Samsunspor'da forma numaraları belli oldu

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2008, 12:38:43

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

Celile alışmıştık 55 numarayı ama Sefada olması çok iyi oldu bence ona ekstra bir motive sağlar diye düşünyorum umarım hayırlı olur sezon Samsunsporumuz ve büyük taraftarımız için....

CeLiL_55

umarım sefada 55 numarının kutsallığını Celil gibi taşır ve devam ettirir.....

kaan

Alıntı yapılan: CeLiL_55 - 31 August 2008, 18:10:21
umarım sefada 55 numarının kutsallığını Celil gibi taşır ve devam ettirir.....
İlk maçtan mucadele etti kutluyorum sefayı helal olsun

samet

kumkoylu ahmet

celil celil celil gerisi yalan sefaya hayirli olsun ama o 55 numarayi herkez tasiyamaz daha once erolda gordugumuz gibi
selamlar

kaan

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 02 September 2008, 12:02:08
celil celil celil gerisi yalan sefaya hayirli olsun ama o 55 numarayi herkez tasiyamaz daha once erolda gordugumuz gibi
selamlar
Celil MALatyasporda arkadaşlar boşuna yormayın kendinizi ;D

Sadece Samsunspor

samsunsporlu celil yeniden malatya'ya gitti - geçen gittiğinde 3-4 maç oynamış sonra parasını alamadığı için kulübe haciz getirtmişti ve kulübün eşyaları alınmıştı - ve yeniden o takıma döndü - malatyalılar celil geldi diye çok seviniyor - garip bi durum

nomak55

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bileniniz varsa lütfen bundan 4-5 sene önce paf takımda emrah adında bi forvetimiz varmış babam anlattı şimdi ve demesine göre çok yetenkliymiş yeni tanuju bile diyorlarmış acaba bileniniz varmı bu futbolcu şuan bizim bünyemizdemi hala yoksa..gittimi ayrıca babamın demesine göre şu an 20 -21 yaşlarında falan olması lazımmış..
kestane kebap acele cevap :D

sunbeam

Serkan Eyüpoğlu hangi takıma kiralandı acaba? Mustafa Hoşoğlu neden numara almadı?

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: sunbeam - 03 September 2008, 15:40:44
Serkan Eyüpoğlu hangi takıma kiralandı acaba? Mustafa Hoşoğlu neden numara almadı?

onlar mardin'e kiralancaktı ama mardin işi yatmış şuan kadroda gözükmüyorlar

kumkoylu ahmet

celil malatyaya gittiyse helal olsun kardesime.malatya seviniyomus garip diyosunuz ben birsey diyimmi adamlar futbolcunun degerini biliyolar futboldan zevk almak istiyolar tirubinleri havalandirmak cosdurmak istiyolar isde bunlarin hepsi celilde var.......

samsunspor icin buyuk kayip bence hemde coooook buyuk olculmeyecek kadar..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 04 September 2008, 00:00:50
celil malatyaya gittiyse helal olsun kardesime.malatya seviniyomus garip diyosunuz ben birsey diyimmi adamlar futbolcunun degerini biliyolar futboldan zevk almak istiyolar tirubinleri havalandirmak cosdurmak istiyolar isde bunlarin hepsi celilde var.......

samsunspor icin buyuk kayip bence hemde coooook buyuk olculmeyecek kadar..

ağlıyalım mı

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

berusa55

@Celil muhabbeti kabak tadı vermeye başladı arkadaşlar lütfen artık!