Samsunspor Multimedia

Başlatan kaan, 22 August 2008, 15:34:18

« önceki - sonraki »

jean

o macta ben staddaydim cok buyuk bir sevinc yasamistik ve turkiye bizi konusuyordu o donemler gs nin uefa kupasi yoktu turkiyede milli takim olarak belirli yerlere gelememisti o yuzden buyuk bir basariydi ne yazikki simdi bu kupaya katilamiyoruz

ender

harbisamsunsporlu cok guzel bir arsivi bizlerle paylastigin icin tesekkur ederim.jean o macta bende stadtaydim fakat o kadar rahat kazanmistikki hatta serkanin 2 topu direkten donmustu yanlis hatirlamiyorsam, ben sanki siradan bir hazirlik macini kazanmisiz gibi hissetmistim.O zamanlar samsunsporu seyretmek buyuk zevk veriyordu, super lige bir ciksak su durumumuz bize ders olur bir dahada dusmeyiz gibi geliyor bana.

Cagdas Ünver

Arkadaslar bir sorun cikti , maci eklemem sürecek.kusura bakmayin :-[

Kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemem.Maci insallah sorunu cözünce ekleyecegim.

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 September 2008, 12:19:01
eski taraftar grubumuzun adı Lazigo'muymuş ?

ewet hatta türkiyedeki ilk taraftar grubu...

MeL_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 24 August 2008, 09:57:11

2002-2003 SEZONU TÜM GOLLERİMİZ : http://www.upshare.net/download.php?id=31DADA5F8&setlang=t

2004-2005 SEZONU  TÜM GOLLERİMİZ : http://www.upshare.net/download.php?id=73B768258&setlang=tr

su iki link calismiyor yenilersen seviniriz :)

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 29 August 2008, 18:25:39

Arkadaslar bir sorun cikti , maci eklemem sürecek.kusura bakmayin :-[

Kimseyi hayal kirikligina ugratmak istemem.Maci insallah sorunu cözünce ekleyecegim.

1 ay oldu halen bekliyoruz cagdas. bi sorun varsa söyle bi bakalim

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 28 September 2008, 12:22:27
ismi de pankartı da çok güzelmiş keşke hala devam ettirebilseydik ...

bizim lazlıkla artık pek alakamız kalmadıgı için site olarak devam etmesini pek uygun bulmamıştık.. nitekim sömeşiler herkesi tatmin ettiği için onda karar kılınmıştı..

MeL_55

cembaba

harbisamsunsporlu5517

01 October 2008, 13:54:38 #38 Son düzenlenme: 01 October 2008, 14:00:29 harbisamsunsporlu5517
super lıgdeki gollerımızı youtube ekledım eger yapabılen varsa linklerı foruma eklesın artık gollerımızı sıtemızde ızleyelım

harbisamsunsporlu5517

harbisamsunsporlu5517

05 October 2008, 13:04:31 #40 Son düzenlenme: 15 October 2008, 08:15:51 harbisamsunsporlu5517
saolasın kaan elimde olmayan baya fotograf vardı sayende 500 oldu arsıv

jean

su istanbulspora attigimiz golu unutmadim hala 9 mac yenilmemislerdi aykut kocamanda mactan once samsunsporun sagi solu belli olmuyor demisti tamda oyle olmustu

samsunum

jean

su rize macina gittim kalabaliktan giremedim o macio kaybetsek dusecektik rize dustu o senesi bizim yerimize ilk yariyi deplasmanda ikinci yaridaki maclari samsunda oynamistik kafaya oynamamiz beklenirken ters tepki verip son macta ligde kalmistik

sedatbuyuk

kendi yazmış olduğum ve facebook taki samsunspor klübü sayfasında yer alan marş için bir klip yapmayı düşünüyorum. okumayı becerebilirsem kendim okuyacağım. ya da sadece marş yazılar halinde geçecek. bunun için özellikle samsunspor videolarına ihtiyacım var. link verilmiş videolardan faydalanırım ancak daha da varsa elinde bulunduran arkadaşlar yükleyip link verirse minnettar olurum.

Sedat Büyük