Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Futbolun adaleti olsaydı.. İlk önce ts, sonra fb, gs ve bjk şikeden dolayı ceza alırlardı.. Olan hep anadolu kulüplerine oluyor.. Sanal alemde bazıları onlar istanbul takımı, biz anadolu takımıyız diye milletin aklını çelmeye çalışıyor bu trabzonlular..

Demek anadolu takımısın hemi, yıllarca karadenizin süper ligdeki tek takımı olmak için hakemleri ayartıp maç satın aldın.. (Buna samsunspor maçları da dahil..) Ondan sonra biz temiz lig, temiz futbol istiyoruz diyorsunuz.. Sizin bu sözlerinize bir tarafımla harbiden gülüyorum.. :D Biraz ağır birşey yazmış olacam ama kerhanedeki Ooo ne kadar namuslu ve temizse, trabzonsporda o kadar namuslu ve temizdir..  :evet:

Bu arada benim gözümde ts anadolu kulübü değil, istanbul kulübüdür.. İşte o kadar.. :x((

furkan5534

gooolll 2-2 :D  efsaneye bak efsaneye bee d ;D ;D ;D
KIRMIZI BEYAZ Renklerin altında ezilmeye MAHKUMSUN itoş  ;)

Sadece Samsunspor

trabzonun tek artisi bu seneki teknik direktoru bence. Bu adam iyi yerlere gelir

binikalamadım

Samsun İl Özel İdaresi
tarafından 2009 yılında bastırılmış Samsunumuzu tanıtan bir kitap okuyorum kitabın ilk paragrafı şöyle:

' Samsun , Karadeniz'in en büyük şehri. Trabzonlular alınacak ama , Karadeniz'in merkez kenti bile denebilir.'

profesyonel bir kitap da olmaması gereken bir giriş cümlesi gibi geldi bana...

Sercan

Trabzon - Samsun konusunda o adamlar o kadar olmaması gereken şeyler yaptı ki, bu cümleleri kitaba koyan kişinin ellerinden öpmek gerekir bence...

SivasLee

Derry City'nin kalecisi felaket kötü goller yemiş.

berusa55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 19 July 2013, 00:02:07
Samsun İl Özel İdaresi

' Samsun , Karadeniz'in en büyük şehri. Trabzonlular alınacak ama , Karadeniz'in merkez kenti bile denebilir.'

Helal olsun bu cümleyi o kitaba yazana.

55.hakan

Yazanı ben de kutlarım çok kaba bîr dil kullanmadan iğnelemeyi yapmış.

mehmet yılmaz

19 July 2013, 11:59:36 #37388 Son düzenlenme: 19 July 2013, 12:11:09 samsuni
Valla ben yazmadım  ;D :P 8)
Onu da benden bilmesinler de sonra  :)
Yazan dogru mu soylemis? Eksik bile söylemiş  :evet:

binikalamadım

ilk okuyunca benim de hoşuma gitti de ... profesyonel bir kitap için biraz tuhaf gibi geldi sizlerle paylaşmak istedim...

samsunum

Bafrasporumuz geçen hafta hocalığa Sadi Tekelioğlu ile anlaşmıştı . Sadi hoca 3.ligin üstünde bi hocaydı hepimiz sevinmiştik ama gel gelelim bugün trabzonspor sadi hocayla bayağı bir uğraşarak alt yapı için anlaşmışlar. Bu adamlar heryerde herşeyde karşımıza çıkmak zorundalar mı  :kafa: :kafa:

Sadi hoca gelmeden gitti

Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, 1 hafta önce ön anlaşmaya yaptığı teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırdı.

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş yaptığı açıklamada, "Trabzonspor yöneticileri, Sadi hoca için bizi arayarak ısrarla istediler ve Sadi hocaya ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Biz de bu konuyu hocamızla görüştük ve dostça anlaşarak ayrıldık. Hoca konusunda doğru bir karar vermiştik. Ancak, Trabzonspor yöneticileri ısrarla hocayı istediler. Şimdi yeni hoca arayışlarımız devam ediyor. En büyük handikapımız geçme kalma sıkıntımız var. Bafraspor ne hocasız nede sporcusuz kalmaz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kulüp çıkışında açıklamada bulunan Sadi Tekelioğlu ise, "Bafraspor yönetimi ile bir alakası yok. Bizle Trabzonspor`un arasında olan bir hadise. Bafraspor başkanı ve yönetimi son saniyeye kadar kalmam için gerekeni yaptı. Anlaşırken de Lig'in üzerinde bir rakamla anlaştık. Orada da büyük fedakarlık yaptılar. Benin ayrılmam Trabzonspor`un bu işe çok daha asılması dolayısıyla kendi memleketimiz de olması nedeniyle yönetim baskı yaptı. Yoksa son saniyeye kadar Bafraspor'daydım. Bafraspor yöneticileri de anlaşırken büyük fedakarlık yaptılar. Ayrılırken de kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: http://www.bafrahaber.com/spor-toto-3-lig--66186.html#ixzz2ZVzc1cup

King1965

her daim nefret edeceğim senden İTOŞ

furkan5534

Mustafa Ceceli - Söyle Canım

bu şarkının giriş tonu ne hatırlatıyor size of of  :(

binikalamadım

Mülki İdare Amirlerimiz Değiştirildi‏

GELENLER

Tekkeköy Kaymakamlığına , Osmancık Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK

Alaçam Kaymakamlığına , Pazaryeri Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR

Atakum Kaymakamlığına , İstanbul Vali Yardımcısı Ali BAKOĞLU

Canik Kaymakamlığına , Düzce Vali Yardımcısı İlhan TURGUT

Salıpazarı Kaymakamlığına , Nevşehir Kaymakam Adayı İskender ÇOLAK

Kavak Kaymakamlığına , Konya Kaymakam Adayı Mevlüt ŞEKERCİ

Ayvacık Kaymakamlığına , Kars Kaymakam Adayı Can Kazım KURUCA

Asarcık Kaymakamlığına , Gümüşhane Kaymakam Adayı Selman KİBAROĞLU

GİDENLER

Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Hulusi KAYA , Uşak Vali Yardımcılığına

Samsun Vali Yardımcısı Hasan ERSAN , Ankara Vali Yardımcılığına

Samsun Vali Yardımcısı Mustafa ÖZER , Kırıkkale Vali Yardımcılığına

Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner GENÇ , Uşak Vali Yardımcılığına

Canik Kaymakamı Abdullah KALKAN , Beşiktaş Kaymakamlığına

Atakum Kaymakamı Salim DEMİR , Sincan Kaymakamlığına

Tekkeköy Kaymakamı Köksal ŞAKALAR , Bozüyük Kaymakamlığına

Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ , Osmancık Kaymakamlığına

Yakakent Kaymakamı Ali ARIKAN , Tavas Kaymakamlığına

Ladik Kaymakamı Kadir PERÇİ , Suşehri Kaymakamlığına

Salıpazarı Kaymakamı Hatice BAYAR ÖZDEMİR , Yazıhan Kaymakamlığına

Asarcık Kaymakamı Sedat ATEŞ , İliç Kaymakamlığına

Ayvacık Kaymakamı Ufuk AKIL , Baykan Kaymakamlığına

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: binikalamadım - 20 July 2013, 10:45:29
Mülki İdare Amirlerimiz Değiştirildi‏

Samsun Vali Yardımcısı Mesut Taner GENÇ , Uşak Vali Yardımcılığına

Ve beklenen oldu!  Bu devirde bu işler bu kadar basit olmamalı eleştirme hakkın olmalı...