Faruk Özak; Samsunspor'un yanındayız!

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 August 2008, 18:22:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

20 August 2008, 18:22:52 Son düzenlenme: 21 August 2008, 21:26:17 samsuni
Alıntı"Samsunspor'un yanındayız"

Samsunspor'u ziyaret eden Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, yeni futbol yasasıyla ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirterek, kulüp başkanlarının artık 'Ben para verdim alırım giderim' şeklinde bir yaklaşımının olamayacağını söyledi.

Çeşitli açılışlara kılmak için Samsun'a gelen Bayındır ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Samsunspor Kulübü'nü ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Bakan Özak'ı, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 12 Temmuz'da göreve başlayan yönetim kuruluna başarı dileyen belirten Bakan Özak, Samsunspor'un her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yöneticilik zor bir görev. Samsunspor'un mali borçlarının yapılandırılması avantaj. Yeni yönetim, köklü projelerle kulübü refaha ulaştırması gerekiyor" dedi.

Yönetimin zoru başaracağına inandığını ifade eden Bakan Özak, Samsunspor'un borçları üzerine konuşan Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'ın tüzük değişikliklerine değinmesi üzerine yeni yasa çalışmalarından bahsetti. Kulüplerin küçük dernek tüzükleriyle yönetilmesinin zor olduğunu ve yeni düzenlemelerin yapılmasının gerektiğini kaydeden Bakan Özak, "Bu konuda çalışmalar sürüyor. Futbol Kulüpleri Yasası'nı çıkarmamız lazım. Ankara'da bu görevde biz siyasetçilere düşüyor. İlgili bakanlığın yasayla ilgili hazırlıkları var. Kulübün başına gelen kişi kulübü borca sokup gidememeli. 'Ben para verdim alırım giderim yok.' 'Ben para verdim', yok kardeşim vermeseydin. Bekleyeceksin, günü gelince alırsın, kulübü borca soktun. Kulüp yasalarını, dernekler yasasından çıkaracağız" diye konuştu.

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş ise, Samsunspor'u herkesin bildiğini ve kalitesinin ortada olduğunu belirterek, yönetim olarak özellikle borçların yapılanması konusunda büyük gayretler verdiklerini, yeni projeler geliştirdiklerini dile getirdi. Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da, ziyarette yaptığı açıklamada, Samsunspor'un bir marka olduğunu ifade etti.

Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, ziyaret sonrası Bakan Özak'a isminin yazılı olduğu 55 numaralı forma hediye etti.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080820/samsunsporun_yanindayiz.html

Konudaki fotoğraf www.haberexen.com'dan alınmıştır.

AlıntıBayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın Samsunspor Ziyareti

Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sn. Faruk Nafiz Özak, yoğun Samsun programı sırasında kulübümüze ziyarette bulundu. Sayın valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Milletvekilleri; Birnur Şahin, Cemal Yılmaz Demir ve tüm yönetim kurulumuzun katıldığı ziyarette Bakan Özak; yönetimin yeni çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Samsunspor hakkındaki fikir ve önerilerini başkanımızla paylaştı, mevcut durum hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyarete basının ilgisi büyüktü.

www.samsunspor.org.tr

berusa55

Hiç sanmıyorum yanımızda olduğunuzu. Siyaset çıkarı kokan bu konuşmaları bırakın sayın Özak. Trabzon'dan ve Trabzonspor'dan Samsunspor'umuza ne zaman fayda gelmiş? Kaldı ki sizden gelecek faydaya da bu şehrin ihtiyacı hiçbir zaman olmadı, olmayacak!

maviay55

20 August 2008, 18:31:18 #2 Son düzenlenme: 20 August 2008, 18:33:33 maviay55
şimdi bu habere kaçımız inandı? medya muhabbetleri bunlar gececen abi! konu silinsin bnce  >:(

not:verilen formaya yazık!!

Sadece Samsunspor

En azından medyanın ilgisi büyükmüş uzun bi aradan sonra

AntZ

Alıntı yapılan: maviay55 - 20 August 2008, 18:31:18
not:verilen formaya yazık!!

Haklısın valla

Bu arada bu forma yeni mi  ::)

MeL_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 August 2008, 20:28:26
Haklısın valla

Bu arada bu forma yeni mi  ::)

yok yenı degıl. samsunspor collectıonda var aynısı...

jean

ikiside laz bide 55 numarali forma vermis hani soz vermisti 4 tane oyuncu alacakti trabrumdan ne oldu fasa fiso o kadarda sevinmistik iyi admalar gelecekti guya

MeL_55

Alıntı yapılan: jean - 20 August 2008, 20:32:45
ikiside laz bide 55 numarali forma vermis hani soz vermisti 4 tane oyuncu alacakti trabrumdan ne oldu fasa fiso o kadarda sevinmistik iyi admalar gelecekti guya

faruk özakın gelsıınden sonra bu 4 transfer daha yapılcak dıye bır haber geldı belkı yollar :)

