Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Özcan İNAN

Facebookta bir sayfada yazıyor haber...
AlıntıGençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunlu 30 işadamı ile toplantı yaparak Samsunspor'a destek vermelerini isteyecek.

SIRA İŞADAMLARINDA

Samsunspor Yönetimi'nin transferde geç kalması ve kulüp içindeki maddi krizin ön plana çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç düğmeye bastı. Önceki Gün Dağıstanlı Spor Salonu'nda Vali Hüseyin Aksoy ve Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile bir toplantı yapan Bakan Suat Kılıç şimdi ise işadamlarını harekete geçirmek istiyor.

GELİR SAĞLANILACAK

Bakan Suat Kılıç'ın bu hafta için Samsunlu işadamlarını bir araya toplayacağı ifade edildi. Yapılan toplantıda Samsunspor için gelir elde edilecek. Ayrıca gelirlerin devamlı olması için görüşmelerin yapılacağı iddia edildi. Toplanacak paranın belli bir bölümünün ise borçlara verileceği belirtildi. Toplantı ise Samsun'da yapılacak.

##kdc##

Alıntı yapılan: serhatakkaya - 07 August 2013, 05:07:28
https://eksisozluk.com/entry/35271258 Ekşi sözlükte Samsunspor hakkında bir yorum.

malesef böyle adamları, Armağan Kuş gibiler takımda olduğu sürece kaybetmeye devam edeceğiz.
sonra kimse bu millet neden Samsunspor'a destek olmuyor şehrinin takımına sahip çıkmıyor demesin..

samsun 55

HAYAL KIRIKLIĞI

Samsunspor'un sorunlarının çözümüne katkı için yapılan toplantıya 50 işadamından sadece 15'inin katıldığını gören Bakan Kılıç, "Hayal kırıklığı yaşadım" dedi

TABLO ORTADA
Vali Hüseyin Aksoy'un, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın da katılacağı Samsunspor toplantısına davet ettiği 50 işadamından yaklaşık 15'inin ilgi göstermesi, hayal kırıklığı yarattı.
Yaşar Doğu Spor Salonu'nda iftar öncesi, basına kapalı olarak  yapılan toplantıda, katılımın az olması karşısında üzüntüsünü açıkça ortaya koyan Gençlik ve Spor Bakanı  Suat Kılıç'ın,
Samsunspor'a, Yeşilyurt, Borsan ve Asçelik gibi ailelerin dışında birkaç kişinin yardımda bulunduğunu hatırlatarak, "Benim de tek başına yapabileceğim birşey yok. Hiç olmazsa ihtiyacın yüzde 50'si karşılansa buna da razıyım. Gerisini bir şekilde hallederiz. Ancak, tablo ortada. Fazla birşey söylemeye gerek bırakmıyor. Bu da beni ziyadesiyle üzmüştür" dediği öğrenildi.

SAMSUN'UN GÖREVİ
Şehir takımlarının önemine değinen Suat Kılıç, "Samsunspor gibi takımlar şehirlerin markasıdır. Samsunspor gibi bir markayı yaşatmak bütün Samsunlulaların görevidir. Bu takım sadece sosyal alanda değil, ekonomik anlamdan da Samsun için önemlidir. Ne varki gördüğüm manzara karşısında hayal kırıklığı yaşadım" diye konuştu.

Ellibeş Numara

HABER 1

Haberimizi yalanlayanlar nerede?
Gazete Arena'da Oğuzhan Bulgan'ın altyapıdan ayrıldığı haberini Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank yalanlamıştı. Fakat Bulgan'ın Facebook hesabında Samsunspor ile yollarını ayırdığını duyurduğu ortaya çıktı. Bu açıklamayla spor kamuoyu kimin yalancı olduğunu bir kez daha öğrendi.

ARENA HER ZAMAN HAKLI
Samsunspor'daki tutarsızlık devam ediyor. Altyapıda olan haksızlıkların göz önüne çıkmasının ardından Samsunspor Yönetimi'nin yaptığı Gazete Arena'yı karalama çalışmasında bir kez daha tüm gerçekler ortaya çıktı. Sadece doğruları taraftarına aktardığı için ve taraftarın söylediklerini sütunlarına taşıdığı için tesislere girme yasağı konulan Gazete Arena'nın doğruları yazdığı dün de kanıtlandı. Yönetimin gazetemizi karalama çabası birkez daha başarısızlıkla sonuçlandı.

HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI
Samsunspor'un altyapısındaki değerlerini kaybettiğini dile getirdiğimiz haber sonrası Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank, futbolcu Oğuzhan Bulgan ile basın toplantı yapıp gazetemizi karalama kampanyası içine girdiler. Fakat Oğuzhan Bulgan'ın Facebook hesabından Samsunspor ile yollarını ayırdığını duyurduğu ortaya çıktı. Bulgan'ın yaptığı bu açıklamayla tüm spor kamuoyu kimin yalan konuştuğunu ve Samsunspor'un nasıl yönetildiğini bir kez daha öğrenmiş oldu.

