Bank Asya 1.Lig 2.Hafta | Kartalspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan berusa55, 01 September 2008, 00:19:25

« önceki - sonraki »

eLLis

HSERCAN arkadaşa ve buraya koyan samsuni abiye teşekkürler fotolar çok güzel.

HaSaNCaN

geçen seneki maçta daha kalabalıktık. malüm ramazan

cem and naz55

bizim takım mağlubiyeti haketmemiş aynı tempoyla devam ayrıca yerel gztelerde gördüğüm şeylere inanmak istemedim taraftarımızın suratı kan içinde ve eşinin yanında tartaklanan eski yöneticimiz yazıklar olsun onlar polis ya üniformaları var dokunulmazlıkları var

red_white

bundan sonra en iyi polisin bile gözümde değeri yokk

hala kızı

Alıntı yapılan: red_white - 08 September 2008, 19:08:44
bundan sonra en iyi polisin bile gözümde değeri yokk

Arkadaşım 5 parmağın 5'i bir olmuyor öyle düşünme orada ki polislerin hepsi de daha görevlerinde yeniydiler anlamışsındır ki onlar ya yeni mezun ya da stajyer filan,  şahsen o tartakçıların içinde birtane bile tecrübeli polis ben görmedim....Çoğu daha yeni olduklarından dolayı artistlik yapmaya çalışıyordu parmakla sayılacak kadar azdı olaya karışmak istemeyen ama birşeyler yapıyormuş kisvesine bürünen....
Çok görmemek gerekiyor onlar da yeni olduklarından olacak okadar....

;)

jean

su taraftari gorunce dahada cok uzuldum maglubiyete hocanin demesine gorede fan oynamamisiz safak abinin olayi ise polisin artisligi bu turkiyede normal ne yazikki acilen rayina girlmesi lazim isteyen istedigi ati oynatiyor

Cagdas Ünver

Gelde yanma ..... neyse her iste bir hayir vardir ....

Recep

Alıntı yapılan: hala kızı - 08 September 2008, 19:20:45
Arkadaşım 5 parmağın 5'i bir olmuyor öyle düşünme orada ki polislerin hepsi de daha görevlerinde yeniydiler anlamışsındır ki onlar ya yeni mezun ya da stajyer filan,  şahsen o tartakçıların içinde birtane bile tecrübeli polis ben görmedim....Çoğu daha yeni olduklarından dolayı artistlik yapmaya çalışıyordu parmakla sayılacak kadar azdı olaya karışmak istemeyen ama birşeyler yapıyormuş kisvesine bürünen....
Çok görmemek gerekiyor onlar da yeni olduklarından olacak okadar....

;)

tek yıldız komserleri vardı onunda onlardan farkı yoktu
sanki terörist yakalamış gibi muamele yaptı tecrübeyle alakası yok

Recep

geçen sene kartal maçında orhan hoca şapkadan tavşan çıkarmaya uğraştı
bu senede hayrettin hoca bu turgut kimden torpilli anlamadım ya
90 dakika nasıl olduda bu adama tahammul edebildiler demekki kulubeden olaylar çok farklı
gözüküyor birde bu kaleciyi hal de karpuz sergisine göndersen ikinci gün karpuzların yarısını telef etmekten kapı önüne koyarlar ama bizim takım sanki ali babanın çiftliği
kenan saha içinde eraya nasıl top tutmasını gösteriyordu gülermisin ağlarmısın

Recep

Eğer küfürden dolayı ceza yeseydik para tahsil edilecek isimleri sıralıyorum

1- samsuni 
2- kar6 
3- veis
4- veisin halaoğlu
5- recep55
6- kerem55 
7- atakum_55

diğerlerinden emin değilim, pek duyamadım o hengamede.

sevgili samsuni bu hafta oruçlu olduğumuz için ağzımızı açamadık futbolcuların kulakları çok fazla çınlamadı anlyacağın ,
hem bu hafta hayrettin tezahuratınında tam sırasıydı ama
mübarek ramazana dua etsinler

köprülüler

Dua etsin o hakem Ramazana denk geldi, yoksa kapağı açılmamış küfürleri sayacaktım. O kadar sinirlendim bazı kararlarına...