HoliganSamSunLu

o gitsin trabzonsporunun yanına elinden gelse amatöre düşürü bunlar

Kaya

21 August 2008, 13:54:55 #9 Son düzenlenme: 21 August 2008, 14:51:58 berusa55
işte sahipsizlik böyle bir şey kurt iken kuzu olursan kapmaya çalışanın çok olur bir anlamda sahiplenme bahanesiyle isim duyurma telaşına girer insanlar kimmiş bakan faruk özak mış bi sorsanıza bu bakanımızı ! trabzon dışında tanıyan var mı işşte samsun halkına da samsunspor un yanındayım diyerek isminin tanıtmış oldu helal olsun bu yoldan kimler kazanç sağlamadı ki bi deyişle vermeden alıp giden nice isimler olmadı mı ki... ama her zaman büyük büyük tür küçük küçük sendelemiş bir deviz biz yere düşmedik ama ayağa kalkarsak ezişlecek çok sinek var
bu ara da ben bakandan topçu istemiyorum bu kişisel görüşümdür bakan ın verdiği topçularla süper lige çıkmaktansa gençlerimle bu lig te oynamayı zevkle onları izlemeyi tercih ederim

Sadece Samsunspor

Bakan Özak eğer yanımızdaysan biz trabzonspor için özel olarak üretilen otobüsten samsunspor içinde yapılmasını istiyoruz

AntZ

21 August 2008, 18:33:15 #11 Son düzenlenme: 21 August 2008, 18:35:20 Ant55
Gün gelecek döneceğiz, büyük denenlere kafa tutup kök söktüreceğiz yine
İşte o gün geldiğinde Trabzonlunun birinin çıkıpta sizi biz kurtardık, biz çıkardık şimdi kafa tutuyorsunuz diye atıp tutmasını istemem. Küme düştük ama ayağa düşmedik daha, dışardan kimseden beklenti içine girmeye gerek yok, sorunuda çözümüde kendi içimizde aramamız lazım

Tuğberk kardeşim söylediğin ayrı tabi onu devlet sağlıyor, bunun dışında futbolcu göndersinler şunu yapsınlar bunu yapsınlar demeye gerek yok zaten bedava gelmiyor tıkır tıkır para sayılıyor yine, ama adı trabzon yardım etti oluyor

mehmet yılmaz

Faruk Özak ile ilgili iki hatıra anlatayım size

Birincisi Tarık Kaptan'dan;

1995-96 sezonunda Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Samsun'da Trabzon'a 0-1 kaybetmiştik. Rövanşta da erken gelen bir golle geriye düştük. Sonra Uğur Dağdelen attı ve 1-1 oldu maç. Dakika 90 iken Celil'i düşürdüler ve hakem penaltıyı verdi. Sinan Yeşil golü atınca 2-1 öne geçtik ve eledik Trabzon'u. O Trabzon Ünal, Şota, Hami, Abdullah, Tolunay, Ogün'ün olduğu ve o sezon şampiyonluğu Fener'e son anda kaptıran güçlü bir takımdı. Maçı biz 2-1 alıp turu atınca sevinçten göklere uçtuk tabii. Gece otobüsle tüm kafile yola çıktık ve sabaha karşı Samsun'a vardık. Sabah ezanı okunmak üzereydi, o zamanlar yeni çıkan cep telefonum çaldı. Arayan Trabzon başkanı Faruk Özak'tı. Sağ salim varabildiniz mi? Bir aksilik yoktur inşallah; bir kusurumuz olduysa affola diyordu. Ben futbol yöneticiliğim döneminde böyle bir beyefendilik görmedim. Biz aynı şeklide elensek asla aramazdım. Faruk Özak gerçekten kalender bir insan.

İkincisi rahmetli Timofte'den. ( Lucapicola da iyi bilir bu anıyı. )

1994-95 sezonu ve Türkiye Kupasında çarşamba günü Samsun'da oynanan maçta Trabzon'a farklı yenilmiştik. Maç sonunda biz sanayi kavşağında bekliyorduk. Trabozn otobüsünü taşlayacaktık. Takım otobüsü uzaktan görününce ben de elime taş aldım. Otobüs gelince bizimkiler taşlayıp, kaçtılar. Ben kaçmadım, çünkü elimde taş vardı ama atmamıştım. Bir polids beni tutup ekip otosuna koydu. Nezarete götürecek. Diyorum ki, ben atmadım... Yok, bırakmıyor... Lise öğrencisiyim daha. O sırada Trabzon otobüsünden inenler oldu. Başkan Faruk Özak geldi ekip otosuna ve polise ded ki, bırak bu çocuğu, daha küçük görmüyor musun? Beni çıkarttı ve hadi git evlat dedi. Polis yine de gıcuıklığna elimdeki Samsunspor bayrağımı almıştı.

Ben Faruk Özak'ın Samsunspor konusunda samimi olduğuna inanıyorum, hatta bu şehirden çıkan ek çok milletvekilinden daha samimi olduğuna da inanıyorum. Trabzonspor'dan topçu alınması konusu ise o kadar kolay değil. Daha önce de yazmıştım, hadi seni Samsunspor'a verdik deseler bile onların isteyeceği parayı bizim bu şartlarda vermemiz mümkün değil.

Saygılar...

Kadir ÇELEBİ

bir çok konuda peşin hüküm verebiliyoruz buradada yapılan eleştiriler bence amacını aşmış siyasiler soz konusu olunca yorum yapmaktan bile kacınıyorum burada en güzelide bu sanırım..

eLLis

Çok güzel anılar bunlar trabzonluya direk kafadan sildi arkadaşlar ama herkez bir değilmiş şimdiki başkanımızdada olduğu gibi bizim taraftarlarımızın arasında bir dolu trabzonlu var birisi bize bir şey yaparsa cevabını verelim peşin hükümlü olupta bizi seveni destekleyenide soğutmayalım takımımızdan.