Murat Yıldırım, 2005'te Ajax'ta yılın genç futbolcusu seçilmiş

Başlatan tanju55, 23 September 2008, 20:16:53

« önceki - sonraki »

berusa55

Bu çocukta gerçekten iş var! Top ayağına çok yakışıyor ve belli bir kalitesi olduğu açık. Bu akşam ki maçta da görevini tam anlamıyla yerien getirdi ve 120 dakika canla başla mücadele etti.

samsunew

murat yıldırımı bende beğendim bence ilk onbirde oynamalı kendine güveni gelir daha faydalı olur diğerlerine göre transferde biraz daha ön plana çıkıyor hayırlısı olur inşallah bu adam uyum sorununu atlatınca çok süper olur bjk li serdar özkan misali inşallah .

kuzey55

bencede bu çocukta iş var yaptığımız en doğru iş onu takıma kazandırmaktı...

tanju55

eee arkadaslar
sonunda bizde turnayi gözünden vurduk
ajax dünyanin en iyi alt yapisina sahip ve biz bu takimin belkide en iyi genc futbolcusunu aldik
su fatih terim giderse milli takimdan milli takima kadar yükselir

kuzey55

bence uyum sorunu yaşıyor ve her gecen hafta daha iyi oynuyor.gözle görülür ilerleme var çok iş yapcak bu çocuk.takımımız uyum sorununu aşınca bence daha iddaalı olacağız.

tanju55

bu takim bir otursun ilk 6 garanti olur
ve ilk 6 ya kalipda süper lige cikmamak olmaz bize de yakismaz

Kaya

murat bugün gerçekten üstdüzey oynadı sadece son paslarda hataları oluyor bunu da rahatlıkla aşacaktır tebrikler murat ı samsunsporumuza kazandıran kişiye
ayrıca youtube da ki videosunu da mutlaka izleyin gerçekten gurur verici

Kais

az boylu bırazda kalıblı olsa kımse tutamıcak top suremıoyor bu yuzden ama mac boyunca nerden baksan 15 tane top calmısdır

berusa55

Alıntı

Yatarsa dinleniyor
Kırmızı-Beyazlıların bu sezon kadrosuna dahil ettiği gurbetçi yıldız Murat Yıldırım, karşılaşmalardaki kondisyonu ile dikkat çekiyor. Çok koşan bir yapısı olan Murat, arkadaşlarının "Maçların devre aralarında soyunma odasında bile koşuyor" esprilerine maruz kalıyor.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17567

cembaba

nomak55

ben ilk geldiğinde dedim bu çocuğa nedense kanım çok ısınıyor diye.Çok seviniyorum böyle gençleri takımımızda görünce zaten senelerdir iyi bir gurbetçi alamamıştık çok iyi oldu..Yenilerini bekliyoruz ayrıca muratın sürekli destekçisi olalım maçlarda da kötü pas atsa bile alkışlayalım oda bu sevginin kaşılığını verecektir.

harbisamsunsporlu5517

sneıjder tarzında bır oyuncu uzun zamandır boyle yetenek arıyorduk umarım kolayca kaptırmayız muratı

AntZ

Transfer dönemindede belliydi zaten kalitesinden şüphemiz yoktu ama Samsunspor'daki performansını merak ediyorduk. Transfer başlığında da bu konu uzun uzun geçmişti.

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=4037.1110

punisher

Ajaxtan kareler..

daha çok var bu resimlerden..

berusa55

Murat Yıldırım... Soyadı misali yıldırım gibi yetişiyor her yere. Sahada ayak basmadığı yer yok. Kısa uzun pasları güzel atıyor, rakibe pres yapıyor, ara toplar atmaya çalışıyor. Bu genç futbolcu Samsunspor'umuzun istikbal vaad eden oyunculardan biri. Tabiki bütün genç topçularımız öyle ama Murat'ın üzerinde durmamızın bir önemli nedeni, uzun yıllar sonra dısarıdan gurbetçi namında yaptığımız en iyi transfer olmasıdır. Allah utandırmasın...