Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

bizim sahamızda 2-1 yendiğimiz erciyes lider önünde 2-0 önde ..........KABUSMU GÖRÜYORUZ BEYLER YOKSA BİRİSİ ÇİMDİKLESİN BENİ!!!!

kayacan

Turgutun atılmasıyla bu rezillik arasında bir bağ olabilir. Hocaya adam ağlatıp idmandan kovmak öyle  değil böyle olur demek istemiş olabilirler.Daha ligin başından bunu yapıyorlarsa yazık.

CeLiL_55

Fuat başkan konuşuyodu bıdı bıdı yok bu sezonun en iyi transferi Serkanmış yok çok iyi oynicakmış dier futbolcular bir yana Kraldan bunu beklemezdim bu iş böyle gitmez bakalım daha neler görücez...

harbisamsunsporlu5517

allaha havale edıyorum hepsını su mubarek ayda

55.hakan

turgut 2 tane kaleciyle karşıya %100 kaçırdı üst üste

CeLiL_55

bu turgutu varya kazma sapı ile döveceksin ya böyle bişey olmaz !

guvensolmaz

ALLAHım şu mübarek günde bu kadar insanın yüreğine acı veren bu şerefsizlerin de cezasını sen ver ALLAHım,, aldığımız her soluk sizin üzerinizde bir haktır, ve bu hakkı helal etmiyoruz...

harbisamsunsporlu5517

macı kazanmayı ıstemedıler bundan adım gıbı emınım yoksa gıresun kımkı bıze sahamızda 4gol atacak

edmontdante

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 September 2008, 21:38:17
turgut 2 tane kaleciyle karşıya %100 kaçırdı üst üste

kaçırır daha çok kaçırır.

GençKozluklu

Bu Turgut'ta amma kazma ha. Ne zaman izlesem gol kaçırma rekoru kırıyor. Gönderecen PAF takımına. Ben olsam yönetimin yerinde alayına PAF'a gönderirirm. Taki biz akıllandık diyene kadar. Gerekirse takım küme düşsün ancak takımla futbolcuların oynamasına müsaade edilmemli. Başkana güveniyorum.
Bu hafta ciddi şeyler olacağını düşünüyorum. Hepsine kessin cezayı

bengülü

yazıklar olsun bizleri rezil ettiniz anlam veremiyorum taraftarlarımızdan hiç bir tepki yok sadece gümüşdağ istifa diyorlardı ilk yarının sonunda REZİL ettiniz bizi

CeLiL_55

bu başkandan hiç bişey olmaz boşa kimse heveslenmesin..

Baskent_Samsunspor

kimsenin bu taraftarı enayi yerine koymaya hakkı yok sayın gümüşdağa ekibini al yolunu tut ve futbolcuların hepsinin ifadesi alınıp en ağır ceza verilmesi gerekir gerekirse hepsinin kadro dışı bırakılması lazım bu ne rezilliktir yaa vaalla pazartesi  rapor alıp işe gitmemek istiyorum tlfonları kapatmak zorunda kaldım ...İNADINA SAMSUNSPOR
Alıntı yapılan: cemalg - 13 September 2008, 21:41:14
Bu Turgut'ta amma kazma ha. Ne zaman izlesem gol kaçırma rekoru kırıyor. Gönderecen PAF takımına. Ben olsam yönetimin yerinde alayına PAF'a gönderirirm. Taki biz akıllandık diyene kadar. Gerekirse takım küme düşsün ancak takımla futbolcuların oynamasına müsaade edilmemli. Başkana güveniyorum.
Bu hafta ciddi şeyler olacağını düşünüyorum. Hepsine kessin cezayı
VALLA AYNEN DOĞRU

bengülü

üstünüzdeki forma sizlere layık değildir böyle oynamaya devam edin süper lige çıkarız aferin samsunspor

edmontdante

Bunlar hocayı yemek için bunu yapıyorlarsa ,koskoca bir şehri,marka olmuş bir takımı böylesine rezil edip bu kadar insanı üzüyorlarsa  allah b......................Bu işte bir iş olduğu çok açık.Hoca öyledir böyledir onu bilemeyiz her ne olursa olsun bunların böyle davranmalarını gerektirmez.Bu takım Kenan'ın,Sercan'ın,Turgut'un onun bunun takım değil.SAMSUNSPOR bu.Hoca işine gelmeyecek takımı sabote edeceksin.Sonra ne olacak.İşine gelen hoca  gelecek.Onu da bir süre sonra beğenmeyeceksin onu da yiyeceksin.Arada SAMSUNSPOR'U kullanarak.Ayıp be şerefsizlik bu.Ondan sonra gel gönül verdiğimiz formayı taşıyan bu adamların peşine düş.