Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Korukır'ı yolcu ettik galiba. Bu sefer de Kalpar haberleri dönmeye başladı. Yönetimin kendisine teklif götürdüğü yazılıp çiziliyor. Keşke aslı olsa ve Kalpar geri dönse. Tamam, saç baş yolduruyor, korkak oynatıyor ama bu camiada her zaman dikiş tutturmayı bildi. Ha, Alanya'yı bırakır da gelir mi? Gelmez. Ama yönetim kendisine teklif götürdüyse helal olsun.

samsunmania

Kazım yılmaz alacaklarının büyük bir bölümünü kulübe bağışlayacakmış. İnadını nasıl kırdılar acaba. İnşallah diğerlerine de örnek olur. Ama görmeden inanmam.

Sadece Samsunspor

Bu Umar i var ya yemin ediyorum esek sudan gelinceye kadar doveceksin. Ac karnina geldigi Turkiye de kendisini adam ettik. Kac yillik kulubun icine sicti. Onun yuzunden silinen puanlar transfer yasaklari. Allah acisini cikartacak insallah ondan.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsunmania - 23 June 2016, 22:13:04
Kazım yılmaz alacaklarının büyük bir bölümünü kulübe bağışlayacakmış. İnadını nasıl kırdılar acaba. İnşallah diğerlerine de örnek olur. Ama görmeden inanmam.

Gercek olduguna inanmiyor. Sadece soyle olabilir. Superlige cikana kadar parasini almaz cikinca alir. Boyle olduysa da yine guzel

samsunmania

Kardeş başkan çok kesin bir ifade kullanmış. Ama görmek lazım.

samsunmania

Umar olayında haklı çıkarsak zaten ortalık karışır. Tazminat falan filan. O zaman cümbüş var. Umar ve onu kışkırtanların seyret halini.

Shane_Falco

Umar olayından hiç bir şey çıkmaz boşuna beklemeyin. Osmanlıspor'un başında kim var hepimiz biliyor. Osmanlıspor'a ve Osmanlıspor'un adamına dokunabilecek bir çapımız yok şuan. Bir şey olacağı varsa da yukarıdan 2 telefon ile olacağıda oldurtmazlar.

samsunmania

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 June 2016, 22:27:48
Umar olayından hiç bir şey çıkmaz boşuna beklemeyin. Osmanlıspor'un başında kim var hepimiz biliyor. Osmanlıspor'a ve Osmanlıspor'un adamına dokunabilecek bir çapımız yok şuan. Bir şey olacağı varsa da yukarıdan 2 telefon ile olacağıda oldurtmazlar.

O da başka bir gerçek.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 23 June 2016, 22:27:48

Cas Melih Gokcek falan tanimaz. Tanisa Gs yirtardi Cas tan ne adamlari var

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 June 2016, 23:46:16
Cas Melih Gokcek falan tanimaz. Tanisa Gs yirtardi Cas tan ne adamlari var

Benim oradan kast ettiğim olacak bir şey varsa da davanızı çekin diye bize rica da bulunurlar ;) Ben rica diyeyim kim nasıl anlarsa artık.

samsunsporlu1994

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. İsim ve stad sponsorluğu hakkında duyum alanlar var mı?

Karabudun

Turkcell ile anlaşılmak üzere olduğu söyleniyor.

muzaffer4

Normalde böyle şeylere çok karşıyım ama içine düştüğümüz durumdan kurtulmak adına çok önemli bir adım olacak
maalesef ben de destekliyorum TURKCELL SAMSUNSPOR u
hem belki turkcell bize özel tarife çıkarır  ;D

jean

Barcelona bile formasina hic reklam almazdi eskiden baktiki olmuyor artik surekli aliyor ben boyle seyleri hep istemisimdir basketbol takimizin panasonic samsunspor du 1.lige cikinca cekildi sponsorluktzn bizde cekildik yani saglam sponsor sart

eprianu

İnşallah bu sponsorluk olayından Turkcell'in haberi vardır
Yalan haber konusunda Samsun Basını'nın üzerine yok da...