Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 28 October 2012, 22:25:08
şansız bir takım olarak günah faturası iyi bir hocaya kesirmez..

petkoviçede aynı laflar ediliyodu sonunda küme düştük...

Turuncu

28 October 2012, 23:09:54 #33796 Son düzenlenme: 30 October 2012, 14:55:26 Turuncu
Alıntı yapılan: samuray - 28 October 2012, 19:00:33
    beni bu iki kelimeden dolayı eleştirmene hakkın yok bu sitede siyaset yapılmadığını biliyorum bendesenin kadar benim tepkim y.z.yılmazın samsunspora olan davranışından dolayıdır şu anda onun yerinde bir başka siyasi parti mensubu da olsa büyük ehir belediyesi olarak eğer samsunun markası samsunspora bi katkı sağlamayı düşünmüyorsa aynı şekilde yazardım arkadaşım
la Ben bu yorumu beğenmiş gözüküyorum ben anlamadım bu işten bişey bi kaç kez başıma geliyor bu olay şifre değişikliği şart oldu la.

ugrass

ibrakadabra55

ugrass

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 29 October 2012, 22:58:45
Nerden aldın haberi ?
bi arkadas facebookta görmüş oda bana sordu böyle birsey var mı diye bende en sogru kaynak burası diye burada sordum? İstifa etmiş yazmadım

muzaffer4

ah şu facebook.  :kafa:  :kafa:  :kafa:

lucarelli

Tümer çıkmış, pide yemeye Trabzona gitmek lazım diyor. Hadi şansal ve Markus Bilmez ama sen Samsun'da yıllarca yaşadın bilmiyor musun pidenin kralının Samsun'da olduğunu. Yazık yazık  :( :( :( :( :( :( :(

Sercan

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 October 2012, 00:54:16
Tümer çıkmış, pide yemeye Trabzona gitmek lazım diyor. Hadi şansal ve Markus Bilmez ama sen Samsun'da yıllarca yaşadın bilmiyor musun pidenin kralının Samsun'da olduğunu. Yazık yazık  :( :( :( :( :( :( :(

O bizi sattıktan sonra ilhan'la beraber neler yedi 19 Mayıs stadında, daha gelir mi?

Stoper

30 October 2012, 17:57:45 #33803 Son düzenlenme: 30 October 2012, 18:08:24 Stoper
Leman Kültür 3 Kasım'da Samsun'da açılıyor

Türkiye'nin en büyük Cafe Restoran ve Bar gruplarından biri kabul edilen ve her gittiği şehrin eğlence yaşamına yüksek bir kalite standartı getirerek kentin en değerli markalarından birine dönüşen Leman Kültür 12. Şubesini Samsun'da açıyor

Farklı konseptiyle dikkat çeken ve İstanbul'da ki nostaljik şubesiyle birlikte Ankara Bahçelievler, Ankara Çayyolu, Edirne, Eskişehir, Antalya, Bursa, İzmir Alsancak, Bodrum, Yalova ve  İzmir Bornova'dan sonra 12'inci şubesini 03 Kasım 2012 günü Atakum'da açacak olan Leman Kültür, şehrin eğlence hayatına da büyük bir zenginlik getirecek.

Leman Dergisi'nde yer alan karikatürlerle dekore edilen ve karikatürize bir mekan olan Leman Kültür'ün Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Samsun'da da aynı olan menüsünde  'Bezgin Bekir', 'Şansımı denemek istiyorum', 'Karışık ekonomik kriz tostu', 'Sen de mi Brütüs Salata', 'Timsahın gözyaşları', 'Yahşi Batı Texas Biftek', 'Dağ bayır baharatlı antrikot' ve 'Timsah bayıldı' adlı yemekler dikkat çekiyor.

HEDEF ARTIK AVRUPA'

"Isparta, Samsun, Adana ve Aydın başta olmak üzere üniversite olan her şehirde şube açmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyleyen Leman Kültür Ceo'su Kemal Şentürk asıl amaçlarının ise Leman Kültür ve Türkiye'yi tüm dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti. Şentürk, Leman Kültür'lerin Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'nın ve Dünyanın diğer ülkelerinde de en az buradaki kadar dikkat çeken ve ilgi gören mekanlar olacağını belirtti.

