Fortis Türkiye Kupası 2.Tur | Samsunspor'umuz - Antalyaspor

Başlatan berusa55, 09 September 2008, 15:11:10

« önceki - sonraki »

eLLis

O kişileri gruplarda görmedim bugün benimde dikkatimi çektiler stadda dünya kadar polis var hiçmi görmüyorlar bunları.

edmontdante

25 September 2008, 00:28:45 #646 Son düzenlenme: 25 September 2008, 00:30:27 edmontdante
Alıntı yapılan: CemBaba - 25 September 2008, 00:01:02
:) bana da oyle geldi ya süperdi.. sesimizi hissetmiyorz arkadaşlarla inanın :)

Cem baba  oradan gelen sesle maraton bile gaza geldi.Belki bizler oralara gelip çok fazla içinizde bulunamıyoruz ama oradan gelen sesin gücü gurulandırıyor bizi her seferinde.Tarif edilemez  ürpermeler uyandırıyor içimizde.Bazen dayanamayıp geliyoruz maçın durumuna yada atmosfere göre.Hiç unutmam rahmetli Timofte'nin yanımızdan hissettirmeden ayrılıp koltukların üstünden atlaya atlaya birleşen grupların içine doğru koştuğunu.Hala gözümün önünde.

Şu aşağıdaki güzelliğe baksana.Geçen sezondan bir birleşme

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: seckin55 - 25 September 2008, 00:13:46
samsuni abi bu aksam herşey çok güzeldi..yenildik elendik ama çokta üzülmüyorum.bu oyunu bu azmi bu istegi gordukten sonra..benim bir sorum olacak...ligin başından beri maça gidiyorum..bilet alacagım zaman stad etrafında ellerinde biletli gençler hemen bizlere yapışıyorlar.abi maraton bileti 5 lira....bunlar kimm..samsunspor sırtından paramı kazanıyorlar...bu şekilde bilet satılıyor.bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Bu konuda net bir bilgim yok. Birkaç kere benim de başıma geldi ama almadım. Gişeden pahalı almak en doğrusu. Onun dışında ilk cümlene kısmen katlıyorum. Ben üzülmüyorum diyemiyorum. Şimdi grup kuraları çekilirken orada olmamak çok yaraladı beni ama takımımla gurur duydum. Yürekten oynadılar...

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 September 2008, 00:19:45
Üstad çok güzel bir geceydi yinede.Valla ben de gururlandım bu gece

Son iki-üç yıldır dünyanın parasını alan ama adam gibi top oynamayan sahtekar futbolcuları düşününce bu çocukların emeklerine saygı duymak lazım. Takım çok istikrarsız abi, sağı solu belli olmuyor. Yazdıklarının hemen hepsine de katılıyorum. Bu Murat Yıldırım'ı kamp döneminden beri takip edip, seviyordum. Çocukta biraz böyle gurbetçiliğin vermiş olduğu bir çekingenlik var. İnşallah arkadaşları da sahip çıkıp kollarlar onu.

eLLis

Alıntı yapılan: edmontdante - 25 September 2008, 00:28:45
Cem baba  oradan gelen sesle maraton bile gaza geldi.Belki bizler oralara gelip çok fazla içinizde bulunamıyoruz ama oradan gelen sesin gücü gurulandırıyor bizi her seferinde.Tarif edilemez  ürpermeler uyandırıyor içimizde.Bazen dayanamayıp geliyoruz maçın durumuna yada atmosfere göre.Hiç unutmam rahmetli Timofte'nin yanımızdan hissettirmeden ayrılıp koltukların üstünden atlaya atlaya birleşen grupların içine doğru koştuğunu.Hala gözümün önünde.

Şu aşağıdaki güzelliğe baksana.Geçen sezondan bir birleşme

Bu birleşmenin 3 te 1 i oldu bugün ve güzeldi bir daha resimdeki gibi olduğunu düşünsenize offf

edmontdante

Alıntı yapılan: cem 55 - 25 September 2008, 00:02:38
bu hocanın bu turguta nasıl bu kadar tölerans gösterdigini  2.yarıda oyuna ömürü sokarken ne düsündügünü merak ediyorum bu ömür yada turgut ne yapmıs su ana kadarda bu adam bu iki topcuyada bu kadar sabredebiliyo

Benim de Turgut'a olan inancım bitti.Zaten çok tutmuyordum ama sahtekarların oynamasındansa alt yapıdan gençlerin oynamasını tercih eder hale gelmiştik Turgut da bunlardan biriydi ama bir ilerleme olmadı aksine topla bir ürkekliği var rakşp defansın üzerine giderken.Birde kanat oynayınca  sürekli gidip gelmek istiyor ayrıca o mevkinin özelliklerini bilmediğinden  enerjisini fazla harcıyor ve bu seferde topla buluşunca bitmiş oluyor  bence.Bir de bir şeyler kötü güdünce hep kötü gidiyor bu da insanın özgüvenini azaltıyor.Benim şu anda Turgut'ta gördüğüm bir tedirginlik ve korku.Çok olumsuz etkiliyor belki şu golü atsa çok iyi olacaktı ama atamadı.penaltı kaçacaksa TUrgut kaçırmasın diye dua ettim neredeyse.

