Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

2008 de Samsun a taşındığımız gün de dediğim  gibi sbç ile her türlü maddi manevi kan aile akraba ilişkisi bulunup bunu tribüne sokağa sosyal medyaya taşıyan karaktersizdir Samsunspor lu değildir.Bu tribünü para olarak gören gruplarımız büyük Samsunspor lular bugün maçta forza grubunun ağzına sıçmak suretiyle ordaki tertemiz çocukları ince el ayarı ile dövdüler.Maç çıkışıda sbç nin alt kümesi sehzadeler çocukları çivili odunlarla dövmüş ali xxxx in selamı oldugunu söylemişler.Bu saatten sonra sağda solda sbç ile ilişkisi olan Samsunspor lulugunu değil onu zaten s tirri etmişsinizdir de ADAMLIĞINI sorgulasın..Öyle çoluk çocuğu dövmekle değil adamlık..Hadi size iyi topçudan bin liralar almalar beleş formalar halısahalar idda bayiler.

Ekrem

Samsunsporluluk bilinci aşılanacağına başka şeyler aşılanıyor o gruplardaki çocuklara yazık gerçekten. Geçmiş olsun, Forza Samsun grubunun son zamanlarda yaptıklarını aklı başında her Samsunspor taraftarı takdir ediyor. Ama bunların nasıl insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz malesef...

Barış555

Şehzadeler başkanı ali haliloğlumudur her kimse gram üzerınde Samsunspor sevgisi olmayan biridir.
kandisi burdaki her futbolcudan adam başı 1000 lira istendiği söylenen kişidir.

sadece55

Bunları tribünde silmedikçe bizler silineceğiz malesef

ngonge

Denizlispor'un da yenilmesiyle altın gibi bir hafta geçirdik. Gelecek hafta ADS'yi deplasmanda yenersek bir nebze rahatlayacağız.

orucreis

Alıntı yapılan: ngonge - 29 January 2018, 19:57:18
Denizlispor'un da yenilmesiyle altın gibi bir hafta geçirdik. Gelecek hafta ADS'yi deplasmanda yenersek bir nebze rahatlayacağız.

Eger ads yi orda yenersek yine hesap yapmaya baslariz play off icin

sadece55

Biz yarım sıfırda hesaba başlıyoruz zaten :)

cakir55

Alıntı yapılan: orucreis - 30 January 2018, 02:32:38
Eger ads yi orda yenersek yine hesap yapmaya baslariz play off icin
Manisa maçından sonra yapmadınız mı yoksa 😂

eprianu

ÜniSam Vali Osman Kaymak'ı ziyaret etmiş. Kulübe kalıcı gelir kaynakları oluşturacak fikirleri içeren bir dosya da vermişler Vali'ye.
Son zamanların bence en önemli gelişmelerinden biri. Osman Kaymak bu tür önerilere kulak verecek bir yapıya sahip.

Forumda ÜniSam'dan yazan var mı? Acaba hangi görüşleri sundular, kalıcı gelir oluşturma açısından?

Link : https://www.samsunsporluyuz.com/editor-secimi/uni-samdan-vali-kaymaka-projeli-ziyaret-50579.html

_samsunspor_

Ömer Kandemir Adana Demir'de,Turgut doğan rizede,Orhan Şam da Elazığ'da

Levent ÖCAL

Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasına göre 2018-2019 sezonu da dahil olmak üzere TFF 1. Ligin ismi Spor Toto 1. Lig olmuştur.

tactician

Alıntı yapılan: ngonge - 02 February 2018, 15:16:52
Fikstüre baktım da en büyük avantajımız 15 maçın 8'ini kendi evimizde oynamamız. Hatta Antep maçını da sahamızda sayabiliriz rakibin zayıflığından ötürü. Bu durumda 6 deplasman 9 kendi sahamızda maçımız var diyebiliriz. Ara ara zor fikstürler var mesela son 4 hafta cidden sıkıntılı görünüyor.Bu 4 maça kadar inşallah rahatlamış oluruz.

Bir diğer önemli nokta da takım formda güzel bir sezon geçirirse bu sezonun sonu gelmeden gelecek yılın kadrosu için çalışmaya başlanır ve bu bizi gelecek yılki muhtemel rakiplerin iki adım önüne taşır. Tabii bütün bunların olabilmesi için ciddi bir yönetimin sezon bitmeden seçilmesi lazım. İnşallah sezon sonu beklenmez bu çalışmalar için.

İçeride taraftarın da etkisi ile en az 3 galibiyet alırız gibime geliyor. Deplasmanda oynayacağımız direk rakiplerimiz olan Adana Demirspor ve Eskişehir  maçlarında yenilmemek önemli. Deplasmanda Antep'i de yenerek ligde kalırız.

Sadece Samsunspor

yarın saat 11.00 - 16.00 arası tramvay ücretsiz passolig kartını gösterene

Sadece Samsunspor

Galip ozturk kulube yeni otobus vermis hayirli olsun

emre

Sevgili abilerim ve kardeslerim, Samsun seged ( sehit ve gazi cocuklari egitim kultur ve spor kulubu dernegi) olarak Vezirkopru Akoren Ilk/Ortaokulu'na kütüphane kurulacak. Kitap yardimlarinizi veya maddi yardimlarinizi bekleriz. Kutuphane Akorenli sehidimiz Adnan Uluisik adina kurulacak.

Dernek sehit gazi yakinlarini cocuklarini egitim anlaminda desteklemek ve gerektiginde özel ders vermek icin gonullu ogretmenler tarafindan kuruldu. Samsunspor.biz ailesine de bildirmek istedim. Yardim etmek isteyen bana ulasabilir.