BÜYÜK MARKALARA YATIRIM ÇAĞRISI          

Samsun'un modern, çağdaş ve yeniliklere açık bir kent kültürüne sahip olduğunu ve bu nedenle ülkemizde faaliyet gösteren tüm ulusal ve uluslararası markaların Samsun'da mutlaka olmaları gerektiğini de söyleyen Kemal Şentürk; Samsun'daki büyük öğrenci potansiyeli nedeniyle de gelişime ve dönüşüme son derece açık olduğunu söyleyerek Samsun'da açtıkları 12. şubeleriyle de kentin sosyo kültürel yaşamını geliştirmek ve desteklemek adına çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

http://hedefhalk.com/root.vol?title=leman-kultur-3-kasim-39da-samsun-39da-aciliyor&exec=page&nid=467873

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: farUqras - 29 October 2012, 23:09:11
bi arkadas facebookta görmüş oda bana sordu böyle birsey var mı diye bende en sogru kaynak burası diye burada sordum? İstifa etmiş yazmadım

pardon duyumu diyecektim yalandır facenin %75i kolpa atıyor.

Shane_Falco

Uzun zaman sonra Kurban bayramı için ailecek memlekete gidebildik.Evdekiler gidebiliyordu önceden ama ben şahsen daha önceleri okul,zamansızlık vb sebeplerden dolayı yaklaşık 10 yıldır tam anlamıyla gelemiyordum.

Sadece 4 gün kalabildiğimiz için akraba büyüklerine felan gezmek derken Samsun merkeze gidemedik.Köy Havza'ya yakın olduğu için genelde oradaydım.Açıkcası buraya anlatılacak kadar çok şey yaşamadım ama Samsun'a uzak yaşayanlar beni anlayacaktır.İstanbulda gezerken ne zaman bir 55 plaka araç görsem sahibiyle hemen iletişime geçer birazda olsa sohbet etmeye çalışırım.Memleket'de kafanızı her kaldırdığınızda etrafınızdaki araçların hepsinin 55 plaka bile olması insanı gülümsetebiliyor.1-2 defa bile olsa bi yerde otururken yan masadaki insanların iyi yada kötü Samsunspor'dan bahsediyor olması hemen kulak vermenizi sohbete bi şekilde girme arzusunu tetikliyor :).

Tek üzüldüğüm noktalardan biri belki sadece Havza'ya özgüdür ama Samsunsporluluk duygusu 4-4'lük değil.Mesela kaldığım süre boyunca merkezde 1 tane bile olsa Samsunspor formalı arkadaşa rastlamadım.Ama gs,fb formalılar mevcut.Galatasaray-Kayseri maçına denk geldim gezerken.GS gol attığında bir çok yerden yükselen gol sesini duyduğumda beni ilgilendirmeyen bir maçtaki gol bu kadar moralimi bozamazdı.O yüksek sevinç bu sokaklarda bnm takımımın nasıl 2.planda olduğunu gösteriyordu bana göre...

En keyif aldığım an ise ailemin beni okula bırakmak için Afyona doğru yola çıktığımızda yaşadım.Sungurluyu geçtikden sonra sanırım Delice olması gerek.Bir çay içebilmek için ışıkların olduğu yerde bulunan bir çay bahçesinde mola verdik.Biz çaylarımızı içerken tam o sırada kırmızı ışığa bir otobüs yakalandı.İçerisinde Trabzondan dönen deplasman yapmış Bursasporlu kardeşlerimiz vardı.Nedense hemen çay içtiğimiz yerden kalktım otobüsün yanına doğru gittim.Otobüs ztn kırmızıda çok az kaldı arkadaşları biraz alkış yaptım bağırdım ''çok iyi k.ydunuz trabzona'' diye  onlarda saolsun görebilenler bir kaçı ayağa kalkıp alkışlayıp karşılık verdiler...

Bana henüz Samsunspor'un maçını evimizde izlemek nasip olmadı hep takımımızı gidebildiğim deplasmanlarda görebildim.Bu gelişimdede içeride maçımız yoktu yine kısmet olmadı umarım bi daha ki sefere o duyguyuda tadarım. Belki burada çok anlatmaya değer bir şey yaşamamış olabilirim ama bizimle,takımımız ile ilgili gördüklerimi paylaşmak istedim sizlerle...

domin55

abiler antz nerde acaba yaw
nick değişecem hiç yokk sitede de

Ahmeti

Antz nick'li arkadaşımızı bende merak etmeye başladım . Nerededir bu adam bilen varsa yazsın bi zahmet

feticalik

Herkese merhaba. Ismim Feti. Istanbulda yaşayan Samsunspor sevdalılarından sadece biriyim. Yaş 20. Okul Kadir Üniversitesi. Bölüm Uluslararası Ilişkiler. Memleket aslen gümüşhane olsa da 1970 den beri Samsunda yaşayan babamdan ötürü Samsunluyum derim, Samsunsporluyum derim.

samsunsporlu1994

Bugün Başkanımız Emin Kar'ın yapacağı basın toplantısının Kazım Yılmaz'ın temlikleriyle ilgili olduğu söyleniyor. Bu doğru mudur? Bilgilendirirseniz sevinirim.