Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

baha55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 04 May 2013, 14:40:46
iddaa forumlarında yok bu maçı suat kılıç almışta ondan iddaadan kalkmışta vs. diyen ahmaklar. Kafayı biraz çalıştırın biz düştüğümüz senede suat kılıç bakandı. :kafa:

05-05-13 15:30  Gaziantep BB - Samsunspor  2.90    3.1   2.20          
o yorumaraı yazan coluk cocuk...

Furkan

Arkadaşlar ultras project 2013 yaz kreasyonu bu aksam satışa çıktı ilgilenen varsa haberi olsun çok hızlı tükeniyor ürünler haber vereyim dedim.

Lusage

Ankaragücü düştü çok şükür. 2 senedir bıktım her maçta Ankara Ankara seslerinden. Takımı değil rakibi destekliyorduk.
Kartal düştü çok şükür. İşine gelince maçlarını kazanan hedefsiz kalınca lazım olana puan dağıtan bu sezon bize illallah ettiren takıma da güle güle..
Haftaya da Göztepe düştümü seneye Tavuklar, Mersin ve Çakma trabzonlular yeter bize...

lato

Seneye ne tür sıkıntılar olur kim gider bilmem ama tekmeye kafa atan Cemil bu takımda mutlaka kalmalıdır. Ayrıca Atilla,Soner,Abdülkadir,Kere ve son haftalardaki formuyla Roberts de tutulmaya çalışılmalıdır. Gerisini başta hocayla beraber şutlamak kaçınılmaz :evet:

feticalik

Bence Lokman da tutulmalı. Kimilerine göre tribünlere oynuyor olabilir kimilerine göre kötü olabilir ama iyi bir yedek.

samsunum

Desiqner

Bence Roberts'ın kapasitesi belli.
Alınabiliyorsa genç bir yabancı alınabilir seneye...
Juninho Adanademir'i sırtladı mesela...

Tufan

Önce bir yönetimi görelim abilerimiz, Emin başkan devam edecek mi? Önümüz yerel seçim malum seneye tüm takımlara maddi ve siyasi destek olacaktır bakalım bize bir şey düşecek mi?

lato

Alıntı yapılan: Tufan - 05 May 2013, 19:28:06
Önce bir yönetimi görelim abilerimiz, Emin başkan devam edecek mi? Önümüz yerel seçim malum seneye tüm takımlara maddi ve siyasi destek olacaktır bakalım bize bir şey düşecek mi?

Haklısın hocam ama yönetim bırkacak da olsa kazım yılmaz gibi zor durumda bırakıp gitmez herşeyi ayarlar öyle gider ki inşallah devam ederler bazı kararlar alarak

seyf55

İnşallah seneye bu durumları yaşamayız

5trawberry

Takımda kalması gereken isimler bir elin parmaklarını geçmez.

Abdulkadir, Cemil, Kere, Lokman, Dimitrov, Soner.. belki Roberts

geri kalanını poşetle at çöpe.

yasemin 5516

2.golü bulmasaydık kesinlikle 2.gölü yerdik az kalmıştı ağlıcaktım  :'( :D ama 2.golümüzü attık ve ligde kaldık çok mutluyum çokk teşekkürler samsunsporummm

seyf55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 May 2013, 20:04:15
Takımda kalması gereken isimler bir elin parmaklarını geçmez.

Abdulkadir, Cemil, Kere, Lokman, Dimitrov, Soner.. belki Roberts

geri kalanını poşetle at çöpe.

Poşete yazık :)

city ultras

acaba gu aksam gs sampiyonluk kutlamalari olurmu samsunda  >:(

kumköylü ahmet

Lig Bitene Kadar Susalim Ligde Kaldik Buduruma Sevinir Olduk..Besim Hocada Son Haftasini Doyasiya Yasasin.Sonra Gerekeni Yapariz..Busene Bu Ligi Bitirdik Cok sükür..Seneye Hedefimiz Kesinlikle Superlig Olmalidir.Samsunsporumuzun Basina Bundan Kücük Hedeflerle Yola Cikmak icin kimse Gelmesin..Hedef Kesinlikle Süperlig Olmalidir.Gelen Hocalarda Bunlari Kafalarina Sokmalilardir..Simdiden Herkeze Ayri Ayri Hayirli Tatiller Diliyorum.Güzel Bir Yaz Gecirmeniz Dilegiyle..ALLAH`a Emanet Olun..
Saygilar Sevgiler