Bence hocanın Tugut'u biraz kızağa çekmesi gerekiyor başka bir şeyler denenmeli orada.Kesinlikle oranın oyuncusu değil.

Ömür 'den zaten hiçbirşey anlamadık ki

seckin55

turgutun yerine alternatif olarak volkan veya çağatay la başlayabilir hoca.turgut golcu futbolcu.koca 90 dk da 3 tane pozisyona giriyo sağ taraftan..burhan' la ilerde oynasa belki daha iyi olacak.kendine güveni gelecek.

atakumlueray

bir teknik direktörün bu maçta yapması gereken belki de tek görevi,maç penaltılara kaldığında atmak isteyenlere öncelik verdikten sonra kalanlara da moral vermesi,penaltıyı kullanması için ikna etmesi,kaçırması durumunda da dünyanın sonu olmadığını belirtip takımını penaltılara hazırlamaktı bence.ancak özellikle seri penaltılara geçildiğinde futbolcularımızın birbirlerini iterek zorla penaltı kullanmaya göndermeleri bence hocanın büyük eksikliğidir.ben her zaman takımımda volkan arslan,mustafa özkan gibi bitmiş adamlar olup, maç kazanacağımıza, böyle kaybetmeyi tercih ederim ancak bu genç ve yetenekli arkadaşların başka bir hocanın elinde daha çok gelişebileceklerini ve takımın daha başarılı olabileceğine inanıyorum.

mehmet yılmaz

maç öncesi

gol sevinci

maraton

uzatmalarda yükleniyoruz

hasan'ın kaçırdığı kader penaltısı

seckin55

Alıntı yapılan: atakumlueray - 25 September 2008, 00:44:30
bir teknik direktörün bu maçta yapması gereken belki de tek görevi,maç penaltılara kaldığında atmak isteyenlere öncelik verdikten sonra kalanlara da moral vermesi,penaltıyı kullanması için ikna etmesi,kaçırması durumunda da dünyanın sonu olmadığını belirtip takımını penaltılara hazırlamaktı bence.ancak özellikle seri penaltılara geçildiğinde futbolcularımızın birbirlerini iterek zorla penaltı kullanmaya göndermeleri bence hocanın büyük eksikliğidir.ben her zaman takımımda volkan arslan,mustafa özkan gibi bitmiş adamlar olup, maç kazanacağımıza, böyle kaybetmeyi tercih ederim ancak bu genç ve yetenekli arkadaşların başka bir hocanın elinde daha çok gelişebileceklerini ve takımın daha başarılı olabileceğine inanıyorum.
yücel uyar derim..başarı gelirse adam gibi adam yücel uyar' la gelir..kesinlikle..

cembaba

25 September 2008, 00:53:39 #654 Son düzenlenme: 25 September 2008, 04:56:36 berusa55
:( ewet inşallah diğer bütün maçlarda birleşiriz... abilerimiz bu konuda artık tek kişi olmayacagını anlamıştır bu işlerin..

Sadece Samsunspor

AlıntıGümüşdağ'dan Antalya yorumu!

24 Eylül 2008 / 23:21

Samsunspor Teknik Direktörü Gümüşdağ; "Antalyaspor karşısında oynanan oyundan memnunum ancak, iyi bir takım için zamana ihtiyaç var" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında Antalyaspor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendirdi. Gümüşdağ, kaygan zeminde keyif dolu bir maç ortaya konulduğunu belirterek; "Antalya bizden tecrübeli bir takım. Bizim futbolcularımız da elinden gelenin en iyisini yaptı. Kollektif oyun anlayışıyla mücadele ettik" dedi.

"Oyun anlayışında eksiklikler var"

Antalyaspor'a penaltılarda 7-8 yenilen kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Hayrettin Gümüşdağ, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında Antalya maçına ilk defa forma giyen İsmail, Hakkı ve Oktay gibi isimlerle saha çıkmalarına rağmen çok iyi bir oyun ortaya konduğunu söyledi. Alınan sonuçla ilgili ise "Bugün kısmetimiz yokmuş" yorumunu yapan Gümüşdağ şunları kaydetti: "Futbolcularımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Varını yoğunu ortaya koyan bir takım. Kollektif oyun anlayışı ile oynadık. Bize destek olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar için biraz sabır istiyorum. Bu takım iyi takım. Zaman zaman demoralize olabilir. Futbolcularımızın oyun anlayışı ile ilgili eksiklikleri var. Bu da sahaya çıktıkça, oynadıkça giderilebilecek bir eksikliktir. Oynamadan giderilemez."

"Güngören'in son iki maçını izledim"

Kupa maçını geride bırakarak Pazar günü oynanacak Güngören Belediyespor karşılaşmasına odaklandıklarını anlatan Hayrettin Gümüşdağ, Güngören Belediyespor'un 2-3 yıldır birarada oynayan bir takımdan oluştuğuna dikkat çekti. Güngören'in son iki maçını izlediğini ve ona göre futbolcularını hazırladığına işaret eden Gümüşdağ; "Biz gençliğimize ve tempomuza güveniyoruz. Zaman zaman böyle kazalar olabilir . Ancak, benim futbolcularımın hiçbirinden şüphem yok. Mücadeleden çok memnunum" dedi.

