Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Biz o sene nasil kume dustuk ya hala aklim almiyor

ngonge

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 04 August 2014, 01:34:24
Biz o sene nasil kume dustuk ya hala aklim almiyor

Üstteki fotoğraf herşeyi anlatıyor aslında.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ngonge - 04 August 2014, 02:08:40
Üstteki fotoğraf herşeyi anlatıyor aslında.

normal biri bu fotoya baksa Samsunspor harikalar yaratır der. Ama fotonun içeriği farklı olunca küme düştük

Sadece Samsunspor

Sizce Galip Öztürk milletvekili falan olursa Samsun'a Samsunspor'a katkı sağlar mı ? Bana sağlar gibime geliyor. Bu zamana kadar kimseden bir şey görmediğimiz içinde böyle düşünüyor olabilirim.

Desiqner

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 04 August 2014, 13:41:30
Sizce Galip Öztürk milletvekili falan olursa Samsun'a Samsunspor'a katkı sağlar mı ? Bana sağlar gibime geliyor. Bu zamana kadar kimseden bir şey görmediğimiz içinde böyle düşünüyor olabilirim.

Milletvekili olma vasıfları günden güne o kadar basitleşiyor ki herkes olabilir.O saatten sonrası tamamen şov.
Samsunspor'u düşünen şimdi parası varkende yanında olur...

minci

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 04 August 2014, 13:41:30
Bak doğruyu bulmuşsun. Her kim 1 veriyorsa (politikacılar ve işadamlarını kastediyorum) mutlaka 5 almanın peşindedir. Bu bazı istisnaları hariç tutarsak bugüne kadar böyle geldi. Bundan sonra da böyle gidecektir. Yapılacak tek şey onlara güvenmektense kendi yağımızla kavrulmamız en iyisi bence.

Sioux

dokunulmazlık zırhı içindeki bir g.ö.... aman Allahım. düşünemiyorum bile.
adam öyle bir bb yalaması çıktı ki ense tıraşı görülen fotoğrafını koyup bb ile görüştüm diyor.

YaşarDoğu

Kemal Tokak hangi takımla anlaştı ?

beşnumara

Futbolu bıraktı heralde süleyman :) haberi bi kenara sesi bile çıkmıyor :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 05 August 2014, 00:17:50
Futbolu bıraktı heralde süleyman :) haberi bi kenara sesi bile çıkmıyor :)

ilmek ilmek işle de bize gelsin.

Ertuğrul Sağlam

Başkan göz kırpsa soluğu tesislerde alır gelsede fena olmaz hani...

mehmet yılmaz

Gaziantep'ten alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş. Şu an boştaymış. Rize istiyormuş, Kayserispor istiyormuş.
Bize koşa koşa gelir ama parada anlaşabileceğimizi sanmıyorum.
İyi bir transfer yapar mutlaka.
PTT Birinci Ligde açık ara başarılı olur.

beşnumara

Baskan bi alo desin anında uçar zaten :) parada sorun olacağını zannetmiyorum abi. Hem biraz paraya doydu hem de antebe 900 imza attı da ne oldu alamadı :)

sadece55

Alıntı yapılan: beşnumara - 05 August 2014, 12:26:42
Baskan bi alo desin anında uçar zaten :) parada sorun olacağını zannetmiyorum abi. Hem biraz paraya doydu hem de antebe 900 imza attı da ne oldu alamadı :)

Bir türlü alacak parayı..Ayrıca kolay kolay topçular paraya doymaz :)

Sadece Samsunspor

05 August 2014, 18:33:09 #41399 Son düzenlenme: 05 August 2014, 19:26:38 ##kdc##
bu trabzon parayı nerden buluyor cardozoyla milanlı oyuncuyu aldılar bizde sefillik çekelim yazdım. eleştiri yaptım siyasilere yetkililere. mesajımı siliyorsunuz ne var bu yazdığımda anlayamadım. yanlış yeremi yazdım acaba ?

Mesajlarımızda argo, küfür kullanmamaya biraz daha özen gösterelim.