Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

tuz serpme hareketine sarı kart nedir ya  ???

baha55

benim analizim; kalan maclar ve takımların kalitesi bakımından bakacak olursak,
bandırmanın fikstürü cok zorlu ordan kurtulmaları imklansız...düşen ilk takım olurlarr
mersin zaten kadro derinliği bakımından sonuna kadar götüremez...3 hafta sonra havlu atarlar...bence düşen 2 takım mersin ve bandırma suan...
3. takımın kim olacagı ise ;
antebin fikstür avantajı var, 2 hafta üst üste içerde iddassız denecek takımlarla oynayacak...sonrasındada macları zor deil ve kadro kalitesi var ( osman hocanın dediği gibi)...
elazıg cok diri ve direkt sonuca giden iyi takım düşme ihtimali yok bence, zaten bandıormayı orda yenip baya yol aldırlar..
.bize gelince  antep macını almıs olsak iş rutine biniyodu cok rahatlardık...biz işimizi eses giresun  göztepe periyoduna bırakmadan rahatlamamız lazım..o 3 haftaya kafa kafaya girersek rakiplerle, sıkıntı yasarız...ben acıkcası altınordu balkes maclarından 4 puan bekliyorum ( artık hangisini yeneriz kestiremem ama 4 puan alırız.)..bizim samsundaki manısa ve deplasmandaki, urfa maçlarımız düşme hattında cok belirleyici olacak gibi görünüyoo...biz urfada 3-4 puan fark yapmıs oluruz diye düşünüyorum...
urfa ekibine gelince kadro kalitesi bakımından düşmeye aday 3, takım olur gibi..ama  bziim orda onlara yenilmememiz lazım...

Karabudun

Üç beş tırto yüzünden bütün gün milletin dalga geçtiği tek Samsunlu ben miyim? Özellikle gurbetteki arkadaşlara sesleniyorum.

Bayrak yakmak nedir diye sormaya lüzum yok. Hadi yedin bir bok, bari bak ulan o elindeki nerenin bayrağı. Arabada Samsunspor etiketi gören polisinden, fakültedeki hocama kadar alayına maskara oldum. Arayan arayana... YGS'de barajı geçemeyecek adam biliyor bayrağı, o derece vahim durumunuz.  Burada konu etmezdim ya az önce asker arkadaşım arayıp dalgasını geçti. Yemin ediyorum yatacak yeriniz yok. Memleket Jurasic Park'ı geçti anasını satayım.

mehmet yılmaz

Bir ülkenin bayrağını yakmak zaten adice bir davranıştır. Onu bile yüzüne gözüne bulaştırmış, cahiller.
Biz toplum olarak tarih pek bilmiyoruz ama coğrafya hiç bilmiyoruz. Yazık.

Kaya

Bizim yönetim hakikatten Samsunspor'u yönettiğini ve çıkarlarını gözettiğini düşünüyor mu?

Bu kaçıncı merdiven boşluğundan yediğimiz ceza. Türkiyede neredeyse tüm takımlar merdivenlere güvenlikçilerden şerit yapmakta. Biz güvenlik firması ile maç izlesinler diye mi anlaştık ?

Nasıl bir iştir bu. Bizim tribün gelirimiz ne ki her iç saha maçında neredeyse 20 bin tl ceza yiyoruz.

Levent ÖCAL

Arkadaşlar merhaba, Bu Aşkın Kahramanı Sensin şarkısını bulamadım birtürlü. Rica etsem elinde olan varsa bana ulaşabilir mi?

Sol Açık

Yuh! Mersin ilk yarı bitmeden, Balıkesir deplasmanında 0-3 yaptı!!!

eprianu

Haftaya bize gelir asılırlar maça hocam. Bu düzen bildim bileli böyle.
Bize gelenin gözü açılıyor. Üzüldüğüm konu ise bu i..e'ler yine düşmeyecek sanırım.

SametYılmaz55

Mersin'in su aşamada kazanması işimize gelir.Dusme hattındaki takımlara karşı daha dirençli olurlar.Urfa,Manisa, Elazığ maçlarından sonra zorlu fikstüre giriyorlar kolay kolay çıkamazlar oradan.

evolution55

Sol Açık

Bu arada bugünkü Ümraniye-Bandırma maçını seyrettim. Bu 2 takım da önümüzdeki maçlarda Samsun'a gelecekler. Açıkçası, her ikisinde de pek bir numara görmedim. Ümraniye de bizim gibi top tutmaya çalışıyor, ama savunmasına baskı yediğinde gerçekten de çıkamıyorlar. Bandırma ise mücadele ediyor, ama o kadar!

Bugünkü oyunlarından hareketle (1.5-2 ay sonra durumları değişmezse), bizim içerideki Ümraniye ve Bandırma maçlarında, herşey ters gitse en az 4 puan alırız.

Bizim takım ikinci yarıdaki 8 maçta 2 maç kaybetti, ama onları da kaybetmeyi hak etmedi. Yani gerçekten de bu ligdeki hiçbir takıma yenilmeyebilecek bir oyunumuz var. Daha doğrusu, hiçbir maça çıkarken rakibimiz favori olamaz! Küme düşmeyeceğimize eminim, çünkü artık geriden gelen ve yetişmeye çalışan takım biz değiliz. Konumumuzu korumamız bile yeterli olacaktır ve yenilmeyen takım küme düşmez! Kalan 9 maçta 9 puanın üzerine çıkmamız yeterli. Ama zaten bitime 4 hafta kala durumumuzu garantiye alacağımızı düşünüyorum.

Karabudun

Haftaya Balıkesir'i yenmek farz oldu.

Sol Açık

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 18 March 2017, 16:53:03
Mersin'in su aşamada kazanması işimize gelir.Dusme hattındaki takımlara karşı daha dirençli olurlar.Urfa,Manisa, Elazığ maçlarından sonra zorlu fikstüre giriyorlar kolay kolay çıkamazlar oradan.

İkinci yarı oyun normale, yani olması gereken döndü. MİY 70.dakikaya kadar biraz da tesadüfen gol yemedi. Golü yedikten hemen sonra 10 kişi kaldılar.

Bence de MİY'nun puan olması kötü olmaz, ama kazanması da iyi olmaz. En güzeli beraberlik olur...  ::)

Karabudun

Ya beter olsun Mersin İ. Yurdu. Yenilsinler ve Bandırma ile üç kişilik kontenjanın ikisini kapatsınlar. Bu arada durum 2 - 3 ve Balıkesir bastırıyor. İ. Yurdu on kişi. Ara ara Sinan'ın sıfatı gösteriyor kameralar.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 18 March 2017, 17:31:05
İkinci yarı oyun normale, yani olması gereken döndü. MİY 70.dakikaya kadar biraz da tesadüfen gol yemedi. Golü yedikten hemen sonra 10 kişi kaldılar.

Bence de MİY'nun puan olması kötü olmaz, ama kazanması da iyi olmaz. En güzeli beraberlik olur...  ::)

90+3'te 3-3 oldu...   :D