Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

AlıntıSamsunspor'un Çok Önemli Bir Misafiri Olacak
1 saat önce
Referandum çalışmaları kapsamında 28 Mart'ta Samsun'da olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı gün Samsunspor Kulübü'nü de özel olarak ziyaret edecek

Samsunspor Haber - Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesine katılan Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve İkinci Başkan Ömer Çoruh, program sonrasında Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Futbol Zirvesinin gerçekleştiği Haliç Kongre Merkezindeki buluşmada Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Samsunspor Kulübüne davet etti.  28 Mart Salı günü referandum çalışmaları için Samsun'da olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsunspor'u da ziyaret edeceği açıklandı.     

Karabudun

Gelirse hapı yutarız. Dillere plesenk oluruz. Umarım gelmez. Siyaseten yazmıyorum. Onca emek görmezden gelinir, birilerinin kıyağıyla ligde kaldığımız konuşulur. Hatta ayyuka çıkar.

samsunum

Ya koca ülkede  ts den başka  takım mı  yok? Neden hep onlarla oynuyoruz? 2 ay öncesine  kadar kendilerini  superligten düşecek ilk takim  görürken bugünki bize karşı  egolarini kimsede  göremezsin. Sanirsin dunyanin en iyi takımı  ts. Adamlarin  şimdiden  alay konusu olduk yazık!

samsun 55

Twıtter de geçen haber .SAMSUNSPOR-Trabzonspor maçı, futbolcularımızın alacaklarından dolayı maça çıkmak istemedikleri için iptal edildi.

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Dogruymus haber. 2 rahatlik ya hemen sorun cikiyor. Balikesir gunune kadar odenir

samsunum

Haber Doğru. Ama bu işte başka bir şey var bence. Bu arada ne kadar  sevmesem de Trabzona  ayip oldu.

Kaya

Takımın neredeyse %90ı yeni oyuncular değil mi ? Kaç aydır takımdalar da ücretlerinin ödenmemesi ile ilgili tepki koyuyorlar..

Böyle bir olay varsa yani yalan değil ise yüksek ihtimalle sene başından beri kadromuzda bulunan nesli tükenmekte olan futbolcuların işidir.

Ya da daha ütopik olan düşünceme göre bizi bu trabzon takımıyla maç yapmaya zorlayan birileri var ve bizim maça çıkmama bahanemiz de bu.

Bakalım altından neler çıkacak.

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunum - 24 March 2017, 22:38:33
Haber Doğru. Ama bu işte başka bir şey var bence. Bu arada ne kadar  sevmesem de Trabzona  ayip oldu.

Ayıptan öte malzeme verdik heriflere resmen.

jean

Nasil bir borc arkadas bu ode ode bitmiyor olmeden su takimin borcsuz oldugunu goruruz ins

55.hakan

Nedense şu sıra Trabzon la maç yapmak hiç istememiştim.Hazırlık maçı da olsa asılıyor bizimkiler hassas bir maç olduğu için.Sakatlık,gerginlik vs. fazla olacaktı.Ama tabi bunların baştan düşünülmesi lazımdı.

tactician

Her gün futbolcuların idman fotoğraflarını görüyor; gerek sosyal medya dan gerekse video lardan ortamı az çok anliyoruz. Hiç bir olumsuz durum hissedilmiyor. Kevin brands bile çok keyifli görünüyor varın siz gerisini düşünün

Bir çoğu zaten yukarıda zikredildigi gibi yeni geldi. Benim basından takip ettiğim kadarıyla biz bu maçı samsun da oynamak istedik. Çünkü geçen sefer Trabzon da oynamıştık. Ve fakat bu oneri belli ki kabul görmedi. Yöneticilerin dahi isteksizligi ifadeler e yansiyordu.

Biz de her dakika ayaklarına gidecek takım değiliz. Gene karadnizin abisi modunda havai takılmalar başladı anlaşılan. Allah im şu durzulere gömüp geçtiğimiz günleri görmeyi nasip eder inşallah

Son söz; bizin siyasilere bahane olarak futbolcular istemedi bahanesi uyduruldu tezine katılıyorum

Ekrem

Herhangi bir açıklama yok galiba  kulüpten alacaklarla ilgili , söylediğiniz gibi farklı bir durum olabilir.

eprianu

Para ödenememesi konusu bir kenarda dursun, neden her seferinde bu uyuz takımla hazırlık maçı yapma ihtiyacı duyuyoruz?
Ligde başka takım mı kalmadı? Geçen sene adamların amacı bizi yenip moral bulmaktı ama heveslerini kaçırmıştık.
Bu sene de ne hikmetse(!) en iyi oldukları dönemde hazırlık maçı yapmak istiyorlar.

Sadece Samsunspor

Sportif direktor Zeren aciklama yapti simdi canli yayinda. Teknik heyet ve kaptanlar toplanmis bu sartlarda trabzona gitmenin fatdadan cok zarari olacagi kanisina varmislar gitmemisler. Bu hafta onceden soz verilenen odeme yapilmamis. Haftaici odenecekmis. Yuksek rakamlar degilmis. Bu zamana kadar parca parca odemeler yapilmis ama bu hafta odeme olmamis. Gerekli bilgiler siteden paylasilacakmis.