Samsunspor Multimedia

Başlatan kaan, 22 August 2008, 15:34:18

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

sedat faacebook a yazdığın besteyi burayada yaz burayada takıl ....

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 26 October 2008, 17:07:29
sedat faacebook a yazdığın besteyi burayada yaz burayada takıl ....

2-3 yıl önce buraya da yazılmıştı. facebook a da ben yazmadım. internette bulan birileri koymuş sanırım.

Buyrun marş... ama bestelenmedi henüz...

SAMSUN MARŞI

Kızıla boyansın mavi gökyüzü,
Kan rengi bulutlar örtsün gündüzü.
Denizler köpürsün, rüzgar kükresin,
Sarsılsın yeryüzü, her yer titresin!

Samsun'um, vatanım, benim herşeyim,
Sahada fırtınam, gökte şimşeğim...

Saldır iki koldan, şimşek gibi çak!
Sen oyna, sen savaş, kurşun gibi ak.
Devrilsin kaleler, yırtılsın ağlar,
Öyle bir gürle ki yıkılsın dağlar!

Unutmadık asla kara günleri,
Hırçın bir dalgayız o günden beri.
Karadeniz gibi kabına sığmaz,
Parçalar da geçer engel tanımaz!

Kopsun artık kopsun kızıl kıyamet,
Şahlansın Samsun'um, inlesin mabet.
Samsun'um geliyor fırtına gibi!
Burası cehennem, hem de en dibi!

Samsun'um, vatanım, benim herşeyim!
Sahada fırtınam, gökte şimşeğim! ! !

Sedat BÜYÜK

CurvaSudSamsunspor

süper olmuş kardeşim yaaaaaaaaaa  55 numara mübarek...

harbisamsunsporlu5517

super sözler bestesıde öyle olur umarım  ;D

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 26 October 2008, 22:17:51
süper olmuş kardeşim yaaaaaaaaaa  55 numara mübarek...

Temmuz 2003 te yazmıştım. Yazdıktan sonra tesislere gidip İsmail Uyanık'a elden teslim ettim. Sonra İstanbul'da karşılaştık. Bana Ali Kocatepe'ye verdiklerini söylemişti besteletmek için. Bir maddi talebim de olmadı sormasına rağmen. armağanım olsun dedim. tek isteğim samsunspora yakışır bir beste yapılması. 2 sene önce sanırım bu forumda da yazılmıştı. google da arayınca görmüştüm. ben de o vesile ile üye oldum bu siteye. samsuni kardeşim hatırlar. aynı konular o zaman da geçmişti.

beste yeteneğim olsa yapıcam da :D uzman biri yapsın diye bekliyoruz.

http://sedatbuyuk.com/main/blog1.php/2008/09/27/samsun-mar

bu da kendi özel sitemdeki linki. bu sayfaya bir video yapmayı düşünüyorum.

Tiryakiler55

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 26 October 2008, 22:27:06
Temmuz 2003 te yazmıştım. Yazdıktan sonra tesislere gidip İsmail Uyanık'a elden teslim ettim. Sonra İstanbul'da karşılaştık. Bana Ali Kocatepe'ye verdiklerini söylemişti besteletmek için. Bir maddi talebim de olmadı sormasına rağmen. armağanım olsun dedim. tek isteğim samsunspora yakışır bir beste yapılması. 2 sene önce sanırım bu forumda da yazılmıştı. google da arayınca görmüştüm. ben de o vesile ile üye oldum bu siteye. samsuni kardeşim hatırlar. aynı konular o zaman da geçmişti.

beste yeteneğim olsa yapıcam da :D uzman biri yapsın diye bekliyoruz.

http://sedatbuyuk.com/main/blog1.php/2008/09/27/samsun-mar

bu da kendi özel sitemdeki linki. bu sayfaya bir video yapmayı düşünüyorum.

akliniza ellerinize saglik ya mar$ süper olmu$ kesinlikle seslendirilmesi lazim bende dört gözle bunu bekliyordum. samsunspora bir kac $arki lazim. bundan haberim yoktu ve yeterli bulmadigim icin bu zamana kadar ben bile bir$ey yazmaya kalktim. henüz bitmi$ sayilmaz ama $Imdilik birkac cümleler dü$ündüm

Meskenler

sedatbuyuk

arkadaşlar yukarıdaki marşa bir klip yapmaya çalışıyorum. kaza ile ilgili elinde video olan varsa yükleyebilir mi? yalnız youtube falan değil, videoyu indirebileceğim bir link lazım. saolun.

Tiryakiler55

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 30 November 2008, 15:19:04
arkadaşlar yukarıdaki marşa bir klip yapmaya çalışıyorum. kaza ile ilgili elinde video olan varsa yükleyebilir mi? yalnız youtube falan değil, videoyu indirebileceğim bir link lazım. saolun.

allah razi olsun... $imdiden eline saglik... birde seslendirilse cok güzel olur $iir gibi degilde $öyle oynak güclü sesli hizli bir$ey olsa tam bir mar$ gibi

sedatbuyuk

30 November 2008, 15:38:57 #54 Son düzenlenme: 30 November 2008, 15:55:12 sedatbuyuk
müziği tabi ki marş tarzı birşey seçicem de video bulma konusunda sıkıntılıyım. burda link verilenlerin hepsini indiriyorum. bakalım neler çıkacak. ama kaza görüntülerine de ihtiaycım var. becerebilrisem kendim okurum. coşkulu bir okuma yapmaya çalışırım. olmazsa sadece yazılar akar. görüntü ve müzikle hallederiz. dilerim bestelenir tez zamanda. stadımızda bütün taraftarların hep bir ağızdan okuduğunu gördüğüm gün en mutlu gündür benim için... :)

http://www.pisburun.net/gorisit/calgi/samsun.htm

bu sitede yer verilmiş marşıma... :)

cembaba

cembaba

samet

bunlar çok iyi oldu en az 3 tane gecede yayınlamayı düşünüyoruz...

safser

15 June 2009, 11:09:05 #58 Son düzenlenme: 15 June 2009, 11:11:36 safser

safser

Ben resim ekeldim ama gözükmüyo msjda arkadaşlar???