Özrünü kabul etmiyoruz D Spor

Başlatan Cgr, 08 September 2008, 23:18:39

« önceki - sonraki »

cgr

08 September 2008, 23:18:39 Son düzenlenme: 08 September 2008, 23:31:51 samsuni
Dostum ben bu d spor'Unn... 7 maçın görüntülerini verdiler..Sıra geldi Kartal - SAmsun ve Güngören Bld.- Malatya maçlarına adamlar diyorki...
" Bu 2 maçtan görüntü veremiyoruzzz...Oluşan problemlerden dolayı maçları bu hafta veremioruz.."
hay ben bunların....

gozgoz yýlmaz

D Spor diye Lig TV taklidi bir kanal var. Normalde evime sokmam ama Samsunspor'un hatırına aldık. Geçen hafta Erciyes maçımızı verdiler, biz stattaydık. Bu hafta saat 22.00'de oturdum karşısına "1.Lig Özel" diye bir program yapmışlar. Bekliyorum Kartal maçımızın özetlerini verecek diye... Neyse, bekledik bekledik, sayelerinde öbür takımlar hakkında Hayrettin Gümüşdağ'a rapor sunacak kadar bilgilendik falan. Bir de ne olsun. Artık programımızın sonuna geldik, Kartal-Samsun ve Güngören-Malatya maçalrının görüntülerini maalesef veremiyoruz. Yani ellerinde görüntü yok. Maçlar nerede oynanmış? İstanbul... Sanki Patagonya'dan çekim yapacaklar. Bir de özür diliyor, kabul etmiyorum özrünüzü. Terbiyesizler, işimizi yapıyoruz diye doalnmayın sağda solda, çakma Lig TV'ciler sizi...

http://www.dsmart.com.tr/userinfo.aspx

Ha böyle bir iletişim adresi var. Formu doldurup yolladım.

mehmet yılmaz

08 September 2008, 23:28:13 #2 Son düzenlenme: 08 September 2008, 23:36:55 samsuni
Ben D Smartı Samsunspor'un maçları için almıştım. Başka da bir işime yaramıyor.

Böyle rezillik olmaz. Bir kuru özürle geçiştirdiler. Hatta elimde dijital makine ile bekledim. Görüntüleri çekip, paylaşım sitesine koyacak ve seyredemeyen arkadaşlara da gösterecektim.

Yuh!..

Sadece Samsunspor

08 September 2008, 23:31:00 #3 Son düzenlenme: 08 September 2008, 23:33:51 SADECE SAMSUNSPOR
cnnturk artık maç özetlerini vermiyor diye e-mail atmıştık ve işe yaradı cnnturk.com'a girin videoya tıklayın sonra spor bölümünden futbolu seçip bank asya 1.lig özetlerine tıklayın sağda tek tek maçlar yazacak ordan bizim maçı seçip izleyebilirsiniz  ;)

erciyes maçı var şuan kartal maçıda kısa sürede eklenir

http://www.cnnturk.com/Gallery/Video/default.aspx

cem 55

gerçekten cok terbiyesizce bunlara hadlerini bildirmemiz lazım arkadaslar herkes yukarıdaki iletisim formunu doldurup yollasın samsunspor taraftarının büyüklügünü gücünü görsünler öyle kuru kuruya özür dileyip geçiştirmekle olmuyo bu işler

Recep

biz böyle kuru özürle geçiştirilecek takımmıyız
şerefsizler haddinizi bilin kendinize gelin
bu haftaki giresun maçında protesto etmek lazım

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 08 September 2008, 23:31:00

erciyes maçı var şuan kartal maçıda kısa sürede eklenir

http://www.cnnturk.com/Gallery/Video/default.aspx[/b][/i]

eklenemez tugberk, çünkü ellerinde görüntü yokmuş hazretlerin.

şuraya yüklenelim arkadaşlar.
D Smartı Samsunspor için aldık, adamların yaptığına bakın.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 08 September 2008, 23:35:23
eklenemez tugberk, çünkü ellerinde görüntü yokmuş hazretlerin.

şuraya yüklenelim arkadaşlar.
D Smartı Samsunspor için aldık, adamların yaptığına bakın.

olsun abi en azından e-mailler boşa gitmedi cnnturk ilgi gösterip ilk hafta maçlarını koydu, bunada şükür ;) ama merak etme dspor için ayrı bir e-mail atacağım ;)

MeL_55

biri metin yazsin onu kopyalayip koyalim bence.

Atakumlu

ben şikayetimi yazdım formu doldurdum gonderdim herkezin bu konuda duyarlı olmasını bekliyoz..

yusuf celebi

Kartal maçının özeti 3 bölüm halinde yaklaşık 20 dk trübünlerden amatörce çekilmiş  görüntüler var.
O sıcakta ve hapishane gibi tribünlerden alınabilecek en iyi görüntüyü alabildim,isterseniz bu işlerden anlayan biri varsa bana ulaşırsa görüntülerin buraya eklenmesi için elimden geleni yaparım.

Ben video ekleme konusunda teknik bilgi ve donanıma sahip değilim şimdiden söyleyeyim.

Sempatik Bengülü

09 September 2008, 23:11:21 #11 Son düzenlenme: 09 September 2008, 23:28:45 sempatik bengülü
ben şunu anlamıyorum nedense bizim maçları vermiyorlar yada en son bizim maçları gösteriyorlar.valla ne bu samsun düşmanlığı valla d smart bizim maçları vermicekse ben atarım çöpe olay bukadar basit

Kadir ÇELEBİ

Nedenini açıkladılarmı bilmiyorum maç sonrasında çıkan olaylar olabilir bu nedenle butun görüntülere el konulabilir.. sadece benimkisi bir tahmin.. şayet böyle birşey yoksa yazıklar olsun amator takımların maçlarını yayınlıyor bazı yerel televizyonlar onlardan daha berbat bir çekimi var 1 lig yayın haklarını elinde tutuyorsun hatfada 2 gun analiz durum değerlendirmesi yapıyorsun 1 saati geçmiyor.. dsmart bir para tuzağıdır yakında bizlere smart parayla izletirlerse şaşırmayalım..

55__Gurbet__55

zaten ben dsmart cikali dsmarta saymadim sey kalmadi galba ya ben maclarini izleyimiyorum ne güzel öndeceden sifresiz veriyordu ya veya trt veriyordu simdi adamlar hazirlik maclarini bile sifreli yapiyorlar yuh lan yuh pesss >:(

Kadir ÇELEBİ

yaklaşık 1 yıllık dsmart abonesiyim açıkcası dsmart alma sebebim bankasya 1lig maçlarını yayınlıyor olmanızdır.
öncelikle şunu belirtmeliyim aynı zamanda üzülerek söylüyorum. yayınlarınız gerçekten kaliteden yoksul amator takımların maç yayınlarına benzer bir durumdadır.
Son karşılaştığım olaysa maç özet görüntüleri arasında kartalspor samsunspor maçının özet görüntülerinin yer almaması bu sebepten özrün arkasına sığınılması dsmart gibi bir kuruluşun buyuklüğüne sığmamıştır.. bahsi geçen bu sıkıntıların bizlere tekrar yaşatılmamasını diliyorum samsunspor taraftarı kadir çelebi...

pek kale alınacağımızı düşünmüyorum ne yazıkki ama gonderdim yinede..