazsınız.sizlerden bilet alanlarda.....

eLLis

He birde dün belediyeevleri kaleye girerken gruplar içeri girecek bilet bulamıyordu bir şekilde girdiler sonra.

SametYılmaz55

inşallah bunlara bir çözüm bulunur sonuçta Samsunspora zarar veriyo bu tür olaylar grupların biraz daha dikkatli olması lazım çünkü bunu yapan maçta ne kadar bağırırsa bağırsın Samsunspora ihanet ediyor....