Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Şimdi bizim seneye kim gidiyor kim kalıyor yazabilir mi. Malum transfer yasağında var bir görelim seneyeki halimizi. Yazar mısnız arkadaşlar

SametYılmaz55

Abi Ofoedu,Kone,Ivanov ve Taha'nin sözleşmeleri bitiyor.kiralık gelenlerden Ersel ve Oğuzhan var.onlarla da anlaşma yapamıyoruz herhalde.diğerleri devam ediyor diye biliyorum

celebi

Eyvallah kardeşim sağolasın

eprianu

Hocam alt yapıda bulunan oyuncularla sözleşme imzalayabiliyor muyuz A takım için? Transfer yasağı bunu da etkiliyor mu?

Sadece Samsunspor

Kadrolarin en zayif oldugu donemde playoff a giremedik ya. Yuh diyorim

55.hakan

Allah aşkına şu Oğuzhan,Ofoedu ve Mustafa Sevgi'yi yollayın.Özellikle Oğuzhan kendini imha et.

MeL_55

Alıntı yapılan: eprianu - 01 May 2016, 21:51:44
Hocam alt yapıda bulunan oyuncularla sözleşme imzalayabiliyor muyuz A takım için? Transfer yasağı bunu da etkiliyor mu?

etkiliyor diye biliyorum ben

5trawberry

Bu transfer yasağı konusunda net bir şey neden yok. Süreç devam ediyor dendi itiraz ettik dendi hala klüpten bi açıklama yok. Kardeşim bu nasıl bi iştir. Transfer yasağı kesin var dersek, PTT liginde tutunmamız mümkün değil, Süper Lig deneyimi yaşayan Ankaragücü oyuncuları bile tutunamadı biz görünüşe göre 11 çıkarmıyoruz.

yirmiuc

Yönetim ; devam edip etmeyecekleri , gelecek sezon planlaması ve transfer yasağı konularında bir açıklama yapmalı artık.

ugrass

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 May 2016, 10:05:59
Yönetim ; devam edip etmeyecekleri , gelecek sezon planlaması ve transfer yasağı konularında bir açıklama yapmalı artık.

devam etmiceklersede kongre tarihi kesinlikle temmuz a bile kalmamalı..

isa55

Seneye ligde kalma mücadelesi veririz. Bu arada Canberkin yanı sıra 3-4 tane banko oynayacak genç kazanabilirsek iyi iş yapmış oluruz.

Duško Milinković

Cas'daki dava ne durumda?Yönetim de kamuoyunu bilgilendirmiyor. Transfer yasağı kalkarsa sorun olmaz.Yoksa sıkıntı.

muzaffer4

Yasak kalkmasın gençlerle oynayalım yoksa mustafa sevgi mehmet çakır gibi yaşlılara yabancı futbolcuların kaprislerine devam ederiz
kimse kusura bakmasın ama bu takım yıllardır günü kurtarmak için oynuyor bir yılda günü kurtarmayalım kendi öz çocuklarımızın oynadığı kolej ruhu oluşsun arma için oynaya furkanlar canberkler ercanlar yetişsin

orhanbey5555

bizim oyuncular dövme küpe kari kiz peysinde bizi parasütsüz düsürler birakin demogojiyi yeni yöntim hep maddi hem siyasi guclu adamlar lazim emin gibi erkut gibi baskasinin parasina gebe adamlarla buraya kadar olur ancak....

korayxyz

Ulan şunu biz yapsak, kulübü yıkar yerine AVM yaparlardı. Adamlara 4 maç ceza vermişler >:(

http://www.hurriyet.com.tr/trabzonspora-4-mac-seyircisiz-oynama-cezasi-40098682