Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ismail

sadi tekelioğlu bildiğim kadarıyla '3. ligde kalacaksak gelmeyeyim' diyerek gelmiş bi adamdı. yaklaşık 10-11 kişilik transfer listesi vardı ki bu adamların bir kısmını hoca bir telefonla getirebileceğini söylemişti. çok yazık oldu, herkes ümitlenmişti. transferde yapılmadı. trabzonada kızmıyorum, adamlar işi biliyor, bafrasporun elinden 3-5 kişi tutarken, Türkiyedeki iş adamlarının yarısı trabzonlu. yeni bir mustafa reşit akçay çıkabilir, hayırlısı

mehmet yılmaz

Gecmis olsun Bozüyük gozun aydin tekkekoy :)
Güzel bir haber. ..

Desiqner

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: binikalamadım - 20 July 2013, 10:45:29
Mülki İdare Amirlerimiz Değiştirildi‏
Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner GENÇ , Uşak Vali Yardımcılığına

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar kardeşim.. Mesut taner genci de yediler..  :evet:

Musti

http://www.telekomfussball.de/telekom-cup-2013-im-livestream-bei-telekom-de-fussball/id_58366126/index

Almanya Telekom Kupası

Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund maçı şuan yayında

bu maçtan sonra da

Hamburger SV - FC Bayern München

canı sıkılan, maç izlemek isteyenlere iyi bir seçenek.

Aslankaya

Alıntı yapılan: ismail - 20 July 2013, 12:23:29
sadi tekelioğlu bildiğim kadarıyla '3. ligde kalacaksak gelmeyeyim' diyerek gelmiş bi adamdı. yaklaşık 10-11 kişilik transfer listesi vardı ki bu adamların bir kısmını hoca bir telefonla getirebileceğini söylemişti. çok yazık oldu, herkes ümitlenmişti. transferde yapılmadı. trabzonada kızmıyorum, adamlar işi biliyor, bafrasporun elinden 3-5 kişi tutarken, Türkiyedeki iş adamlarının yarısı trabzonlu. yeni bir mustafa reşit akçay çıkabilir, hayırlısı

iyi abartmışsın hem de çok iyi.. tekelioğlu'nun gelmemesi bafra için daha hayırlı oldu bu kadar üzülecek bir konu değil

sener.eren

Nick değişti, bir haftadır siteye giremiyorum. Kime danışacağız?

King1965

ugurozkan

bu kadar adamı traktöre yüklemişler allah muhafaza bir şey olacak  :D
kamp mı yapıyorlar fındığa mı gittiler belli değil  ;)

Cheregi

Her mağlubiyetten sonra deplasmana bu traktörle gideceksiniz beyler, ona göre çalışın.  1dk!!!

usare

Stoper

Musti

feticalik

Arkadaşlar, Samsun ve Deniz manzaralı süper lüküs dublex dairemiz satılığa çıkarıldı. İlgilenen olursa, siteyi de referans gösterirse pazarlığa açık. Bakmanızı tavsiye ederim.  http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-acil-satilik-super-luks-dublex-daire-132009801/detay/