Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Ne yalan, üzüldüm... Keşke anlaşma sağlanabilseydi...

AhmetDenizci

Sayın Önder ÖZEN Kulübümüzle ile alakalı açıklamalarda bulunarak şu cümlelere yer verdi;

Ülkemizin köklü ve önemli Kulübü Samsunspor'un Saygıdeğer Başkanı Sayın İsmail Uyanık ile Kurumum Bein Sports'un da iznini alarak Samsunspor'un geleceği hakkında fikir alışverişlerinde bulunmak üzere görüşmeler yaptık.

Bu görüşmelerde Samsunspor Başkanı Sayın İsmail Uyanık önderliğinde parlak bir geleceğe hazırlandığını görmekten büyük mutluluk duydum. Kulübün bugününde çocuklarımın eğitim ve spor hayatlarının mevcut durumunu koruyabilmek adına bulunamayacağımı ancak başta Sayın Başkan İsmail Uyanık ve Kulüp Profesyonellerini oluşturacağı yarınları ilgiyle takip edeceğimi bildirmek isterim.

Göstermiş olduğunuz centilmen ve dostça yaklaşım için çok çok teşekkür ediyor ve yürüdüğünüz yolda sonsuz başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Z. Önder Özen

http://samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=3530

Nuri Asan

Madem öyle neden geldin Samsun'a...Neden prensip anlaşmasına vardın. Samsun'a gelirken ailenin haberi yokmuydu, demediler mi sana Baba gitme diye. Geçiniz efendim. Desene sen şuna Menejerlik sisteminden para kazanamıyorum İsmail Uyanık, gerçekten uyanıkmış diye!

GELMEZSEN GELME.

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Hiç mi fatura ödemediniz?
11 Haziran 2018, 09:32
Samsunspor'un 2,5 milyon TL civarında su, 1,5 milyon TL civarında ise elektrik borcu olduğu öğrenildi. Kulüpte su çağrılan su tesisatçısı ise şok havuzunun altından günde yaklaşık 60 tonluk bir su kaçağı olduğunu bildirdi

Ayrıca alt yapıdaki oyuncuların konakladığı bölümde ise 22 adet elektrikli şofbenin sürekli açık halde tutulduğu tespit edildi.

ea55

Büyük ihtimal erkut bey başka bir hat çekmiştir o Suyu para ile satmıştır

Desiqner

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 12 June 2018, 10:27:24
Hiç mi fatura ödemediniz?
11 Haziran 2018, 09:32
Samsunspor'un 2,5 milyon TL civarında su, 1,5 milyon TL civarında ise elektrik borcu olduğu öğrenildi. Kulüpte su çağrılan su tesisatçısı ise şok havuzunun altından günde yaklaşık 60 tonluk bir su kaçağı olduğunu bildirdi

Ayrıca alt yapıdaki oyuncuların konakladığı bölümde ise 22 adet elektrikli şofbenin sürekli açık halde tutulduğu tespit edildi.

Acaba o 60 ton su nereye kaçtı.Tesislerin anasını ağlatmışlar.Tadilat etmek yerine yeniden tesis yapsak daha az masraflı olur herhalde..

Shane_Falco

3 değil 5 değil arkadaş günlük 60 tonluk kaçak mı olurmuş ?

SametYılmaz55

Herkese hayırlı bayramlar.Store açık mı bugün bilgisi olan var mı ?

Karabudun

Bayramınız mübarek olsun renktaşlar.

Sadece Samsunspor

Mega endüstri bölgeleri 35 bin kişiye ekmek kapısı olacak
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Toplamda 45 milyar liralık yatırımla faaliyete geçirilecek Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi, Filyos Endüstri Bölgesi, Karasu Münferit Yatırım Yeri ve Trabzon Yatırım Adası gibi mega endüstri bölgeleri ile 35 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

OY VERMEYE DEVAM SAMSUN!!! tabiki trabzona kurulcakti Samsun ne ki zaten yapmasakta yuzde 60 70 garanti

Karabudun

18 June 2018, 20:18:06 #46616 Son düzenlenme: 18 June 2018, 20:22:49 Karabudun
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 17 June 2018, 22:47:07
Mega endüstri bölgeleri 35 bin kişiye ekmek kapısı olacak
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Toplamda 45 milyar liralık yatırımla faaliyete geçirilecek Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi, Filyos Endüstri Bölgesi, Karasu Münferit Yatırım Yeri ve Trabzon Yatırım Adası gibi mega endüstri bölgeleri ile 35 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız" dedi.

OY VERMEYE DEVAM SAMSUN!!! tabiki trabzona kurulcakti Samsun ne ki zaten yapmasakta yuzde 60 70 garanti

Bence oy vermeye cidden devam edin. Muhalif kentlerin hali daha beter. Sinop'ta yaşıyorum ve Sinop(özellikle merkez) iktidar partisine ziyadesiyle muhalif. Ve evet, hamd olsun, hükümet adaletinden taviz vermeyip Sinop halkını nükleer santral ile ödüllendirdi. ALLAH razı olsun cümlesinden ancak biz ne kendimizi ne şehrimizi bu büyük lütfa layık buluyoruz. Keşke Rize gibi, Trabzon gibi cidden bu lütfa layık kentlerimize yapılsa. Konya'ya ya da Kayseri'ye de cuk diye oturur aslında.

Şaka bir yana sen yat, kalk, şükret hemşerim! En azından sizi zehirleyip aradan çıkarmaya çalışmıyorlar. Bizi resmen haritadan silmenin peşindeler anasını satayım.  ::)

Mert

Sinoptaki nükleer santral projesine çok üzülüyorum gerçekten.Yazın oralar cıvıl cıvıl insanlar karadenizin en temiz suyu diye deniz için oralara gidiyorlar ben de dahil.Yazık gerçekten sinopa yapılan büyük bir haksızlık.

Karabudun

19 June 2018, 14:25:58 #46618 Son düzenlenme: 19 June 2018, 14:33:05 Karabudun
Alıntı yapılan: Mert - 18 June 2018, 21:53:50
Sinoptaki nükleer santral projesine çok üzülüyorum gerçekten.Yazın oralar cıvıl cıvıl insanlar karadenizin en temiz suyu diye deniz için oralara gidiyorlar ben de dahil.Yazık gerçekten sinopa yapılan büyük bir haksızlık.

Keşke Dünya'nın hiçbir yerinde olmasa nükleer santraller. Ülkemizde olacaksa da bunun yeri Sinop değil! Sinop'un bu tarz bir tesis için uygun olmadığı yönünde iki rapor var. İşin ilginç yanı bu raporların altında yüklenici firmaların imzası var. Velhasıl muhalif olmanın bedelini bu şekilde ödetiyorlar.  Ancak her şeye rağmen şehir direniyor, hakkını arıyor.

Nuri Asan

Anadolu grubu yapıyor dimi bu santral işini?

Birde hocam senin yanına geldiğim zaman Sinop insanını biraz karamsar olduğunu fark ettim. Sanki eski mutlu insanlar gitmiş gibi geldi. Bunda nükleer santralin payı nedir?

Halkın yarısı santrali istiyor, yarısı istemiyor gibi buda şehiri ikiye mi böldü?