Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

serkancengiz

Hoca elinde nevar kimi kadro dışı bırakıyorsun. Sende yedin bizi

edmontdante

Furkan  ve Zafer kadro dışıymış.Doğru bir hareketmi yanlış mı hoca haklı mı değil mi bilemeyiz ama takım içindeki oyunculardan çalışmayan,gerekeni yapmayan,verilen bunca şansa rağmen hiçbir katkı sağlamayan,disiplini bozan ,yalama davranan oyuncuların kadro dışı kalmasından yanayım.Tabiki burada kadro dışı bırakılmalarını isteyen hocanın şahsi sorunları nedeniyle bu karara varmış olmaması,bu yöndeki yetkisini kötüye kullanmaması haksız yere bu cezayı kesmemiş olması gerekiyor.

jean

furkani gecen senede kovdular ne yapiyor boyle bu adam surekli anlamiyorum bi rturlu dikis tutturamadi

oguz_5528

abii furkan bişe yapmıyo ki zaten yapamıyoo doruu çarşambaspor'a bi takıma faydası olsn barii,çarşambada almaz bal yapmayan arıyı boşyere nie para verioruz ki bunlara ..daa...zafer ne iş anlayamadımm ???

kuzey55

arena ve mekansızlardan arkadaşlar yola çıkmışlar ayrıca özel araçlarda varmış.kazasız belasız gidip dönerler inşallah...

Kais

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 September 2008, 19:44:22
arena ve mekansızlardan arkadaşlar yola çıkmışlar ayrıca özel araçlarda varmış.kazasız belasız gidip dönerler inşallah...

ya kac defa dedım kımse cevap vermedı bende gıtcekdım yaaa poffff ama sende yenı ogrendın galıba ?

kuzey55

maça gidemeyen arkadaşlar,samsunda bulunan abiler kardeşler yarın akşam maçı birlikte izleyelim...hem güzel bir atmosfer olur hemde meydanı gs lilere bırakmamış oluruz...

Atakumlu

edmontdante

Furkan için söylenenleri yıllardır hepimiz biliyoruz  ama bence geçen sene takımda kaldığı sürece orta sahada en çok savaşan,hem ön libero gibi oynayıp hem de araya  ve terse top atabilen  ve hatta çok şeyler beklediğimiz zafer'den oyun anlayışı ve teknik kapasitesiyle daha fazla olan bir oyuncu.2 sezondur takımda olan Ömür ondan çok mu iyi yani.

Öyle bir yazdım ki sanki Zinedine ZİDANE  :) :)

oguz_5528

ömür de bal yapmıoo amaa bizden gidenlerr süper oluyoo giresunda eminn hele hele barışş herif bize karşı ölümüne oynadıı karşısındaa mesut olduktan sonra sağ sol yol etti:((

Sadece Samsunspor

AlıntıDisiplinli bir takım oluşturduklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, şunları söyledi: "Disiplinden asla taviz ve ödün verilemez. Bunu net olarak hem başkanımız hem de ben açıkladım. Geçen hafta aldığımız radikal kararlarla disipline uymayan oyuncularla kesinlikle yollarımızı ayıracağız. Bu nedenle kim bu takıma inanıyor ve güveniyorsa, o arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Bunun aksini kimse düşünemez. Son derece kararlıyız. Bu nedenle en büyük caydırıcı güç kararlılıktır.

Futbolcularımız bunu bilecek. Samsunspor'da geçmiş yıllarda olduğu gibi futbolcuya dayalı düzen bitmiştir. Artık yeni, çalışkan, ne yaptığını iyi bilen ve fedakar bir yönetimimiz var. Geçmiş yıllardaki gibi takımı kaos ortamına sürükleyenler olabilir. Biz buna asla fırsat vermeyeceğiz. Geleceğin takımını kuruyoruz. Bir anda da çok şeyde beklemiyoruz bu takımdan. Ancak, Samsunspor'a yakışır, disiplinli, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun aksini düşünmüyoruz. Aksini düşünen insanlarla yolumuzu ayırmasını biliriz. Bu şekilde kararlığımızı gösteriyoruz. Samsunspor kazanacaksa bu şekilde kazanacak. Lütfen herkes sabırlı olsun, tahriklere kapılmasın. Ben bu takıma kefilim, bu takım çok iyi yerlere gelecektir."

Gümüşdağ'ın açıklama yapmasının ardından kırmızı-beyazlı kafile, kulübe ait otobüsle havaalanına hareket etti, oradan da saat 12.45 uçağıyla da İzmir'e gitti.

Eğer Hayrettin hocamız bu yaptığı açıklamaları uygularsa gerçketen çok iyi olur ama lütfen yarın yenilsek bile hemen istifa demiyelim, sabır sadece sabır bu sene ortalarda takılcaz azcık

Kais

ya lutfen bu mac belkı yenılebılırız ama gungorenı yenerız sonra bır ıkı mac ıyı gıderız sonra bı kac mac yenılırız bu sene bole gececek ıstıfa falan olmasın az oyuncu hoca ya hoca oyuncuya ısınsın bız belkıde bu yuzden kaybedıyoruz 3 mac yenılen hocayı hemen kovuyoruz hep basarısız olduk kovunca bır kerede desteklemeyı deneyelım belkı karlı cıkarız

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 20 September 2008, 21:11:43
ya lutfen bu mac belkı yenılebılırız ama gungorenı yenerız sonra bır ıkı mac ıyı gıderız sonra bı kac mac yenılırız bu sene bole gececek ıstıfa falan olmasın az oyuncu hoca ya hoca oyuncuya ısınsın bız belkıde bu yuzden kaybedıyoruz 3 mac yenılen hocayı hemen kovuyoruz hep basarısız olduk kovunca bır kerede desteklemeyı deneyelım belkı karlı cıkarız

%100 katılıyorum lütfen ya lütfen eğer yarın yenilirsek yine istifa sesleri başlamasın

Sercan

Sadece Samsunspor