Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

teksas3455

Antalyaspor için mi Samsunsporu redettin.
Allah sana akıl fikir versin. Kariyermiş...  :kafa:  :kafa:  :kafa:  :kafa:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 20 June 2013, 17:35:03
kasımpaşa fm edit programı kullanıyor.paso bütçe kasıyor yönetim

seninle ilgilide fm'de Samsunsporu yönetirken barçaya yeni menajerlik açıp 200 milyon avroyu Samsunspora aktarıp stad yaptırdığın söylentileri dolanıyor.  :)

lucarelli

Ertuğrul Sağlam'ın Antalya'da işi ne yahu. Böyle bir hareket kendisi için geriye atılmış bir adım olur. Allah hakkında hayırlısını versin.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 21 June 2013, 00:16:00
seninle ilgilide fm'de Samsunsporu yönetirken barçaya yeni menajerlik açıp 200 milyon avroyu Samsunspora aktarıp stad yaptırdığın söylentileri dolanıyor.  :)

Samsun çok küçük şehir arkadaş  :deli:

orucreis

şu transfer dönemindeki çalkantılardan ve element uydururcasına atılan haberlerden bıktım :( ne olur artık lig başlasınnnn....

ult55ras

5trawberry

Kontrol altına alınabildi mi acaba

cgr

Su an atakum dolmuşlarındayım. Üst katta yangın hala devam ediyor

Karabudun

Nette yangına dair bir haber bulamıyorum.

YaSeF55

gördüğüm kadarıyla çatının sol tarafı kontrol edildi ama sağ tarafı hala yanmaya devam ediyordu

Stoper

Samsunhaber.tc sitesinde yangınla ilgili fotoğraflar var. Açılmadan yandı otel.Nazar değdi.

berusa55

24 June 2013, 01:49:22 #37121 Son düzenlenme: 24 June 2013, 02:40:21 berusa55

Anlaşılan çatıya istiflenen izolasyon malzemeleri ya da daha kuvvetle muhtemel, katlar çıkılırken kullanılan ahşap kalıplar alev almış; çok geçmiş olsun. Açıldığında, Allah bu tür benzeri kaza belalardan korusun.

Ertuğrul Sağlam

Allahim ac, susuz, hasta, borclu, caresiz, zulme ugrayan, yetim ve sefil olan hasret ceken vs... dua'ya ihtiyaci olan okadar cok seyimiz varken Samsunspor icin birsey istemek belki abest olabilir ama bu mubarek gecenin hurmetine Samsunsporumzu basarili kil yarabbim....

Serkan

umut gözüyle yedi ya la oteli :)

GurbetciFanatik

simdi LIG Tv de Quiz programi vardi.
Konuk ise Ergün Teber

5 sorunun cevabi  samsunspor_x alakaydi.

1. En cok yemek yiyen futbolcu ?   Cevap :Akaki üc dört tabak yerdi doymadan sanki gürcistanda hic yemek yememis gibi  :D
2. En dogrucu Futbolcu ?              Cevap : Mustafa Sarp hep dogrulari söylerdi yalan atmayi beceremzdi
3. En az konusan futbolcu ?           Cevap : Fink kolay kolay konusmazmis
4. Gördügün en iyi golcü ?             Cevap :  Gekas  :holey: :deli: :holey: :deli: 

5. En Tembel futbolcu ?                Cevap : Anil Dilaver antremana yataktan zor kaldiridik . Antreman duyunca sanki ölecekmis gibiydi .  :( :( :( :(

Tabi bunlar Ergün Teberin cevaplariydi dogruluk payi ne kadar bilinmez