Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Para bulsakta yine akbaba gibi üşüşürler Kulübe.Önce bu Akbaba ve Sırtlanları temizlemek lazım camiadan.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: jean - 24 November 2014, 06:49:45
Rakam dogruysa hemen satilabilir

Satalım parayı da yalan etsinler.Satılan her oyuncunun parasını hiç ederler,biz de bir tarafimiza bakarak izleriz.Şu aşamada oyuncu satmak kulübe zerre katkı sağlamaz

amisos5506

bu site böyle miydi?teoman abi ve diğer abilerin kurduğu.bu siteden 100 kişi çıkmaz mı tesislere gidecek.bu yönetim kalırsa furkan canberk taha umar hatta hasan kılıç sezon ortası ayrılır ve takıma takviye de yapmazlar.şubat ayında giderler.kimse tehlikenin farkında değil mi?ben ankaradayım.organizasyon olsun söz gelirim.pankart da yaptırılırsa katkı veririm.bu adamları gerekirse döve döve göndermeliyiz.

eprianu

24 November 2014, 17:47:09 #42198 Son düzenlenme: 24 November 2014, 17:50:14 eprianu
İsmail Uyanık zamanında Yusuf Ziya'nın sözlerine güvenerek en büyük hatayı yaptı.
Velhasıl İsmail Uyanık şu dakikadan sonra başkasının ipiyle kuyuya inmez.
Böyle bir durumu ben de isterim ama ihtimal bile vermiyorum.

Alıntı yapılan: amisos5506 - 24 November 2014, 09:56:39
maddi olarak da kazım yılmaz ı yanınıza alıp(temlikleri kaldırması süper lige çıkana kadar)yeterli olacaktır.Sağlam reklam gelirleri ve yeni stadın isim hakkını pazarlama kaynaklar oluşturulabilir diye düşünüyorum.

özkan

Bu aksdekı travzansporlu muhammed c.oglu denen zat şu an Samsunspor'umuzla resmen dalga gecıyor.bu zata yalaklanan yerel medyadaki arkadaşlar var.sıtede de bu arkadaşla arkadaşlık kuran varsa bıraz kendını ve o düşman arkadaşı sorgulasın öyle arkadaslık kursun.

##kdc##

Muhammet Çavuşoğlu koyu fenerbahçelidir, trabzonspordan da nefret eder.

özkan

Kötü durumla manevî maddî durumla alakalı ınce ınce dograrcasına klübü gulercesıne konusmalar vs

Sercan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 26 November 2014, 00:39:28
Muhammet Çavuşoğlu koyu fenerbahçelidir, trabzonspordan da nefret eder.

ohh iyiymiş o zaman cüno  :) :) Samsunsporlu değilse bir halta yaramaz gardaş ..

Sadece Samsunspor

Geçen sezon Samsunspor'un Play-Off finaline yükselmesinde 15 gol 5 asistle müthiş bir katkı sağlayan Eldin Adilovic'ten olay açıklamalar. Yaşanan maddi kriz nedeniyle hayli zor günler geçiren Samsunspor'da futbolcuların çektiği sıkıntıları Bosnalı futbolcu FANATİK'e anlattı.

'Dayanamıyoruz artık'
"Çok zor günler yaşıyoruz ve bu kimsenin umrunda bile değil. Artık dayanamıyorum, herkesin Samsunsporlu futbolcuların yaşadığı zorluğu bilmesini istiyorum. Biz futbolcular olarak saha içerisinde kalıp, takım için elimizden gelenin en fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Zaten bundan daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum."

'Ses çıkaran yok'
"Tam 5 ay oldu, paralarımızı alamıyoruz. Her gün konuşuyoruz, derdimizi anlatmaya çalışıyoruz ama bizi dinleyen kimse yok. Oyuncular olarak sürekli kendimizden veriyoruz. Bu durum yönetimi rahatsız etmiyor. Nasıl olsa biz oynuyoruz diye kimsenin ses çıkardığı yok."

'Ayrılmayı düşünüyorum'
"Ama artık dayanacak gücümüz kalmadı. Bu zorluklar aşılmazsa devre arasında birçok arkadaşım gibi ben de takım değiştirmek zorunda kalabilirim. Bunu söylemek benim için çok zor. Çünkü Samsun'da mutluyum, takımımı seviyorum. Ancak bu problemler içinde devam etmek kolay değil."

'Ev sahibim her gün kapımda'
"Anlaşmama göre oturduğum evin kirasını kulüp ödeyecekti. Fakat bırakın benim paramı ödemelerini oturduğum evin dahi parası verilmiyor. Her sabah ev sahibi kapıma geliyor, "Ne zaman paramı ödeyecekler" diye... Ben de artık öyle bir duruma geldim ki, her an gidecekmişim gibi hazırlanıyorum."

'İyi niyet kalmadı'
"Geçen sezonu mumla arar hale geldik. Geçen yıl da zaman zaman problemler oluyordu ama yönetim iyi niyetliydi ve birlikte aşıyorduk bunları. Bu kadar büyük bir camianın böyle bir duruma getirilmesini aklım almıyor."

Fanatik Gazetesi / Ömer Necati Albayrak

##kdc##

Alıntı yapılan: Sercan - 27 November 2014, 10:49:30
ohh iyiymiş o zaman cüno  :) :) Samsunsporlu değilse bir halta yaramaz gardaş ..

Ben Özkan kardeşimin bilip bilmeden kesin yargıyla trabzonsporlu dediği için bildirmek istedim.
Yoksa bu şehirdeki gazetecilerden kimin Samsunspor'a faydasının olduğunu en iyi bilenlerden biriyim yapraaaam  :)

mehmet yılmaz

Umar'ın Ankaraspor'la değil, ADS ile görüştüğü ve Adana'da olduğu söyleniyor.

samsunum

isa55

Umar ve paralar gitti. Bari Mbilla yi kurtarabilsek.

Levent ÖCAL

Kumrulardan tam bir insanlık dersi. Büroya geldiğimde bu manzara ile karşılaştım.  :(

jean

Para gitti olayina pek katilmiyorup nasilsa elinde sonunda odenecekti kurtulmus olduk bu borctan