Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Çok iyi yapıldı bugün futbolculara.Karşındaki Brezilya biraz kendini göster oyna.103 tane ülke veriyor maçı canlı.Sen sırtındaki formaya özen göstermezsen taraftarda böyle ders verir sana.Bu Brezilya ya gösterilen sevgi gösterisi bilerek yapılan bir şeydi.Sırf bizimkiler utansınlar diye yapıldığına inanıyorum ben.Yerin dibine de girdiler ve hakettiklerini buldular.

Ertuğrul Sağlam

Nereden
Emre Aşık
Bülent Korkmaz
Fatih Akyel
Alpay Özalan
Arif Erdem
Okan Buruk
Tugay Kerimoğlu
Hakan Şükür 
Yıldıray Baştürk
Hasan Şaş
Tayfur Havutçu
Nihat Kahveci
Ümit Özat
İlhan Mansız
Ergün Penbe
Abdullah Ercan
Hakan Ünsal
Emre Belözoğlu
Ümit Davala

Nereye
Volkan Demirel    
Semih Kaya     
İsmail Köybaşı     
Bekir İrtegün     
Bilal Kısa    
Hamit Altıntop    
Arda Turan     
Mehmet Topal    
Ozan Tufan     
Umut Bulut    
Mevlüt Erdinç    
Harun Tekin     
Volkan Babacan    
Caner Erkin    
Tarık Çamdal    
Serdar Aziz     
Kaan Ayhan     
Selçuk İnan    
Oğuzhan Özyakup     
Olcay Şahan     
Mehmet Ekici     
Volkan Şen    
Alper Potuk    
Adem Büyük     

mehmet yılmaz

2000'de bir hazırlık maçında Fransa'ya 4-0 yenilmiştik.
Burada sorun Brezilya'ya farklı kaybetmek değil.
Geleceğe dair bir umut olmaması ve ülke futbolunun ölümü!
Biz milli takım elemelerde bir gole bile muhtaçken de seviyorduk futbolu. Ama artık 'bu futbolu' sevemiyoruz.
Adamlara gelip bizi yenin diye bir dünya para vermişiz. Zahmet olmasın diye golü bile kalemize biz atıyoruz.
Birilerinin oraya koyduğu ve hiç bir başarısı olmayan, yetersizliği dünya markası olan Demirören'in gitmesi için yine o birilerinden talimat alması lazım. Futbolun ayarlarıyla o kadar oynadılar ki, Tüpçü ve avanesinin tahribatı öyle kolayına da silinmez.

ngonge

Oyuncu kalitemiz çok düşmedi ama milli takımın değeri çok düştü.

55.hakan

Böyle şeylerle kamuoyu mu oluşturacağını sanıyor bu Kazım Yılmaz.Kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.Söz verdiğin halde takımı bırakıp gittiğini bu taraftar unutmayacak.

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/carsamba-kazim-yilmaza-sahip--haberi/1345183

Shane_Falco

Bu iş adamlarina Samsunspor'a destek olun 3 kuruş para verin desek kaçacak delik ararlar. Mevzu sahip çıkalim ayagina gelince toplanmislar bi de aciklama yapiyorlar. Daha neler görecegiz bakalim

vanlioglu

Yönetimin gitmesi, kalması vs. aynı klişe konuları ne kadar uzun zamandır konuşuyoruz farkında mısınız?
2000'li yılların başından bu yana 10 seneden de fazla bir zamandır arpa boyu kadar yol alamamak ne kadar üzüntü verici.
Bugün, sürekli takip ettiğim ve gerçekten ileride sağlam yerlerde göreceğimizi düşündüğüm bir ptt.1 lig takımının sitesinden bir bilgiyi sizlerle de paylaşmak istedim.
Yıllardan beridir hayalini kurduğum bir Samsunspor yönetim anlayışıdır.
Kurumsallığın, inanmışlığın, çalışmanın ve azmin bir fotoğrafıdır bu ve en kötüsü insan iç çektiren, kıskandıran da bir fotoğraftır ayrıca.

Sarı ile işaretlediklerim altyapısından, A takımda bulundurmayı hedefledikleri oyuncu sayısı.

aykut erol

Efsana başkan İSMAİL UYANİK geri geliyor...

sadece55

İsmail Başkan şehirin yolunu bile unutmuştur.

özkan

erdinç ver o mübarek okunmuş elini öpem gardaş.ismail uyanığamı geldi sıra şimdi.boku olamayız la biz İsmail uyanığın.

jean

Her zaman ayni haberler usandik artik her secim oncesi valla

Lusage

sadece55

Alıntı yapılan: özkan - 21 November 2014, 18:04:21
erdinç ver o mübarek okunmuş elini öpem gardaş.ismail uyanığamı geldi sıra şimdi.boku olamayız la biz İsmail uyanığın.

Özkan ne demek istedin anlamadım.İsmail başkanı varmı gören bıraktığından beri samsunda?