Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cakir55

Alıntı yapılan: Ekrem - 05 March 2017, 19:13:06
Şansa bak biz kazandıkya .
Çok güzel bu sonuç Manisa bizim rakibimiz değil. Bandırma rakiplerimizden biri.

sadece55

Bandırma miy Gaziantep gider çokta güzel olur

tactician

mersin-bandırma-urfa-antep belediye
düşme potansiyellerine göre büyükten küçüğe bu şekilde sıralanabilirler.
bizim 4-5 hafta sonra bir sürpriz olmazsa bu kavgadan sıyrılacağımızı düşünüyorum.
milli maç arasına kadar içeride antep belediye, dışarıda altınordu ile oynuyoruz. antep zaten dağınık bir takım çok ekstra bir şey olmazsa ve takım iyi motive olursa rahat geçilmesi gereken bir rakip. altınordu da yine deplasman baskısı hissetmeyeceğimiz bir maç; denizli maçındaki deplasman galibiyetinin bir benzerini almamak için hiç bir neden yok.
bu iki maçtan altı puan yazarsak, milli maç arası sonrası daha moralli ve daha az stresli bir maç trafiğine geçeriz. Nispeten daha zor iki maç oynayacağız. içeride balıkesir, deplasmanda urfa. bu iki maçtan alınacak skorlar bizi iyice rahatlatabilir (belki farklı bir hedef dahi koyabiliriz); deplasmanda etkili balıkesir önünde ve evinde ne yapacağı pek belli olmayan urfa takımları karşısında ummadığımız skorlar çıkarsa son2-3 haftadır çok sıcak yaşadığımız stresi yeniden yaşayabiliriz. Bu süreçte belki tek maç tek maç şeklinde değerlendirmek daha doğru ama özünde önümüzdeki 4 hafta bizim içim çok önemli. buradan en kötü 8 puan çıkarmak bizi 29 yapar. sonrasında kalan 7 maçta ne yapar eder 6-7 puan toplar ligde kalırız. Bahsettiğim periyotta seriyi devam ettirip 12 puan gibi bir sansasyonel adım atabilirsek sonrasında play-off iddiası dahi konuşulabilir.

samsunsporlu1994

-Mersin İdman Yurdu:Bazı tecrübeli oyuncularının sayesinde halen bu yarışın içerisinde,o oyuncular olmasa çoktan havlu atmışlardı. Son haftalarda iyi sonuçlar alıyorlar ancak ligin sonunu getirebilecek kadro derinliği ve kaliteye sahip değiller. Ligin en büyük düşme adayı.

-Bandırmaspor: Hoca değişikliğiyle birlikte toparlanmak istiyordu ancak Manisa deplasmanında ağır bir mağlubiyet aldılar,Mersinden sonra en büyük düşme adayı da Bandırma.

-Antep Belediye: Yıllardır bu ligde orta sıra takımı olarak mücadele ettiler ancak bu sezon sıkıntılı bir süreç onları bekliyor gibi. Taraftarının olmaması dolayısıyla alt grupta en zayıf takımlardan biri gibi görünüyor.

-Manisaspor: devre arası yaptıkları transferlerle ligde kalacaklar gibi.

-Elazığspor: alt grubun bizle birlikte en iyi kadrosuna sahip takımı Elazığspor bence. Onların da sıkıntı çekeceklerini düşünmüyorum.

Son olarak bize gelirsek devre arası yapılan 13 transfer ile yeniden bir takım kurulmuş oldu ve ikinci yarıya iyi başlayamamamıza rağmen son 3 haftada alınan 7 puan ile aradaki puan farkını kapattık ve ciddi anlamda ligde kalacak bir konuma geldik. En büyük avantajımız taraftar kitlemiz. 21 puanımız var ve kalan 11 maçtan 4 galibiyet 3 beraberlik gibi bir sonuç çıkarabilirsek ligi sıkıntısız tamamlarız diye düşünüyorum.

özkan

Manisanın yenmesi iyi oldu.Manisa bizim rakibimiz değil bana gore.Her türlü kurtarırlar.Mersinin yenmeside güzel oldu.Şu an evet iyi gidiyor olabilirler ama jarjorlerinde bir kaç mermileri kaldı..İki üç haftaya bandırma,mersin,antep,urfa alttan başlayarak sıraanacaktır,zira biz antebi bu hafta Allah'ın izniyle alta alırsak zaten antebin paraşütü patlayacaktır..Hayırlısı..

eprianu

Ben de alt sıralarda bulunan Elazığ ve Manisa'nın düşeceğini sanmıyorum. İnşallah bu ikisiyle beraber biz de kurtarırız.
Bizim son haftalar fikstür çok kötü. 6 puan farkla girmemiz lazım son haftalara. Göztepe ve Giresun maçlarımız var maalesef.

evolution55

Hafta sonu koreografi varmış, zamanı gelmişti 👏👏👏

Karabudun

Alıntı yapılan: evolution55 - 06 March 2017, 22:29:43
Hafta sonu koreografi varmış, zamanı gelmişti 👏👏👏

Çok güzel haber.

sadece55

pasolig çocuklara sıkıntı yaratıyormuydu? 10 yaşında bir kardeşimiz içinde kart çıkartmak zorundamıyız hiç dikkatimi çekmemişti bir abim soruyor.

celebi

evet çıkarmak zorundasınız kardeşim. şayet küçük gösteriyorsa yaşındn belki girer

samsunum

7 yaş ve üzeri çocuklara  passolig  cikartmak şart hocam

tactician

bilet satışları başlamış.
hadi inşallah dolduralım bu hafta...

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Erdinc - 08 March 2017, 10:29:33
pasolig çocuklara sıkıntı yaratıyormuydu? 10 yaşında bir kardeşimiz içinde kart çıkartmak zorundamıyız hiç dikkatimi çekmemişti bir abim soruyor.

Benim oğlum 8 yaşında hermaça geldi. Bugüne kadar passolig soran olmadı. Benim oğlan gibi ufak tefek görünüyorsa sormazlar  :)

tactician

önümüzdeki 3 hafta programı açıklanmış.
rezalet.
mersin ile daha iki hafta önce hafta içi 18h30 oynadık.

bu hafta cumartesi 13h00
önümüzdeki hafta deplasman altınordu cuma 18h30
-burada bir hafta ara-
sonraki hafta iç saha balıkesir pazartesi 18h30
sonraki hafta deplasman urfa cumartesi 16h00

daha da kötüsü, sonraki hafta referandum için maçlar haftasonu değil; takip eden salı-çarşamba-perşembe
burada rakibimiz manisa pazar oynadığı için bizim maç çarşamba yada perşembe olacaktır.büyük ihtimalle çarşamba.

ilgili tff açıklaması;
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması" nedeniyle 14, 15, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde oynanacak olan TFF 1. Lig 28. Hafta müsabakaları 18, 19, 20 Nisan tarihlerinde, 16 Nisan'da oynanması gereken Spor Toto 2 ve 3. Lig müsabakaları ise 14 Nisan tarihinde oynanacak."

tam 5 hafta pazar maçımız yok.  sonrasında 3 iç saha maçımız kalmış oluyor zaten. onları da cuma-cumartesi-pazartesi sallayabilirler. taraftarımızdan bu kadar mı çekiniyorlar anlamadım ki!

samsunum

Açıkçasi programı trt ye göre  ayarliyorlar. Trt de en çok  izlenen maclar bizim maçlar  olduğu  için  ters saatlere koyuyorlar!