Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

serkan reyiz gole giderken radar gibi çıktı da karşımıza onu diyo  :oyun:

edit : aynen cem.sen şey yapma.boşver sen  :-*

yenge takip ediyodu daa forumu :)

FaTiH_HaN

Serkan reyiz son dk'da vurdu gol olduuu ;D

samsunum

Ordu üniversitesi - İktisat

Yaklaşık 8 - 9 üniversitede 40- 50 bin kişi daha öndeyken 25.tercih geldi anlamadım ihtimal bile vermiyordum orduya  :( :(

cembaba

Serkan Print Screen denen bir tuş var pc imde : )

Serkan

Olabilir kardeşim sağ üst tarafta hatta ; ben Ahmet sefa kardeşimin halı saha maçından bahsediyorum ; kerata uzak dan toplara iyi vuruyor da  :gooolll

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 17 August 2012, 23:47:18
Olabilir kardeşim sağ üst tarafta hatta ; ben Ahmet sefa kardeşimin halı saha maçından bahsediyorum ; kerata uzak dan toplara iyi vuruyor da  :gooolll
benım ne işim olur topla fln töbe est. hocam  :peeh:

Serkan

Ekrem

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) / İLETİŞİM FAKÜLTESİ / GAZETECİLİK   

Halkla ilişkiler isterken gazetecilik geldi ... Hayırlısı  :)

KaBuS_55

18 August 2012, 00:07:56 #32213 Son düzenlenme: 18 August 2012, 00:17:22 KaBuS_55
SAMSUN ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ /Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Samsun'dan Kopamadım  :)

yilmazselcuk55 Kendileri Abim Olur Kombine Sözü Vardı Artık Gelsin Kombine  :holey: :holey: >l<

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ekrem - 18 August 2012, 00:01:43
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA) / İLETİŞİM FAKÜLTESİ / GAZETECİLİK   

Halkla ilişkiler isterken gazetecilik geldi ... Hayırlısı  :)

Selçukta ben okudum kardeş.Çok memnun kalacaksın şimdiden söyleyeyim.Gidince görürsün hayat Bosna Hersek'de :))

##kdc##

@kabus_55
kardeşim başka yazacak bölüm bulamadın mı  :( ebelik okusan daha iyiydi yahu  :hnk:
şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun. ben bu sene kurtuldum ordan darısı başına  ;)

Ekrem

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 18 August 2012, 00:12:01
Selçukta ben okudum kardeş.Çok memnun kalacaksın şimdiden söyleyeyim.Gidince görürsün hayat Bosna Hersek'de :))

Biraz hayal kırıklıgı yasadım Halkla ilişkiler gelmeyince böyle gaza ihtiyacım vardı teşekkürler :)

usare

Alıntı yapılan: ##kdc## - 18 August 2012, 00:13:22
@kabus_55
kardeşim başka yazacak bölüm bulamadın mı  :( ebelik okusan daha iyiydi yahu  :hnk:
şaka bi yana hayırlı uğurlu olsun. ben bu sene kurtuldum ordan darısı başına  ;)

Bende aynı fikirdeyim... :)

FaTiH_HaN

Abiler bende dikey geçiş sınavını kazanırsam şimdiden açıklıyorum o hafta 10 kişiye maç bileti(maraton olursa 5:) alıcam adak adadım  :)

cgr

Arada bir maclara yanimiza gelen, genc kayinbirader :) omu / felsefe bolumunu kazandi...