Bank Asya 1.Lig 4.Hafta | Karşıyaka - Samsunspor'umuz: 0-0

Başlatan kuzey55, 13 September 2008, 23:29:43

« önceki - sonraki »

kuzey55

biz yolumuzu her türlü buluruz türkiyede gitmediğimiz yer bulmadığımız stad yok.o konuda sıkıntı yaşamayız.

maçtan pek umudumuz yok gibi görünse de ben en az 1 pun alacağımızı düşünüyorum.ama bu hoca baya bi dengesiz bakmışsın yine fark yemişiz,,bellimi olur belkide kazanırız...

samsunmania

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 September 2008, 11:59:35
biz yolumuzu her türlü buluruz türkiyede gitmediğimiz yer bulmadığımız stad yok.o konuda sıkıntı yaşamayız.

maçtan pek umudumuz yok gibi görünse de ben en az 1 pun alacağımızı düşünüyorum.ama bu hoca baya bi dengesiz bakmışsın yine fark yemişiz,,bellimi olur belkide kazanırız...

Canım kardeşim yolunu bulamazsın mı dedim sana. İzmir'de yaşadığım için size güzelik olsun diye birşeyler söylüyorum.

karsiyakali85

s.a arkadaşlar. İstanbuldan araçlarla gelen arkadaşlar izmire bornovadan giriş yapacaklardır daha sonra "karşıyaka" tabelalarını takip ederek kolayca karşıyaka merkeze yani çarşıya gelebilirler.Alsancakta inip de bireysel olarak gelecek arkadaşlar da mavişehir otobüslerine binerek çarşıda inebilirler.Maç öncesinde çok güzel bir ortam olacağını düşünüyorum.Bizi güzel karşıladığınızı ve misafirperverliğinizi karşıyakada hiç kimse unutmadı http://www.yesilkirmizi.net/index_radyo.html
bu linkteki samsunspor haberine yapılan yorumları okuduğunuzda da bunu göreceksiniz.Kazasız belasız yolculuklar

kuzey55

AlıntıArkadaşlar bencede bi jest yapalım .En Büyük taraftarları Timofte lakaplı Teoman Taş mış.Trafik kazasında kaybetmişler.Onun lehine bi tezarruat yapalım.

evet o EN BÜYÜK SAMSUNSPORLU,samsunsporlunun en sadakatlisi,en yüreklisi ve centilmeni...o da bizimle beraber olacak bundan şüphemiz yok...

celebi

Alıntı yapılan: karsiyakali85 - 20 September 2008, 12:06:03
s.a arkadaşlar. İstanbuldan araçlarla gelen arkadaşlar izmire bornovadan giriş yapacaklardır daha sonra "karşıyaka" tabelalarını takip ederek kolayca karşıyaka merkeze yani çarşıya gelebilirler.Alsancakta inip de bireysel olarak gelecek arkadaşlar da mavişehir otobüslerine binerek çarşıda inebilirler.Maç öncesinde çok güzel bir ortam olacağını düşünüyorum.Bizi güzel karşıladığınızı ve misafirperverliğinizi karşıyakada hiç kimse unutmadı http://www.yesilkirmizi.net/index_radyo.html
bu linkteki samsunspor haberine yapılan yorumları okuduğunuzda da bunu göreceksiniz.Kazasız belasız yolculuklar

teşekkürler kardeş gelindiğinde bildiğim kadarıyla oraya Allahtan bir sıkıntı olmazsa gelinecek.yarın görüşülür

karşıyakalı_35,5

ist dan gelecek arkadaşlar bornovadan karşıyaka tabelalarını takip ederek karşıyakamıza gelebilirler.karşıyaka sahilinden devam ettıkten sonra karşıyaka vapur iskelemizi görebilirsiniz tam karşısı çarşımız zaten kolay bulursunuz.orda kime sorsan ksk tarftarlar derneği size gösterırler.yada osman bey parkı var hemen çarşının yanında oradada abilerimizin mekanı var.
konaktan alsancaktan gelcek olanlar karşıyaka vapuruna bınebılirler yada karşıyaka,mavişehir,bostanlı bld otobüsüne bınerlerse rahat bı şekilde çarşımızı bulabılırsınız.
bayagı bi detaylı şekilde anlattım. :D olmadı zaten foruma ksk taraftarlar derneginin tel ve mail ini yazdık ordan irtibata gecebılırsınız.hepiniz a.e.o

55.hakan

zaferle furkan kadro dışı bu maç öncesi zafer kadro dışı mı bırakılır ne biçim hoca bu yaa

ferahkorkut

Zafer kadro dışı.Serkan Aykut'un da kayınvalidesinin rahatsızlıgı nedeniyle morali bozukmus.İzmire götürülmemiş.Şimdi bu oyuncuların yerine kim oynayacak..Tam bir bilmece:S

gozgoz yýlmaz

20 September 2008, 13:48:05 #203 Son düzenlenme: 20 September 2008, 13:52:22 gozgoz yýlmaz
Birader bunun nesi bilmece? Sen de tahmin edebilirsin kadroyu. Zafer'in yerine Murat Yıldırım, Serkan'ın yerine ise Volkan Çekiç oynar.

benim kadrom değil ama hocanın kadrosu şu olur.
1- hasan
2- veysel
3- gökhan
4- kenan
5- mesut
6- hakan
7- murat
8- volkan
9- sercan
10- burhan
11- turgut

Ayrıca Serkan'ın sopn idmanda sakatlandığı söyleniyor, mr çekliecekmiş, halk gazetesi öyle yazmış. kaynanasının rahatsızlığı nedeniyle gitmeyecekse eğer çok ayıp eder. böyle şey mi olur Allah aşkına?

kuzey55

zafer efendi bi oyuncu kapasitesi doğrultusunda iyi oynuyo bana göre.serkan ından kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum ama bu hoca ne yapmak istiyo hala anlamış değilim.zafer ve serkan gibi önemli 2 oyuncudan yoksun olmak tamamen aptallık.

gozgoz yýlmaz

20 September 2008, 14:11:20 #205 Son düzenlenme: 20 September 2008, 16:15:24 gozgoz yýlmaz

Serkan konusunda ise yazılan mazerete inanmak istemiyorum. Malum, yöneticilerimiz sorunlu futbolcu istemiyoruz diye Celil gibi Şenol Demirci gibi isimleri istemediler.
Belki de takımdaki tek sorunlu ismin hoca olmasını istemişlerdir. :)

kuzey55

hocanın sorunlu olduğu kesin zaten :) psikolojik olarak baya bi sorun yaşıyor olmalı.ayrıca bu hafta can ulunun oynacağına inanıyorum.mesuttan daha faydalı olacaktır.mesutun zamana ihtiyacı var ama bizim bu zamana sabrımız yok.

Sadece Samsunspor

serkan-zafer-sefa-furkan kadroda yok işimiz çok ama çoz zorlaştı orta sahada adam yok gibi bişe inş. şaşırtıtlar bizi ama zor

cem 55

bu zafer bize kaç maç kazandırdı arkadaslar 2.5 senedir kadroda  vasatı aştıgı maç sayısı 3 olsada olur olmasada bence kayıp degil

Kais

ya maca gıden gruplar veya aranızda gıden varsa nerde toplanılıyor bıde kac para soleyebılırmı?