Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Cheregi

GS liyim FB liyim dese daha büyük reklam yapmış olur emin ol. Aksine reklamı bırak kendi makamı açısından risktir böyle bir söylem, PTT gibi lige adını vermiş ve adı bu lig için para ile anılan bir kurumun başındaki kişi sonuçta, millet kayırma var vs. gibi nedenlerle karalamak için bahane arıyor. Böyle bir reklamın o konumdaki bir kişiye ne gibi bir faydası olabilir merak ediyorum ayrıca. Arkadaşın söylemek istediği tanınan bir simadan duyduğumuzda, bir sanatçının nasıl Samsunspor lu olduğunu söylediğininde gururumuz okşanıyorsa bunu duymakta güzel. Ne gerek var arkasında reklam vs. gibi şeyler aramaya?

Ertuğrul Sağlam

27 July 2013, 10:28:51 #37471 Son düzenlenme: 27 July 2013, 11:16:53 Ertuðrul Saðlam
Türkiye'nin en üst düzey bürokratlarından biri olan Ptt nin Genel Müdürü Milyonların gözü önünde Samsunluyum Samsunsporluyum diyor.

Gazeteci veya yorumcu Hüseyin Karataş hayır bana fenerbahçeli olduğunu söyledi diyor.

Ben müdüre inanıyorum sizde gazeteciye inanın ama bu kadar basit birşeyi polemik konusu haline getirmeyelim.

Hüseyin Karataş'ın sözüne isttinaden kendisine sorulması gereken bir kaç soru  var ama ......    

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 25 July 2013, 14:51:26
bakan da samsunsporlu değil ama samsunsporluyum diyor ve bu benim hoşuma gitmiyor.yalan iyideğildir.gerçekten samsunspor lu olmayan kimsenin siyasi baskı veya koltuk korkusuyla yalan söylemesi hiç hoş olmuyor.samsunspor luluk sevda işidir gönül işidir,yalan dolan kaldırmaz. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

heryerdesamsunlu

ayrıca ptt genel müdürü gerçekten samsunsporluysa lafımız olamaz.ama yine söy
lüyorum takım tutmak gönül işidir ,hele samsunsporu tutmak tam anlamıyla yürek ister.ağlatır adamı çoğuzaman güldürmez ama ondan asla vazgeçilmez. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Tufan

alakasız bir sorum olacak.
Samsun'da etrafında, apartmanında Suriyeli mülteci aile yerleşenler var mı? Ben bir tanesine denk geldim tek bununla sınırlı olmadığını düşünüyorum. Huzursuzluk verici.

heryerdesamsunlu

Alıntı yapılan: Tufan - 27 July 2013, 12:00:54
alakasız bir sorum olacak.
Samsun'da etrafında, apartmanında Suriyeli mülteci aile yerleşenler var mı? Ben bir tanesine denk geldim tek bununla sınırlı olmadığını düşünüyorum. Huzursuzluk verici.
niye huzursuzluk versin anlayamadım insan insandır ayrım yapmamak lazım şu mübarek günlerde dahada hassas olmalıyız bence her memleketin iyisi var kötüsü var.samsunda senin yakınlarında oturup senin tanımadığın ama katil fikirli kaç kişi olduğunu biliyormusun.bilemeyiz nereli olduklarına değilde zararlımı zararsızmı davranışlarına göre değerlendirmek daha doğru gibi geliyor bana...

sadece55

Merak ettigim bir durum var bir avrupali olunca etrafinda kosturuyoruz...ama gelen bir suriyeli iranli olunca huzursuzluk veriyor nereye gidiyoruz acaba sirf hükümeti sevmiyoruz diye musluman ulkelere kotu bakilmaya baslandi

Tufan

27 July 2013, 12:19:39 #37477 Son düzenlenme: 27 July 2013, 12:22:40 Tufan
balkonumun karşısında perdesiz bir evde 10 kişilik anlamadığım dilden konuşan birilerinin olması huzursuzluk veriyor bu kadar net. Suriyeli olması değil olay cemaat bağlantılı olarak dibimize kadar gelmesi. İç savaştan kaçmış olmaları olmaları onların iç savaşın bir tarafı olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bu ülkenin milletvekilinin bile giremediği Hatay'daki kamplarda neler olduğu malum.

heryerdesamsunlu

üzerlerindeki tişortlarında cemaat mı yazıyordu.dillerini anlamıyorsun ama beyinlerini okuyorsun galiba :evet:

Tufan

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 27 July 2013, 12:25:36
üzerlerindeki tişortlarında cemaat mı yazıyordu.dillerini anlamıyorsun ama beyinlerini okuyorsun galiba :evet:

13 yıldır oturduğum babamın doğup büyüdüğü mahallede bırakta kim neci bileyim. Hadi ben atgözlüğü ile bakıyorum umarım başınıza gelir anlarsınız rahatsızlığımı.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Tufan - 27 July 2013, 12:19:39
balkonumun karşısında perdesiz bir evde 10 kişilik anlamadığım dilden konuşan birilerinin olması huzursuzluk veriyor bu kadar net. Suriyeli olması değil olay cemaat bağlantılı olarak dibimize kadar gelmesi. İç savaştan kaçmış olmaları olmaları onların iç savaşın bir tarafı olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bu ülkenin milletvekilinin bile giremediği Hatay'daki kamplarda neler olduğu malum.
Endiselenmekte haklisin cemaatler teroristlerden daha tehlikeli cunku !....

Tufan

Abi mühendis gözüyle karşımdakilerin terörist olma ihtimalini olmamalarıyla aynı olarak görüyorum önyargıysa önyargı. Ki beni tanıyanlar bilir kimseyi dili dini ırkı yüzünden yargılamadım Kürdünü de Alevisini de ama bu olay başka birşey. Kim niye yerleştiriyor bu insanları Samsun'a veya Karadeniz'e?

Desiqner

Bu mübarek ayda ölümden kaçan insanların Samsun'a yerleştirilmesinden , en azından onlara bir faydamız olduğu için ben çok mutluyum.
Nasıl bir toplum oluyoruz çözemedim.Allah bizi onların haline düşürmesin yoksa bu kafayla bize bir lokma ekmek vermezler...

Desiqner

Alıntı yapılan: Tufan - 27 July 2013, 12:51:33
Abi mühendis gözüyle karşımdakilerin terörist olma ihtimalini olmamalarıyla aynı olarak görüyorum önyargıysa önyargı. Ki beni tanıyanlar bilir kimseyi dili dini ırkı yüzünden yargılamadım Kürdünü de Alevisini de ama bu olay başka birşey. Kim niye yerleştiriyor bu insanları Samsun'a veya Karadeniz'e?

Programcı gözüyle sizinde terörist olma ihtimalinizle olmama ihtimaliniz aynı hocam :)

mehmet yılmaz

Tufan onyargili degilim diyorsun ama cemaat bağlantılı derken bile büyük bir onyargi taaiyorsun. Ne cemaatmisiz arkadas anlamadim. Acqba bu cemaat baglantili Mülteciler nasil bir zarar verecek bizlere? Gecmisteki ornekleri nelerdi? Hangi cemaat bu? Hem dua et de cemaat(!) baglantili olsun esas baska baglantilari varsa endise et bence. Hakikaten ne demek istedigini hic anlamadim kardesim. Ama Birakin bu cemaat fobisini.