Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Haber doğru değil. Canları sıkıldıkça böyle haberler yapıyorlar.
İsmail Başkanı Samsun'da gören olmuştur Erdinç.
Şehre fazla gelmemesi mi suç? Anlamış değilim.

David_Walker

ya arkadaş anllamıyorum her ordu maçı öncesi dostuk kardeşlik mesajları veriliyo sanki önceden beraberlik ayarlanıyomuş gibi abi bizim 3 puana ihityacımız var bu işleri bi bırakamadık gitti  :x((

beşnumara

Alıntı yapılan: David_Walker - 22 November 2014, 13:16:33
ya arkadaş anllamıyorum her ordu maçı öncesi dostuk kardeşlik mesajları veriliyo sanki önceden beraberlik ayarlanıyomuş gibi abi bizim 3 puana ihityacımız var bu işleri bi bırakamadık gitti  :x((

Üç puan bizim kardeşim erhan altına rağmen :)

David_Walker

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 November 2014, 13:33:22
Üç puan bizim kardeşim erhan altına rağmen :)

inşallah orda takıma birlikte kutlarız :)

beşnumara

Ben yokum size hayırlı yolculuklar :)

Desiqner

Alaçam Şehir Stadyumu yenilendi.Yeni bir zemin , ışıklandırma ve en sonunda 1000 kişilik tribün inşaatındada sona gelindi.İlçemize hayırlı olsun :)

ngonge

Ne güzel stad ya, insanın içini açıyor. Pırıl pırıl.

5555

sadece55

Stadlar çok güzel ama malesef Futbol iyice dip seviyede.

celebi

bizim Termeyi Allah nazardan saklasın önümüzdeki hafta amasya ile ciddi bir sınava çıkacak bakalım.

jean

Carsamba 10 puan geriye dustu artik cok zor ins terme cikar

jean

Shane_Falco

Doğruluk payini bilmem ama Bursa'nın Harun'u zorlayacak hatta Harun'dan formayi kapacak birini aradığını biliyorum...

amisos5506

24 November 2014, 09:56:39 #42194 Son düzenlenme: 24 November 2014, 11:01:15 amisos5506
dün ismail uyanık ın bana attığı mesajını aynen yazıyorum.
Kulübün ağırlıklı olarak eski özkaynak sistemine dönmesi gerekir kalıcı başarı için.Bu sistemi kurmak için gereken sistemde namerde muhtaç etmeyecek parayı organize ettiğim zaman kulübümüze talip olacağım.Sevgiler

benim attığım mesaj
Başkanım ben bu konuda size katılmıyorum.kulübün ihtiyacı olan sizsiniz.sadece paranız değil.sizin gelişinizle passokarta rağmen 20.000 kişiye oynarız.maddi olarak da kazım yılmaz ı yanınıza alıp(temlikleri kaldırması süper lige çıkana kadar)yeterli olacaktır.Sağlam reklam gelirleri ve yeni stadın isim hakkını pazarlama kaynaklar oluşturulabilir diye düşünüyorum.

arkadaşlar bu yönetim kalırsa umar ı doğan ı canberk i ve furkan ı hatta taha yı sezon ortasında gönderecektir.paralarını alıp kaçacaklar ve olan samsunspor a ve bizlere olacak.artık bıçak kemiğe dayandı.bu hafta içi yürüyüş yapılmalı tesislere.