Tarık KAPTAN İstifa Etti

Başlatan kuzey55, 17 September 2008, 12:44:34

« önceki - sonraki »

kuzey55

AlıntıSamsunspor Genel Müdürü Tarık Kaptan, dün görevinden istifa etti. Diş Hekimi olan Tarık Kaptan´ın yoğun işleri nedeni ile görevi bıraktığı öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=17086

bengülü

tarık kaptan'ın vardır bir bildiği boşu boşuna istifa etmez yolun açık olsun tarık baba...

Clint_Eastwood

Tanıdığım Kaptan öyle durduk yere istifa etmez, umarım birşeyler yoktur altında...

**KaR6**

Tarık Kaptan yanlış gördugu yerde durmaz, iş yogunlugu baya sağlam bahane olmuş, vardır altında bişeler kesin..

mehmet yılmaz

Az zamanda çok ciddi işler yaptığını ve çevresinin kullanarak takıma maddi-manevi çok şey kattığını düşünüyorum.

İnşallah gerçekten iş yoğunluğudur, başka bir sebebi yoktur. Bu kadar tecrübeli bir futbol adamı olan Tarık Abi'nin ayrılması hiç de iyi bir şey değil bence.

kuzey55

yine başladık mı acaba diye soruyorum? hoca kötü yönetim de böyle bölünürse işimiz zor..

celebi

öyle hemen ortalığı vaveylalara boğmamak lazım ancak yönetimden bir kaç isim ile sıkıntı yaşamıştır diye tahmin ediyorum

HoliganSamSunLu

hayırlısı olsun inşallah tarik kaptanla kalır... yönetimde çözülme olursa yine aynı filmi görmek zorunda kalıcaz

Baskent_Samsunspor

benim düşünceme göre sayın kaptan bu göreve tesislerdeki düzeni sağlamak duruma hakim olmak en azından bi disiplin sağlamak için geldi veya getrildi zannımcada görevi tamamladığı düşüncesine vardıki istifası nı verdi ...çatlak olmasını beklemiyorum...sayın kaptana teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

jean

islerin yogunluguyla alakasi yoktur sanirim baska birsey vardir

muratask55

slm arkadaşlar tarıkkaptanın istifasını yeni duydum çok üzüldüm bence bu geleceğin habercisidir tarık kaptan bugün (tarık kaptan) olmadı ben bu babam gibi sevdiğim adamı samsunsporla tanıdım samsunspor sevgisiyle sevdim  samsunspor sevgisine de yürekten inandığım bi abimiz inş düşündüğüm gibi deildir ama bana kötüye gidişin sinyalini verdi  biz bi tarafatar olarak bu işe hemen el atmalıyız UNUTMAYALIM SAMSUNSPORUN bizden başka dostu yok acil çareler düşünüp bişeler yapalım samsunspor için ben herşeye varım.

ali ihsan

Onun gibi Samsunsporluların kulübün içinde her daim bulunması gerekir diye düşünüyorum.Ayrılmasına üzüldüm.