Bank Asya 1.Lig 3.Hafta | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan MeL_55, 07 September 2008, 19:00:02

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

acaba maçı takip edenler sercan ve serkan hakkındaki düşüncelerinide aktarabilirlermi benim izlediğim sercan ve serkan takımımız adına oyunun dengesini kurucak tempo sağlayacak kişiler oynadıkları 40dk boyunca ne varlığını görebildik  bu oyuncuların hocanın arkasında durmuyorum burada kimse bunu bu şekilde algılamasın... Defansif hatalardan yediğimiz 2 gol gereksiz yere penaltı yaptırıyoruz penaltı oncesi giresunsporlu futbolcu topa eliyle mucadele ediyor ne orta hakem nede yan hakem bunun farkına varıyor izlediğim takım geri kalan 45 dakikada maçı çevirebilecek durumdamı aksine 3 gol daha yemezsek iyidir rakibi pasifmi bulduk maç oncesi sorun bumu bilmiyorum bildiğim tek şey kanser olma yolunda ilerliyorum... >:(

tolga

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 13 September 2008, 20:52:35
Futbolcular sanki hocayı göndermek istercesine oynuyorlar.Yani rezalet ötesi. Yazık bu kadar insana.

hocala ilgisi yok bu işin güc meselesi ve futbolcu portföyü ile ilgili bakarmısınız kadrodaki isimlere girenlere kulübedekilere böyle şey olmaz bu takımda futbolcu yok gençleri hemen baş tacı yapıtı hoca olamdan oldurdu sonuç ortada sercan 40 dak oyundan alınıyor sefa sorumsuzca kart görüp takımı yakıyor hakan ne oynadığıu belli değil bir de gençler var diye hoca efendi ve tahsin kosif övünüyor biz bu takımla arpa boyu gidemeyiz  hemen hocaya şut hemde bu akşam koskoca kenti kandırdı aldığı adamlar bile oynamıyor sahtekar bu

OrduluGencliq

çok şaşkınım şu sonuca şuan. giresun iyi hırslanmış sanırım samsun a patladı

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: OrduluGencliq - 13 September 2008, 20:59:15
çok şaşkınım şu sonuca şuan. giresun iyi hırslanmış sanırım samsun a patladı

Giresunsporun hırsının yanı sıra sahada ne yaptığını bilmeyen bir samsunspor var malesef 2nci yarı sihirli değnek deymesini beklemekten başka cağre yok...

edmontdante

Hocayı göndermek için futbolcuların yaptıkları Türk futbolunun gerçeği.Biz de bunu defalarca yaşadık  SAMSUNSPOR'da.Eskiden top oynamış abilerimiz bile bunu açıkca söylüyorlar.Neymiş çok idman yaptıran hocayı sevmezlermiş.Lan işiniz ne peki.Tabiki idman yapacaksınız yeri gelince fazlasıyla

edmontdante

Bu arada takımın en kötüsü sağ kanatta oynayan turgay'mış.Güreşçi gibi diyor tribündekiler.

guvensolmaz

Olan her zaman bize oluo beyler, trilyonları alıp köşe olan onlar, 2paralık adamlardan cop yiyen bizler, burda sinirden duvarları yumruklayan bizler.. Neymiş hocaymış topçuymuş,hadi lan.. Kimsiniz be.. Hepsinden nefret ediyorum,ben formaya aşığım  :'(

ender

ben tolgaya katiliyorum.kabul; etmemiz gereken bi gercek var.kotu bir kadro ve kotu bir takimiz a dan z ye takimda kim varsa hepsini yanyana koyunca bu is onlara agir geliyor.hepsi bundan ibaret.

harbisamsunsporlu5517

55.hakan

samsunum

harbisamsunsporlu5517

Baskent_Samsunspor

yazık gerçekten çok yazık bumudur yani maçın sonuna kadar maçı bırakmayan takım ne oluyo acaba sahada anlamak mümkün deil.

CeLiL_55

yaw arkadaş deliricem ya böyle bişey olabilirmi ya Giresun gibi takım Samsunda 4 çekti ya

HUKUKÇU

Ya vallahi artık lazım değil ya her sene böyle eziyet çekeceğimize arkadaş kapatın kulubü daha iyi nedir bu ya!!!