Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

melo bugün Samsun'a gol atmakla fbye gol atmak arasında benim için bi fark yok demiş. Samsunspor nerden gelmiş bunun aklına :redcard:

SametYılmaz55

23 August 2014, 20:01:28 #41506 Son düzenlenme: 23 August 2014, 20:09:39 SametYýlmaz55
Ahmet Şahin sayesinde Türkiyede ilk golünü bize atmıştı.oradan gelmiştir aklına

##kdc##

it oğlu it.
hem melo, hem ahmet şahin..

utb 55

Serkan Aykut jübile maçında neden yoktu bilen var mı?

Sadece Samsunspor

Biraz konu disi olacak ama su ISID i kim dur diyecek cok merak ediyorum. Kendilerini Islam devleti diyorlar ama kafa kesiyorlar. Boyle muslumanlik olur mu. Muslumanliga bakis zaten dunyada belli birde boyle goruntuler iyice dinimizi zedeliyor. Bugun isgal ettikleri yerlerde kuruyemis ve tursuyu haram saymislar. Siz kimsinizde Islam dinine kendi kurallarinizi koyuyorsunuz. Ve Turkiye'de partisi falan farketmez eger bunlara destek olan varsa Allah onlara en kisa surede yaptiklarinin karsiligini versin.

mehmet yılmaz

IŞİD bir katiller ve kafirler topluluğudur. İslam'a verilebilecek en büyük zararı bu gibi it sürüleri vermektedir.

SametYılmaz55

Türkiyede dahil olmak üzere bir çok devletin destek verdiği it sürüleri.Kürt devletinin kurulması için ortaya çıkartılan piyonlar topluluğu.Pkk,Ypg,Peşmerge hepsi bir oldu sözde orada yaşayan insanların haklarını korumak icin İsid'e karşı savaş açtılar.ama hepsi hikaye bunların.En büyük amaç dedikleri Kürdistan devletini kurmak.Bunun için kafa kesen,katliam yapan bir terör örgütü kurmak gerekiyordu.İsid denen örgütten sonra Pkk şirin gösterilmeye başlandı.Çok büyük tezgah var ortada ama kimsenin elinden bir şey gelmiyor.Adamlar sistemi kurdular.Kürtlere yeni bir devlet vaad ettiler,İsid denen örgüte de İrakin geri kalanını vaad ettiler.Bunun yanında da Islamiyeti kötü gösterme çabasında başarıya ulaştılar.Devletimiz kendine muhalif olanları terörist olarak lanse ederken,asıl terörist unsurlari da şirin gösterdi.İsid sayesinde Pkk yı şirin gösterdi,Pkk yı vuruyor diye de İsid'i şirin gösteriyor

fanatik samsunsporlu

tüpçü stadyum programında  :kafa:

samsunum

#baskanstadyumda   Haydi beyler  yazın birşeyler iş işten geçti ama insanın içi rahat olamıyor bir türlü  :(

SametYılmaz55

İspartada acayip deprem oldu.Şiddeti 5.1 ama acayip salladı.Sen esirge Allah'im...

mehmet yılmaz

Geçmiş olsun Samet.
Isparta'da da mı hissedildi? Merkez Burdur yazıyor haber siteleri...

SametYılmaz55

Sağol abi Allah razı olsun.Kandilli ilk başta İsparta yazdı sonra Burdur diye düzeltti.Merkez üssü Burdurla Isparta'yi birbirine bağlıyor.Yaklaşık 15 saniye falan sürdü.Ara ara deprem oluyordu ama bu sefer ki baya bir salladı.Bugün çok sıcak vardı böyle yaprak kıpırdamıyordu ama bir anda bir rüzgar çıktı hayırdır insallah dedim 5-10 dk sonra deprem oldu zaten.Ara ara ufak artcilar oluyor da ilk baştaki gibi değil.İsparta Antalya yolunda heyelan olmuş birde.İnsallah kimsede önemli bir şey yoktur...

SSKLA

Abilerim hicbirinize akil verme hakkim yok ama sadece bir sey diyeyim futbolunuzu oyniyabiliyoken zevkine bakin. Onceden iyi yada kotu bir kalecilik yapabiliyodum omzu sakatladiktan sonra macta, artik haftalik bir eglencem kalmadi . Iyi kotu bi eglenceniz varken tartisarak zehir etmeyin derim. Iyi geceler bu arada.  

Konu kilit oldugu icin buraya attim  ayrica gecmis olsun samet

Not: gereksiz gorulurse silinebilir

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SametYılmaz55

Sağol kardeşim Allah razı olsun...

Ekrem

e devlet şifresi herhangi bir ptt şubesinden alınabılıyormu ?