Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Forvetim

1 milyon kazanılacak umarın göz göre göre uçup gitmesine müsaade edeceklerini sanmıyorum o kadar salak değillerdir herhalde el altından resmen sattılar işte olay yatışır diye aradan zaman geçmesini beklediler paralarını da kurtardılar kulüp kimin umurunda, tezgah çoktan kurulmuştu.

ngonge

Alıntı yapılan: Kırmızııbeyaz - 26 December 2014, 18:31:50
Samsunspor Başkan Vekili Recep Hun,  kongre öncesi yeni yönetimi uyardı. Samsunspor'a FIFA'dan sürekli yazı geldiğini belirten Hun, "Andre Bahia'nın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle ödeme emri geldi. Bu futbolcunun alacağı 159 bin Avro iken, geçmiş yönetimin tek kuruş ödeme yapmaması ve futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalaması nedeniyle alacağı faizlerle 4,5 milyon liraya ulaştı.

Benmi yanlış okuyorum yoksa desteksizmi sallıyor. 160 bin nasıl 4,5 milyon oluyor ??

Bahia çekip gidip tüm alacaklarını istemişti. Kulüp davalıktı ama sonucun böyle olacağını sanmam.

Sadece Samsunspor

Mbilla ile Adilovic Erkut Tutunun isyerine gitmisler. Fotolarida facede var. Kesin olarak aday artik belli oldu. Son dk birakablr aday cknca brkmsti gecen kongrede

Duško Milinković

Kongrede bunları mali açıdan kesinlikle ibra etmemeli. Klüp üyeleri başkanı seçip eski yönetimi mali yönden ibra etmemeliler.

cany

arkadaşlar başlık açtı. onu bile sildiler. üyeliğim olsa bi dakka durmaz silerdim

SametYılmaz55

Açılan yeni başlıkta mi silindi tribundergide ??

SametYılmaz55

Uyeligim olsa etek giyin diye başlık acar banlanmayi beklerdim.******* herifler birilerinin uşağı olmuşlar iyice

celebi

ben onu yazacaktım samet . sildiler beni

samsunum

Ben de az önce başlık açtım silmediler. Birde  twitter sayfasındna paylaşmışlar Samsunspor tataftarı adalet istiyor diye. Sanırım adminleri farklı

Sadece Samsunspor

Acmislar ama resim bile koymamislar

samsunum

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 December 2014, 11:59:59
Acmislar ama resim bile koymamislar

Ben açtım başlığı . Telefondan açtığım için  resim yüklyemedim

Samet Torun

Sercan Temizyürek yaşıyormuş meğer. Ladik Belediyespor'la anlaştı kendileri.

beşnumara

Yazık sizin memlekete ;)

kıbrıslı_mete

haberaks tv'deki yaşlı yorumcu samsunlu mu? veya başka bir takımı mı izliyor? erhan hoca çok iyi diyor. sunucu da safa 2 gol attı diye oynaması mı lazım diyor. bunlar nasıl izliyorlar maçları?

Stoper

Yaşlı yorumcu Avni Demir. Takımın sıralamada ki yerini bilmez,puanını bilmez. Hasan'a, Hüseyin der. Alanya'ya , Altınordu der. Saygı duyuyorum yaşından dolayı ama bıraksın artık bu işleri Allah rızası için..