Bu sezonun en iyi transferi, Serkan Aykut

Başlatan fatih55ankara, 07 September 2008, 08:01:26

« önceki - sonraki »

fatih55ankara

07 September 2008, 08:01:26 Son düzenlenme: 07 September 2008, 12:30:13 samsuni
 BÜYÜK TRANSFERİMİZ
Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş´ın da, "Serkan´ı yeniden kazandık. Bizim en büyük transferimiz Serkan Aykut olacak" diyerek tecrübeli futbolcuya ne kadar güvendiğini belirtmesi, Kral´dan olan beklentileri de arttıracak gibi görünüyor. Sadece oynadığı futbolla değil, Samsunspor´a olan bağlılığı ile de dikkat çeken Serkan Aykut, özellikle kulübü federasyona vermeyen tek isim olarak Kırmızı-Beyazlı renklere gönülden bağlı olduğunu ispatlıyor
işte gerçek samsunsporlu SERKAN ZATEN istanbul a  YE DE GİDERKEN samsun a para kazandırmamışmıydı?

GençKozluklu

07 September 2008, 10:40:17 #1 Son düzenlenme: 07 September 2008, 10:43:26 cemalg
Serkan oynadığı sürece çok büyük oyuncu. SAMSUNSPOR a hala kazandıracağı büyük başarılar var. İyi bir Serkan'la biz bu yıl süper ligi çok kolay olur.

Ancak arkadaşlar ben Serkan'ın geçen yıl bizi her hafta sakatım diyerek en kritik maçlarda yanlız bırakmasını hala unutamadım, zoruma gidiyor. Takım küme düşmemek için en kritik maçına çıkıyor, Serkan daha kritik maçlar için kendini hazırlıyor gibi haberleri unutmadım.

Pazartesi günü Serkan mükammel çalışıyor, çok hırslı deniliyor. Cuma günü bakmışız Serkan gene sakat oynayıp oynamayacağı belli değil ve en kritik haftalarda gene yok.

Sonra sağda solda eğlencede olduğunu duyuyoruz.

Serkan oynarsa eyvallah. Oynamadığı sürece hemen takımdan kesmek gerek. Bakın Celil'e çok ihtiyacımız olmasına karşın displinsiz davranışları nedeniyle sözleşme yapılmadı. Doğruda yapıldı.

Hiç bir futbolcu SAMSUNSPOR'dan daha büyük değildir. Bunu yaparsa yönetim bütün takım daha iyi konsantre olacak.

Sözün özü; Serkan oynarsa arkasındayız. Kötüde oynayabilir dert değil. Ancak geçen yılki gibi yaparsa hemen takımla ilişiği kesilmesi gerekir diyorum.

Onun için Serkan'ı bu yıl dikkatle izliyorum. İnşallah takımı gene yanlız bırakmaz. Oynadığı sürece bu yılın en büyük transferi fikrine %100 katılıyorum

Saygılarımla

Not: Gerçek sakatlıklara diyecek bir sözümüz olamaz elbette. Umarım sakatlık olmaz. Ancak kabuş edelim geçen yıl sakatlığı çok şüpheliydi.

selahattin55

Sadece Samsunspor

serkan aykut sakatlanmasın diye her gün dua ediyorum erciyes ve çankırı maçlarında onun farkını gördük ara pasları ve oyunu okuyabilmesi çok büyük avantaj bugünkü maçtada farkını çıkartacaktır ortaya

1-2-3 KRALLLLLLLL

Kais

07 September 2008, 12:28:41 #4 Son düzenlenme: 07 September 2008, 12:34:13 yönetici
cok sakın hıc panık yapmıyor cok kalıtelı yasına ragmen lıgdekı coqu futbolcuya tas cıkartıyor helal olsun

seckin55

harbisamsunsporlu5517

kral gecen senekı ordu maçındakı gıbı patlama yapabılır bugun

MeL_55

oyun kurucu olarak oynadi ikinci yari ve olumlu ara paslar verdi.
zaten onun sayesinde 2 golu attik.
KRAL SERKAN
bosuna KRAL degil.

Yalnızca BİZ

jean

yasayan efsane derler ya o misal bide jubile yapmadan ciksaydik lige sahane olacakti

Kaya

samsunspor un gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından tartışmasız

ozkan17

CeLiL_55

KraL adam gibi oynadıktan sonra üstüne golcü yok Fatih Tekkeyi bile 5'le çarpar 3'e böler Serkan Aykut !

samsunew

serkan aykut gerçek bir dünya markası aslında ama anlayana ve değerini bilene onun ölüsü yeter bu lige serkandan gresun maçında patlama bekliyorum en az 2 gol inşallah.

Sol Açık

09 September 2008, 21:30:07 #14 Son düzenlenme: 09 September 2008, 21:33:00 Sol Açýk
                                      Top.Maç   Top. Gol
Türkiye Kupası                     36            18
Turkcell Süper Lig                  337        188
Resmi Kupalar                       2              0
PAF Ligi                              17             4
Özel Turnuva ve Kupalar         2              0
Özel Maçlar                         15             7
Bank Asya 1. Lig                  21             7
Avrupa Şampiyonası              10             5
Atatürk Kupası                       1             1
2. Lig                                   3             1

İşte Kral, işte istatistik...