Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bence biz kendimize bakıp maça konsantre olalım. Bu işlerle uğraşarak takımın da konsantresini bozmayalım.

samsunmania

27 August 2013, 11:01:30 #37966 Son düzenlenme: 27 August 2013, 11:06:50 samsunmania
Fethiye maçında çıkan olayların alt yapısı farklı arkadaşlar. Hakem hatalarının yanı sıra, Fethiye Bandırmaspor'un can dostu, kankası. Balıkesir ile Bandırma da düşman kardeşler ama öyle böyle değil. Kanlı bıçaklı. Farklı skor da işin üzerine tuz biber olunca Fethiye taraftarı biraz da bu yüzden arıza çıkardı bence.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 27 August 2013, 11:52:51
trabzon genel olarak faşist ve ırkçı insanlarla dolu olduğu için bana yapılan tepki normal geldi ama ben çok gülüyorum bunlara :D
http://www.ligtv.com.tr/haber/volkanin-gozyaslari

bide ben yaptım diye gerine gerine söylüyor. bu nasıl bi kafa yapısı ya. tamam profesyonel futbolcu duymaması lazım ama taraftarında küfür etmemesi destek olması lazım. ayıp ya ilk defa bi futbolcuyu ağlarken gördüm kim bilir ne dediler

lato

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 August 2013, 13:26:51
bide ben yaptım diye gerine gerine söylüyor. bu nasıl bi kafa yapısı ya. tamam profesyonel futbolcu duymaması lazım ama taraftarında küfür etmemesi destek olması lazım. ayıp ya ilk defa bi futbolcuyu ağlarken gördüm kim bilir ne dediler

Bizim tribünde de aynı kafada çok adam var. Her pozisyonda kaptırıyorlar ağzına ne gelirse. Bu kafadaki her insanın değişmesi lazım sinirlenir o anlık küfredersin ama her dk yapıp da işin şeyini de kaçırmamak lazım. Ne olursa olsun adam senin armanı taşıyor iyi ya da kötü.

Ertuğrul Sağlam

27 August 2013, 14:13:27 #37969 Son düzenlenme: 27 August 2013, 14:16:56 Ertuðrul Saðlam
Biz dahil hic kimse kufur konusunda o kadar da masum degil; Hakan Aslan'a edilen kufurleri unutmamak lazim! Bazi maclarda edilen kufurlerden ben bile utandim.... :(

SSKLA

ligtvde bir yorum. Ve insanlığımdan iğrendim. Çıkarcı köpekler!

AlıntıTimur-2827 Ağustos 2013 - 06:37
Yapilanlar hos degil ama suda bir gercek ki volkan cikmasaydi malouda o dakikada oyuna girmezdi ve o golü atamazdi..!! Güle güle volkan. Yolun acik olsun.

Sadece Samsunspor

o yorumu yapan dangalak 3 puan için bi tarafını verir. adam olmayı öğrenin önce

SSKLA

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 August 2013, 14:25:37
o yorumu yapan dangalak 3 puan için bi tarafını verir. adam olmayı öğrenin önce

sadece bu adamda değil bir sürü böyle yorum yapanlar var.

Ertuğrul Sağlam

Ahmet Ari twiter dan 1461 galibiyetini bize armagan etmis >l<

CeLL-O

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 27 August 2013, 15:15:42
Ahmet Ari twiter dan 1461 galibiyetini bize armagan etmis >l<

Helal olsun  :)

samsunsporlu1994

Romatem'den maddi destek...

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 125 bin lira ile kapmaya ya destek verdi.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'ın başkanlığında ve Valimiz Hüseyin Aksoy'un da katılımlarıyla gerçekleşen "Samsunspor'a destek" kampanyasına katkı tüm hızıyla sürüyor. Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi 125 bin lira ile kapmaya ya destek verdi. Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Şen, 125 bin liralık çeki Başkanımız Emin Kar'a teslim etti. Başhekim Dr. İsmail Şen Samsunspor'a her zaman destek verdiklerini belirterek,"Samsunspor kentimizin en önemli markasıdır. Biz Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olarak Samsunspor'umuzun her zaman maddi manevi yanındayız. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin de gururunu da yaşıyoruz. Samsunspor'umuza başarılar diliyoruz" diye konuştu. Başkanımız Emin Kar ise Romatem ailesine katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: samsunspor.org.tr

CeLL-O

Bir Facebook sayfasından alıntı :

AlıntıBursaspor'un şampiyonluğa oynadığı sezon Beytul kardeşimle,Bursa Uludağ Üniversiteli Samsunsporlular olarak Ertuğrul hocamıza destek ziyaretinde bulunduk.Geldiğimizi duyan Ertuğrul Hoca bizi kapıdan kaptan Ömer Erdoğan'a aldırdı.İçeri geçtik.Antrenman yaptılar,izledik bitti.
O günlerde her gazetenin baş sayfasında Volkan Şen ve Sercan Yıldırım vardı.Götü boklu Serdar Aziz,Ozan İpek,lafta Samsunlu Ramazan Sal yanımızdan geçip giderken boynumuzda Samsunspor atkısı gören Volkan Şen yanımıza geldi.Benim annem Samsunlu,Bafralı,fotoğraf çekinelim mi? dedi.Gerçekten çok şaşırmıştık.Biz istemedik,o istedi,sarıldı,öptü.Ertuğrul Hoca,Ali Tandoğan,Ömer Erdoğan sağ olsunlar çok güzel bir gün geçirmiştik.
Diyeceğim o ki o günlerde Avrupa gündemindeki Volkan bugün trabzonda şımarmamıştır.Geçen sene Tolga'nın kafasına yanlışlıkla torpili ben mi attım? Hoca Akçay da söyledi,yuhla,ıslıkla ama annesine küfür etmek nedir? Ağlattınız adamı,yoksa annesinin Samsunlu olduğunu mu öğrendiniz?

Desiqner

Biraz alakasız olmamış mı ?  :kanka:

teksas3455

Vay arkadaş. Nasıl bir milliyetçilik var sizde?

AlıntıKalabalığın yanına gelen bir vatandaş Bakan Suat Kılıç'a, "Trabzon'a geldiniz de hangi yüzle geldiniz" diyerek tepki gösterdi. Vatandaşın beklenmedik tepkisi karşısında oldukça şaşırdığı gözlenen Bakan Suat Kılıç, herhangi bir cevap vermezken, korumaları ve diğer vatandaşlar, tepki gösteren vatandaşı uzaklaştırdılar. Tepki gösteren vatandaş Bakan Kılıç'ın bulunduğu bölgeden uzaklaşırken, "Samsunlu değil mi?" dedi.

http://www.gazete5.com/haber/bakan-suat-kilic-a-trabzon-da-sok-tepki-354822

lato

http://www.haberler.com/trabzonspor-un-gozaltina-alinan-2-taraftarivolkan-4987157-haberi/

Şu haberi ve yanar döner açıklamalar yapan sayın bakanı görünce iyi ki trab rumlu değilim diyorum. Delikanlı gibi küfür ettim diyemiyorsun o zaman etme. Adam gibi oyna Volkan dedin ve adam sinirlenip gözyaşlarına boğuldu. Çok inandırıcı ;D