fatih55ankara

ben de kendi imkanlarımla 10 günlük bebeğimi bırakarak ankara dan maça gittim.takım aslında ilk yarı iyi oynadı.yalnız orta sahadaki hakan koçarslan ne iş yapar anlamış değilim.sadece adama daldı kastice hiç topu bilmiyo.bu maçta sefa olsaydı maçı alırdık bence.kaçırdığımız goller ise evlere şenlik.maçta eniştemi de gördüm onunla maçı seyrettik.ilk yarı burhan ın kafa pozisyonu boş kaleye atamadı.zafer in kaçırdıkları.atamayana atarlar derler ya aynen öyle.bir lafım da sercan a.ben ondan daha çok şeyler bekliyordum.ama 2. yarı ne olduysa ayağına bir top bile gelmedi ve çıktı.ama olsun takımımız genç.destek verelim.bu sezon fazla birşey beklemeyelim.geleceğin takımı olabilir.allah a emanet olun

ali ihsan

Hakeme ayar oldum zaten sanki Nou Camp ta maç yönetiyordu.Pozlar,havalar bir acayipti.

MeL_55

Alıntı "Çantada keklik görürsen kaybedersin"

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da geçen hafta Kartalspor karşılaşmasında alınan 2-1'lik yenilgi camiada üzüntü ile karşılanırken, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Ne zaman gevşeyip puanı çantada keklik görürsen kaybeden olursun" dedi.

Gümüşdağ, takımın sabah yaptığı kondisyon ağırlıklı idman sonrası yaptığı açıklamada, geçen hafta son derece zor bir karşılaşmaya çıktıklarını ve rakipleri karşısından hak etmedikleri bir mağlubiyet ile ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın genelinde rakibe karşı daha üstün oynadıklarını ve yakaladıkları çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadıklarını ifade eden Gümüşdağ, şöyle konuştu:
"Baskı altındaki rakibin kontratakları karşısında iki basit golle mağlup olduk. Bu futbolda var. Ne zaman gevşeyip puanı çantada keklik görürsen kaybeden olursun. Bu lig kolay bir lig değil. Bizim bu maçtan puan almamız gerekiyordu. Maçın tamamına bakıyorsunuz çok gol pozisyonu var, ancak bu pozisyonları değerlendiremiyorsunuz. Bizi üzen bu. Ligin en genç oyuncu kadrosuna sahibiz. Oyuncularımız oynadıkça tecrübe kazanıyor. İlerleyen dönem için daha iyi olacağımıza inanıyorum."
Artık bu maçın geride kaldığını ve ileriye bakmaları gerektiğini belirten Gümüşdağ, şöyle devam etti:
"Bu hafta Giresunspor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maçın önlemlerini de alıyoruz. Rakibimiz de iyi bir takım olmasına karşı henüz oynadığı karşılaşmalardan puan alamadı. Her iki takım da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Çok zor bir karşılaşma olacak. Taraftarımızın sahada takımlarını desteklerini bekliyoruz."

Gümüşdağ, yeni futbol kuralları gereği 5 kart ve üzeri kart cezalarına artırımlı para cezalarının verilmesi uygulamasının bulunduğunu belirterek, oyuncuların bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi. Geçen karşılaşmalarda takımda gereksiz yere kart gören oyuncularla ilgili olarak yönetim kuruluna bir rapor verdiğini ifade eden Gümüşdağ, şunları kaydetti: "Futbol kuralları çerçevesinde kulübün aldığı cezalar doğal olarak futbolculardan kesilecektir. Yönetim kurulu da bu konuda da bir açıklamada bulunacaktır. Ayrıca Sefa'nın kırmızı karttan dolayı, Burhan ve Veysel'e de hakeme gereksiz itirazdan dolayı gördükleri kart nedeniyle ceza verilecek. Bu konuda hem ben, hem yönetim kurulu olarak disiplinden taviz vermeyeceğiz. Oyuncularımız tecrübesiz dahi olsalar, disiplinli ve saygılı olmayı bilecekler."

mehmet yılmaz

Alıntı"Ayrıca Sefa'nın kırmızı karttan dolayı, Burhan ve Veysel'e de hakeme gereksiz itirazdan dolayı gördükleri kart nedeniyle ceza verilecek. Bu konuda hem ben, hem yönetim kurulu olarak disiplinden taviz vermeyeceğiz. Oyuncularımız tecrübesiz dahi olsalar, disiplinli ve saygılı olmayı bilecekler."

İşte bu çok doğru birşey. Pozisyon icabı görülen kartlar başımın üstünde ama itiraz, rakibe topsuz alanda müdahale, küfür, kabadayılık, saç çekme gibi işlerden görülen kartları hazmedemiyorum. Eğer bir topçu yılda 200-300.000 liraya imza atıyorsa bunun profesyonel olarak hakkını vermek zorundadır.