Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

vanlioglu

HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.
SONSUZA DEK CUMHURİYETLE KALMAK DİLEĞİYLE...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 October 2015, 11:27:39
Dün trabzon-antep maçında sonra hakemler 4 saat oda üstlerine kitlenilerek başkanın talimatıyla bekletildi. Neden ? Penaltıları verilmedi diye. Hacıosmanoğlu denen şahsiyet yönetimi arıyor hakemleri salmayın diyor istanbuldan geliyorum diyor. Ey kendini bilmez ne yapacaksın silah mı göstereceksin adamlara. Sonrada diyorki tüm siyasiler aradı açmadım ama Cumhurbaşkanımız aradı hakemleri bırakın Türkiye rezil olmasın diyor ve kilitli odaları açtırıp salıyor hakemleri. Ama gerekli garantiyide Cumhurbaşkanından almış bundan sonra gereken yapılacakmış.

Böyle bir saçmalık böyle bir düzen var mı ya ? Adamın yaptığı düpedüz alıkoymak ve büyük bir suç ama siyasiler arıyor açmıyor cumhurbaşkanı ikna edince açıyor.

Mafyamısın başkanmısın. Bunları arayıp bırakın diyenlerin acizliğide ortada. Sen hakemleri koruyamıyormusun ey tff ey devlet.

Şimdi görün şamatayı trabzona verilecek penaltıları, ofsaytı görmemeleri izleriz artık.

Sonuçta yukardan baskıda var s..e s..e verecek trabzona verecekler maçları. Yiyorsa verme kitlerler odaya çıkamazsın.

Ne hale geldin be futbol ne hale geldin be ülkem. Ortalık rizede, trabzonda, doğudaki mafyalara kaldı.

Bu olaylarla beraber 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum. Cumhuriyet hep var olsun.

bu hareketi biz yapsak hakemleri kitlesek 4 saat çıkartmasak staddan bize nasıl dünyada eşi benzeri olmayan bir ceza verirlerdi acaba ? ama söz konusu olunca ricayla adamları bıraktırıyorlar birde bundan sonrası için garanti alıyorlar. >:(

ayrıca ts başkanı kadın gibi yaşatamayacaklar yaşamayacağız diyor adam gibi yaşayacağız diyor. senin zihniyetine, düşüncesene, beyin yapına diyecek hiçbir şey yok. seni kadın doğurmadı mı ey süper zekalı mafya bozuntusu >:(

berusa55

Sadece Samsunspor

karabük maçı yüzünden maratondanki tüm passo kartlar gelecek maç için iptal edilmiş yani maraton kapatılmış. anlamadığım passolig dediniz tek tek ceza verilecek dendi. orda olaya karışmayan bir ton adam vardı onların hakkı neden gasp ediliyor. neden passolig diye bir şey yapıldı o zaman.

eprianu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 October 2015, 15:21:15
anlamadığım passolig dediniz tek tek ceza verilecek dendi. orda olaya karışmayan bir ton adam vardı onların hakkı neden gasp ediliyor. neden passolig diye bir şey yapıldı o zaman.

Çünkü hepsi göstermelik. PassoLig'in yeterli sayıda satması için hepsi birer yalandı.

isa55

Eeeee nerde buna sebep olan Ergün efendinin cezasi

samsunum

tribünDergi de her fırsatta  bakan takımı  samsun diye konuşan  Giresunlular bakalim ne diyecek. Nurettin  canik linin açık açık  büyük  destekleri var.

Burak

81 vilayetinin hepsinin hakkı olan birşeyi nasıl bir kulübe hediye edersin böyle ülkeye ben diyeyim abi yazıklar olsun

551

Bu trabzon yüzünden bütün karadeniz yaftalanır oldu malesef adımızı çıkartıyorlar hatta çıkarttılar bile

Levent ÖCAL

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ağır fatura

17 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Gaziantep maçının hakemi Çağatay Şahan ve yardımcılarının stattan çıkışına izin vermeyen ve bu talimatı kendisinin verdiğini açıklayan Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' iddiasıyla soruşturma başlatılabilir.

TFF DE AFFETMEYECEK: 1.5 YIL HAK MAHRUMİYETİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Futbol Federasyonu kanadında da ağır cezalar bekliyor. Başkanın sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 1.5 yıl hak
mahrumiyeti cezası alacağı fakat daha önceki vukuatları göz önünde bulundurularak katmerli ceza verilebileceği ifade edildi. Ayrıca olaya karışan tüm yöneticileri de 2'şer yıl hak mahrumiyeti cezası bekliyor.

