Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

burakbas

Geçen sezon küme düşen ve ligde kalan takımların ilk yarı performanslarına baktım.
Düşenler:
Giresunspor - 1 Galibiyet 8 Beraberlik 8 Mağlubiyet = 11 Puan
Sakaryaspor- 4 Galibiyet 5 Beraberlik 8 Mağlubiyet = 17 Puan
Güngören-     0 Galibiyet 6 Beraberlik 11 Mağlubiyet = 6 Puan         

14. ve 15. olan takımlardan ;
Karşıyaka- 5 Galibiyet 5 Beraberlik 7 Mağlubiyet = 20 Puan
Gaziantep B.B- 5 Galibiyet 7 Beraberlik 5 Mağlubiyet = 22 Puan

feticalik

Kendimizi en kötü ihtimale şimdiden hazırlayalım.

red_white

üst çita ile kesinlikle bir kopma yok 2-3 maçlık seri galibiyetler herşeyi değiştirir tabi bunu alabilecek inanan futbolcular topluluğu hangi takımda olursa

Theofanis Gekas

cinconun kareo arka planı bizimkinde çalıntı

mimar55

Suat kilic tweter hesabinda tarlada izi olmayanin harmanda yuzu olmaz diye ewet bu haldeki samsunspordaki harmani gel kaldir

Sercan

Bu termal içlik nasıl bir şey abiler ?

Serkan

kışın sıcak yazın soğuk tutuyor vucudun ısını koruyor errea'nın dağcılık için olanları fena kaliteli bir şeyler ama biraz yüksek fiyatları

Sercan

Serkan

55JNR55

samsunsporlu1994

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Sercan - 17 December 2012, 12:23:12
Bu termal içlik nasıl bir şey abiler ?

çakmaları var ama çok işe yaramıyor.sabit durunca sıkıntı olmuyor ama hareket halindeyken pek bir faydası olmuyor çakmaların.ben geçen sene north faceden almıştım dağda epeyce işimi görmüştü.-27'yi görmüştük bir ara o zaman bile sıcak tutuyordu

Desiqner

http://www.bafrahaber.com/bafranin-gururu-batinay-ak--45177.html

Batınay AK
Sivasspor'a gitti geldi.Bafrasporda oynuyor şuan 18 yaşında ve A takımda.Ümit Milli takıma davet edilmiş.Çok teknik ve gelecek vaadeden bir kardeşimiz.Başkaları kapmadan Samsunspor'a gelse keşke.

Sercan

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 17 December 2012, 13:57:55
çakmaları var ama çok işe yaramıyor.sabit durunca sıkıntı olmuyor ama hareket halindeyken pek bir faydası olmuyor çakmaların.ben geçen sene north faceden almıştım dağda epeyce işimi görmüştü.-27'yi görmüştük bir ara o zaman bile sıcak tutuyordu

nereden aldın acaba?