Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: farUqras - 17 February 2013, 17:57:26
@galip_ozturk kim :)
[/quot e]        esenler otogarından tombalacılıktan iş adamlığına  ;D de geç

Burak

son 5-6 senedir play off barajı 51-55 arasında değişiyor muhtemelen 55 puan garanti play off a kalır ama bu sene puan aralığı dar fazla beraberlik oldu 51-52 aralığında olabileceğini düşünüyorum. alınabilecek 36 puan var hepsini alsak 62-1 yapar 9 puandan fazla kaybetme lüksümüz yok bu da içerdeki maçlarda kesinlikle puan kaybetmememiz gerektiğini gösteriyor 6 maç 18 puan deplasmanda 6 maç 10 puan bizi çıkarabilir çok zor ama imkansız değil deplasmanlardan ksk ve biraz da buca dışında baskı oluşturabilecek seyirci yok urfa denizli gbb erciyes maçlarında takım rahat oynar bence olmayacak birşey yok . Biz bitti demeden bitmez...

Bakican55

Alıntı yapılan: Burak - 17 February 2013, 19:15:04
son 5-6 senedir play off barajı 51-55 arasında değişiyor muhtemelen 55 puan garanti play off a kalır ama bu sene puan aralığı dar fazla beraberlik oldu 51-52 aralığında olabileceğini düşünüyorum. alınabilecek 36 puan var hepsini alsak 62-1 yapar 9 puandan fazla kaybetme lüksümüz yok bu da içerdeki maçlarda kesinlikle puan kaybetmememiz gerektiğini gösteriyor 6 maç 18 puan deplasmanda 6 maç 10 puan bizi çıkarabilir çok zor ama imkansız değil deplasmanlardan ksk ve biraz da buca dışında baskı oluşturabilecek seyirci yok urfa denizli gbb erciyes maçlarında takım rahat oynar bence olmayacak birşey yok . Biz bitti demeden bitmez...
biraz erken ama bu hafta yenersek playoff ümitlerimiz artar playoff yaparsak kesin çıkarız diye düşünüyorum Playofflar yine tarafsız sahada mı oluyor ya ?

5trawberry

tese taraftarı hep bir ağızdan ana avrat giydiriyor, bakacağız ceza gelecek mi?

ugrass

Alıntı yapılan: samuray - 17 February 2013, 18:27:10
Alıntı yapılan: farUqras - 17 February 2013, 17:57:26
@galip_ozturk kim :)
[/quot e]        esenler otogarından tombalacılıktan iş adamlığına  ;D de geç
demek istedğim fake hesap mı :)

5trawberry

17 February 2013, 20:11:58 #35630 Son düzenlenme: 17 February 2013, 20:27:27 5trawberry
Ts'ye attılar.. gerçi 20.saniyede geliyodu  gol biraz gecikti :)

düzeltme: 2 oldu, farka gider bu maç :) kaçırmayın.

kalptenþimþek

özkan

iyi iyi güzel oldu,küme durumları olurmu acaba diye baktımda bunların maçlarına haftaya mersinle oynayacaklar.Stajyerleri giray bulak orada bakalım verir heralde maçı.

5trawberry

4 maç daha kazanamazlar..
kendilerinden kat kat iyi oynayan takımlarla maçları. mersin maçını belki diyeceğim ama onu da sanmıyorum..

Ahmeti

Ne ts düşer nede fener , biz sezon sonu puanımızı plaka yapalım önümüzdeki sene ikisine bir çakarız.

5trawberry

buonanotte

55.hakan

Yasa çıkarırlar yine ts yi düşürmezler.

Karabudun

Sadri' yolcu edecekler gibi. Stadı terk etmiş.

55.hakan

Hedef süper ligde bizim maçı gösterdiler mi