Kaynak:http://www.gazetearena.com/haberimizi-yalanlayanlar-nerede.html

HABER 2

Samsunspor mağdurları sıraya girdi.
Yaklaşık 9 yıldır Samsunspor'un altyapısında değişik kategorilerde kalecilik yapan Furkan Arslan, yaptığı açıklamalarla altyapının ne halde olduğunu gözler önüne serdi

MAĞDURLAR SIRAYA GİRDİ
Samsunspor'un altyapı mağduru futbolcularına her geçen gün yenileri ekleniyor. Altyapıda yapılan haksızlıkları duyan futbolcular adeta gazetemizi telefon yağmuruna tutuyorlar. Genç yetenekler altyapıda olanları anlatmak için adeta sıraya girdiler. Samsunspor'un son mağdurlarından biri ise kaleci Furkan Arslan oldu. 1995 doğumlu olan genç kaleci Arslan, "2002 yılında Kadıköyspor'da kalecelik hayatıma başladım. Bir yıl aranın ardından ise Samsunspor beni istedi ve buraya geçtim. 9 yıl kadar Samsunspor'un değişik kategorilerinde kalecilik yaptım. Bucaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç için İzmir'e gittik. Orada 3-0 yenildik. O gün bende kalede fazla iyi değildim" diye konuştu.

ALTI FUTBOLCU KULÜPTEN KAÇTI
Bucaspor maçının üzerinden Samsunspor'un altyapısındakilerin kendisi için olumsuz yorumlar yaptığına dikkat çeken Arslan, "Bir maç kötü olduğum için benim için 'Gönderin şunu kulüpten gitsin' dediler. Daha sonra ise altyapıdaki bazı hocaların bana karşı davranış şekilleri değişti. Bir gün idman yapılırken tüm takım arkadaşlarımın içinde hocam bana, "Senin boyun kısa, iyi bir oyuncusun ama fiziğin uzamazsa birşey olamazsın. Senden kaleci falan olmaz" dedi. Sonra ise beni maçlarda yedek bıraktılar. Ardından da kulüpten lisansımı aldım. Benim gibi Samsunspor'dan lisansını alıp başka takımlara giden futbolcular çok var. Mesela aynı takımda oynadığım 6 arkadaşım kulüpten lisanslarını aldılar" dedi.

manset (2)FUTBOLDAN SOĞUTUYORLAR
Bir antrenörün yada altyapıdaki görevlilerin her zaman futbolcuların yanında olması gerektiğini dile getiren Arslan, "Samsunspor gibi bir markada görev yapanların gönül kırıcı olmaması lazım. Samsunspor bunu hep yapıyor. Altyapıdaki yetiştirdiği oyuncuları başka takımlara kaptırıyorlar. Futbol değerlerimize böyle mi sahip çıkıyoruz? Altyapıdan gitmek isteyen çok sayıda oyuncu var. Futboldan gerçek anlamda çok soğutuyorlar. Yönetim tarzları çok yanlış. Antrenörler futbolcularla arkadaş gibi olması gerekirken tam tersini yapıp dikine gidiyorlar" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM GÜNÜ KURTARMAK İSTİYOR
Samsunspor yönetiminin ise altyapıdaki oyunculara güvenmediğine dikkat çeken Arslan, "Bunun en büyük kanıtı ise Furkan Köse varken Fenerbahçe'den başka genç kaleci alınmasıdır. İkisi de aynı yaştalar ve bana göre Furkan Köse daha yetenekli bir kaleci. Böyle yapıldığı zaman ise biz genç oyuncuların tüm hevesi kırılıyor. Samsunspor gibi Türk futboluna sayısız yıldız yetiştiren bir kulüp, bu tür yönetim yanlışlarını yapmamalıdır. Yönetimin günü kurtarma çabası var. Fakat Samsunspor'un geleceği altyapıdaki yeteneklerde saklı. Günü kurtarmak için geleceği resmen yok ediyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak:http://www.gazetearena.com/samsunspor-magdurlari-siraya-girdi.html

Lusage

emre__ss

"Arena her zaman haklı"dan sonrasını okumadım.

lato

Çok takılmamak lazım. Torpilin işlediğini az çok duyuyoruz ama madem Samsun'da torpil yüzünden bir yere gelemediler. Şimdi nerede bu çocuklar hangi takımda ne yapıyorlar sorgulamak lazım..

furkan5534

herkeze sımdıden hayırlı bayramlar arkadaslar

feticalik

Yarın 2 de tesiste olacak var mı ?

Stoper

Yine yağmur yine sel.. böyle yağmur yok.

cgr

Alıntı yapılan: Stoper - 08 August 2013, 03:51:58
Yine yağmur yine sel.. böyle yağmur yok.

Şu an Atakum'da inanılmaz bir yağmur yağıyor... Ben hayatımda böyle bi yağmur görmedim... Göletler oluşmaya başladı bile... Bizim arabanın lastiğin yarısına kadar geldi su.

lato

Atakum fena yine. Akşamdan beri hiç kesilmeden yağıyor. Allah yardımcımız olsun

lato

Büyükşehire de Atakum belediyeye de ulaşamıyoruz telden. apartman su doluyor şu an arayabileceğim kimse var mı bildiğiniz

Ertuğrul Sağlam

Herkse hayirli bayramlar diliyoum.