Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Bandırma yolunmuş kaz gibi haftaya göztepe karşısına atabey, droppa ve brinner olmadan çıkacak. Birinci bilet kesildi galiba. Darısı miy ve gbb nin başına İnşallah.

mehmet yılmaz

İkinci Devrenin Puan Tablosu

Y. Malatya 10 - 22
Samsunspor 10 - 20
Giresun 10 - 19
Ümraniye 10 - 18
Sivas  9 - 17
ADS 10 - 15
Bolu 10 - 14
Eskişehir 10 - 14
MİY 10 - 14
Elazığ 9 -14
Manisa 10 - 14
Göztepe 10 - 12
Altınordu 9 - 11
Balıkesir 10 - 10
Denizli 10 - 10
Gaziantep BB 9 - 6
Bandırma 10 - 5
Şanlıurfa 10 - 5

Sadece Samsunspor

Karabudun

brigand

Bu haber sitesi gazetecilik için değil reklam ve tetikçilik için kurulmuş, çok net belli zaten.

55.hakan

SametYılmaz55

Samsunspor sahlandikca bazıları gene kudurmaya başladı

jean

Baskan yalanladi zaten nedim turkmen 1-2 gun once samsunspor son 3 yilda 65 milyon buldu dedi varmiki isin asli

Raqua55

Bu nasıl bir basındır Allah sorsun hepsine bu şehirde ekmek kazanıyorlar.Sosyal medyada hiç bir paylaşım yapılmamalı ciddiye almamalıyız

Ekrem

Kime neye hizmet ediyor bu haberi yapanlar anlamak çok güç.

eprianu

Nedim Türkmen Ordusporu nasıl yemiş bitirmiş onun hesabını versin. Onun boyunu aşar Samsunspor.

fanatik samsunsporlu

Haber gazetesi de Hasan in 3 sari kartı olmasına rağmen cezalı diyor >:(

samsunum

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 10 April 2017, 19:18:38
Haber gazetesi de Hasan in 3 sari kartı olmasına rağmen cezalı diyor >:(

İşte bunlar bu işten para kazanıyor.

samsunum

AlıntıTFF 1'nci Lig'de Şanlıurfaspor galibiyetiyle küme düşme potasından bir adım daha uzaklaşan Samsunspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü hem basında çıkan Hüseyin Kalpar iddialarına hem de bu hafta oynanacak olan Manisaspor maçına değindi. Hüseyin Kalpar ile ilgili çıkan haberleri ilk duyduğunda bir taraftan üzüldüğünü bir taraftan da güldüğünü söyleyen Teknik Direktör Osman Özköylü, "Üzüldüm, çünkü böylesine başarılı bir takım varken, böyle bir habere üzüldüm. Nasıl bir süreçten geçtiğimizi hepiniz biliyorsunuz. Hangi şartlarda göreve geldiğimi, kelleyi koltuğa alıp gelmiş biriyim. Hangi süreçlerden bugünlere geldiğimiz ortada. Bu tür şeylerin yazılması üzücü" dedi.
Adı geçen diğer teknik adam için de bu durumun üzücü olduğunu söyleyen Osman Özköylü, "Onun isminin de böyle bir şekilde yansıtılması onun adına da hoş değil. Bunun doğru olduğunu düşünmek bile istemiyorum. İnanmıyorum, ama böyle bir şey de varsa buna gülerim. Buradan ne anlatmak istediğim herkes gayet iyi anlayacaktır. Samsunspor, oynadığı iyi futbol, aldığı güzel sonuçlarla tüm Türkiye'nin beğenisini kazandı. Bu tür şeylerin gündeme getirilmesi şaşırtıcı" diyerek şöyle devam etti:
'ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ'
"Diyelim beni arayan bir kulüp var. Şuanda çalışıyorum ya da arayan kulübün hocası halen görevde. Benim onlarla görüşmem nede kadar doğru olur. Ben buraya uzun vadeli sözleşme yaparak kalıcı ve büyük başarılar elde etmek için imza attım. Uzun süreli sözleşme yaptım. Türkçemiz de güzel bir atasözü vardır; 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' diye. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak beni üzdü."    

tactician

bu habere konu osman özköylü roportajının bir video su var mı?
ben çok imkan vermiyorum böyle bir şey söyleyeceğine.
yine basın uydurması gibi geliyor.