4 MAÇ SAHA KAPAMA
Yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'u zor günler bekliyor. Bugün TFF'nin eline ulaşan raporlar doğrultusunda Bordo-Mavililer, önümüzdeki pazartesi günü Disiplin Kurulu'na sevk edilecek. Talimatta yer alan 50. madde gereğince Trabzonspor Kulübü'ne 4 maç saha kapama cezası gelebileceği öğrenildi.

Kaynak

Karabudun

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 30 October 2015, 17:41:32
Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ağır fatura

17 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ
Gaziantep maçının hakemi Çağatay Şahan ve yardımcılarının stattan çıkışına izin vermeyen ve bu talimatı kendisinin verdiğini açıklayan Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler hakkında 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' iddiasıyla soruşturma başlatılabilir.

TFF DE AFFETMEYECEK: 1.5 YIL HAK MAHRUMİYETİ
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Futbol Federasyonu kanadında da ağır cezalar bekliyor. Başkanın sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 1.5 yıl hak
mahrumiyeti cezası alacağı fakat daha önceki vukuatları göz önünde bulundurularak katmerli ceza verilebileceği ifade edildi. Ayrıca olaya karışan tüm yöneticileri de 2'şer yıl hak mahrumiyeti cezası bekliyor.

4 MAÇ SAHA KAPAMA
Yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'u zor günler bekliyor. Bugün TFF'nin eline ulaşan raporlar doğrultusunda Bordo-Mavililer, önümüzdeki pazartesi günü Disiplin Kurulu'na sevk edilecek. Talimatta yer alan 50. madde gereğince Trabzonspor Kulübü'ne 4 maç saha kapama cezası gelebileceği öğrenildi.

Kaynak

Hepsi partal, 2010-2011 sezonu şampiyonluğu iddialarından vazgeçmeleri ve bir daha şike mevzularının bahsini açmamaları halinde dravdan bir ceza ile yırtacaklar.

55_OrHaN_55

Lusage

Karabük - Bolu maçında son saniyede taç pozisyonunda Ergün denen haysiyetsizin o mal mal bakışlarını görmek.. Eee etme bulma dünyası..

Sol Açık

Bu sezon lig epey heyecanlı geçiyor, geçecek.

Geçen sezonun 10.haftası itibariyle:

• Lider 24 puandaydı ve şu anki 19 puanımızla ancak 4.sırada olabiliyorduk.

• Liderle 14.sıradaki takım arasındaki puan farkı 15'di, şu anda 7.

Yani takımlar ve puanlar birbirine çok yakın.
Buna rağmen geçen sezon ilk yarı sonunda lider 34, ikinci 33 puandaydılar. Sezon sonunda ise direkt çıkan takımlar 72 ve 66 puan aldı, 3. sıradaki ise 57 puanda kalmıştı.

Devre arasına kadar önümüzdeki 7 maç:
Adana
Göztepe (D)
Giresun
Denizli (D)
Balıkesir
Malatya (D)
Erciyes

Ligde tüm takımları seyretmedim (örn.Denizli ve Balıkesir), ama Malatya, Giresun ve Erciyes seyrettiklerimin en kötüleri. Denizli ise ligin en çok gol yiyen takımı! 4'ü iç sahada olacak olan bu 7 maçın 5'ini kazandığımız takdirde (ki fazlasını bile yapmamız mümkün), devreyi 34 puanla ve kesinlikle (!) puan farkıyla lider kapatacağız. Geçen sezon devreyi 30 puanın üstünde kapatan 4 takım vardı, bu sezon 3 takım olacağını bile zannetmiyorum!

Puanların bu kadar yakın olduğu bir ligde, her puan çok önemli ve önümüzdeki 7 maç takımımızı Süper Lige çok yaklaştırabilir.

Karabudun

Karabük maçını maratonda izledim. Elimdeki Passo ile maraton dışında da herhangi bir tribünde izleyemiyorum maçı diye biliyorum. Öğrenmek istediğim şu ki atıyorum Eskişehir, Bursa veya Giresun Passo'su çıkarsam tribünde yer alabiliyor muyum? Diğer önemli bir husus ise Karabük maçında maraton tribününde olmayan bir renktaşımız Adana maçını maratondan izleyebilir mi? Bizim kartlar bloke edildi ama maraton başkalarına açık olacak mı?