"Futbolculara baskı yapmayın"

Gazetecilerin futbolcular üzerinde olumsuz etki uyandıracak haberlerden sakınmalarını tavsiye eden Teknik Direktör Gümüşdağ, kendisinin genç futbolculara şans tanıdığı için Samsunspor'a getirildiğini vurguladı. Gümüşdağ; "Evet ben gençleri daha çok oynatmak istiyorum. Onlara şans tanıyorum. Onun için de buradayım. Ancak, hemen eleştirilere başlamamak lazım. Biraz zaman tanınmalı. Bir takım kolay oluşmuyor. Bu çocukların tecrübelerinin oluşması için oynamaya ihtiyaçları var" diye konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=4954

Her zaman ki gibi arkandayım hocam sana çok güveniyorum, bu takım iyi yolda tabii bu yolda elbetteki mağlubiyetler olacaktır ama her zaman gibi sabır ve umut diyorum ;)

gozgoz yýlmaz

Bir ara statta ayrı ayrı 5 tane tezahürat vardı. Lütfen artık, bunun hiç bir faydası yok Samsunspor'a. Gördünüz işte.
maça gelirsek, valla çok yazık oldu. iyi oynadık ama Turgut golcü ise ben de astronotum. atamıyor abi, çocuğa da yazık. son vuruş yok işte. o işi öğrenene kadar ben ya fıtık olacağım ya da dert sahibi. bağıra bağıra gitti tur. ama iyi oynadık gerçekten. Delibalta soyadına uygundu. murat da öyle. aferin çocuklar.

kuzey55

Önemli Dakikalar

12. dakikada kaleci Fevzi topu Yalçın'a verdi. Yalçın'ın uzaklaştırmak istediği top Burhan'a çarparak ağlara gitti. 1-0

27. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Turgut Doğan, topa vurmakta geç kalınca defans ayak koydu ve top kornere gitti.

53. dakikada Volkan'ın serbest vuruşta ceza sahasına ortaladığı topa Recep kafayı vurdu. Kaleci Hasan topu yatarak güçlükle kornere çeldi.

61. dakikada Ahmet ile verkaç yaparak ceza sahasına giren Abdullah, sağ çaprazdan kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturdu. 1-1
75. dakikada Burhan'ın ceza sahası dışından sol çaprazdan sert şutu üst direği yalayarak auta gitti.

86. dakikada Murat Yıldırım'ın ceza sahası dışından sert şutu direğin dibinden dışarı çıktı.

104. dakikada Burhan'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Turgut kullandı. Turgut'un sert ve düzgün şutu kaleci Fevzi'de kaldı.

109. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Ömür'un sert şutu direği yalayarak dışarı çıktı.

114. dakikada sol kanattan yapılan köşe atışında yükselen Turgut'un sert kafa vuruşunu kaleci Fevzi güçlükle çeldi.

2 pozisyon bir gol...ne söylenebilir ki?

Kaya

gecenin kaçı oldu hala inanamıyorum nasıl turu hediye ettik bi yandan üzüntü bir yandan oynanan oyun sayesinde bir umut oluştu önümüzdeki haftalara
maça gelince gerçekten yürekli ve SAMSUNSPOR formasını giydiğini bilen futbolcular vardı sahada takım ilk yarı gerçekten çok koştu ama ikinci yarı kadar pas yüzdemiz yüksek değildi özellikle top kontrolü konusunda genç oyuncularımız çok çalışması gerekiyor çoook sırf top kontrolü göüsle yere top indirme diye tabir ettiğimiz oyun içerinde yapılması önemli işlerde çok beceriksiz kaldılar
hocaya gelince hala anlamış değilim volkan ı neden çıkardın madem volkanı çıkarıdn ömürü neden soktun gerçekten ilginç hamleler yapıyor anlamak zor oluyor ama özellikle bu takımda kesinlikle volkan,oktay,murat yanyana oynamlı ancak bu üçlü oynarsa pas yüzdemiz yüksek olur...
penaltılara gelince futbolcularımızın toplandığı yerdeydim ve gördüm ki son penaltıya kimse gitmiyordu anlayamadığım nokta neden daha önceden kararlaştırııp konsantre olunmaz büyük bir hoca hatası ilk beş penaltıyı değil de sıralamayı tam olarak yapmalıydı hakan(mücadelesi dışında yanındaki arkadaşına pas veremeyen bir futbolcu) da zaten topun başına gelmeden kaçıracağını hissettirdi bizlere keşke hasan ın yerine peşinden atacak olan turgut atsaydı şimdi sevinmiş olacaktık olsun her şey de bir hayır vardır güngören i bekliyoruz artık

serkancengiz

malatyaya turu getiren isim celil penaltıdan golü atmış şu tesadüfe bak biz penaltılarla turu kaybettik