Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

bence müftünün böyle karılı kızlı eğlenceli bir yere gitmesi daha büyük bir günah...hele sırf bunları söylemek için oradaki ortamı bile bile gittiyse bu daha da yakışıksız o zaman dini emirlerin dışına kendisi çıkmış olur yani din için değil siyaset yapmaya ya da fitne çıkarmaya gitmiş demektir...inşallah böyle değildir.

samsunum

muzaffer4

türkiye kupasına bu sene 2.turdan katılıyoruz ilk maç tarihi 24 eylül çarşamba

lato

Ordu ve bizim maç dışındakiler akşam 20'de. Sıcaklığın ve nemin futbolcuları etkileyeceği düşünülürse bu iki maçı da daha geç saatlerde oynatmak daha akıl kârı olurdu. Bugün saat 18'de bile yanıyordu Samsun

beşnumara

Dua edelim o zaman. İnşallah o zamanlarda hava serinlesin :)

samsunum

Neden sosyal medyada ki sayfalar ve taraftar grupları  passolig  almak için paylaşım yaparlar ki? Bir kerede dik durabilsek...

SametYılmaz55

Bu nasıl bir değişim böyle bir senede :-X

Raqua55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 12 August 2014, 22:47:00
Bu nasıl bir değişim böyle bir senede :-X

Senin Üniversiteye Fit gidipte Göbekli dönüşün Gibi  :D

kaptan 55

önce dobi sonra adnan geçen senelerde karmil tesislere kadar geldi direkten döndü şimdi de barış memiş sesleri emin abi yüzünede söyledim bu camia trabzonspor'dan onur kıvrağı bile istemiyor bunu anla artık abi.

YaşarDoğu

jurista

Yapılan hırsızlıklara yollsuzluklara yetim hakkı tecavüzüne ses çıkarmayan bir müftünün islami hassasiyetine ve samimiyetine inanmam siyaseten kula kulluk eden din adamı olmaz genel evden meyhaneden kumarhaneden piyangodan alınan vergilerden müftü maaş almasın o zaman şeriatsa buyur ilk sen uygula müftü efendi

ult55ras

Sadece Samsunspor

Cemal yesilyurt yine maddi destek vermis. trabzonlu olupta tek sevdigim adam diyebilirim. Helal olsun burda kazaniyor burda yardim ediyor.

Ellibeş Numara

Az veya çok kulübe maddi destekte bulunan herkese teşekkür etmek lazım. Samsunlu olupta, Samsunda para kazanan birçok işadamı var. Ama hiçbiri ortalıkta yoklar.

Sadece Samsunspor

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1584

Buda linki Allah razi olsun. Verdiklerini misli misli kazansin. Bize boyle trabzonlular lazim. Ekmegini yedigi yere vefa gosterecek insanlara ihtiyacimiz var. Koktas gibi parayi Samsundan Samsunspordan kazanip sonra taraftari azarlayacak adamlara degil.