Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samisos55

BU AKŞAM SAMSUNDA ETKİLİ YAĞMUR BEKLENİYOR HEMŞERİLERİM DİKKATLİ OLUN KİMSENİN BURNU KANAMASIN

isyan

AlıntıAvcı seçti, 3 genç Barcelona'ya gitti..

Nike'ın, dünyanın en iyi amatör oyuncularını bulmak için bu sene ikincisini düzenlediği "The Chance" projesinin Türkiye finali Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım Riva Tesisleri'nde gerçekleşti ve Ağustos ayında Barcelona'da yapılacak dünya finaline katılacak 3 genç yetenek belli oldu

İki gün süren seçmelerin ardından son elemeye kalan genç futbolcular Pazar günü final maçı yaptı ve yetenekleriyle rakiplerini geride bırakan Selim Yağmur, Can Berk Aydın ve İlker Barış Öztokmak, aralarında Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve U 18-19 Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Emre Aşık'ın da olduğu ekip tarafından seçilerek Barcelona'ya gitmeye hak kazandı.

http://ajansspor.com/futbol/millitakim/h/20120708/avci_secti_3_genc_barcelonaya_gitti.html

Milli Takim antrenörü begenmis 55 ülkenin katilacagi elemelerde Türkiye'yi temsil edecek orayi'da gecerse Barcelona'da egitim görecek, dogruyu söylemek gerekirse sirf Avci'ya inanip buna sözlesme imzalatirim.
Ama Yönetim'de akrabasi felan yok galiba Spor Toto kupasinda bile oynayamadi

davidsavage

AlıntıÖNEMLİ,HERKESİN DİKKATİNE

http://www.meteor.gov.tr/tahmin/uyari-goster.aspx?sN=12030324y

Samsun'un kıyı kesimleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli yağış bekleniyor.
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer Samsun radarından alınan son verilere göre; Samsun açıklarında görülen bulut kütlesinin gelişerek Samsun'un kıyı kesimleri (Alaçam, Yakakent, Bafra, Ondokuzmayıs, Tekkeköy) başta olmak üzere Samsun il geneli ile Sinop ili Gerze ilçesi çevresinde etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan, ulaşımda aksamalar, vb.) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı 08.07.2012 21:00-23:59
Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış
Oluşması Muhtemel Riskler Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Sel - Yıldırım

buonanotte

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: isyan - 08 July 2012, 21:32:45
Milli Takim antrenörü begenmis 55 ülkenin katilacagi elemelerde Türkiye'yi temsil edecek orayi'da gecerse Barcelona'da egitim görecek, dogruyu söylemek gerekirse sirf Avci'ya inanip buna sözlesme imzalatirim.
Ama Yönetim'de akrabasi felan yok galiba Spor Toto kupasinda bile oynayamadi
Bu haberi bugun bende okudum ama bu Canberk bizim Canberk'mi herhangi bir kaynak bulamadim yanliz benim bildigim kadari ile bizim Canberk Sportoto kupasinin Orduspor oynadigimiz ilk macinda sakatlandi ve sezonu kapatmisti ve yeni yeni duz kosu calismasi yapiyordu.

doðan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 09 July 2012, 00:16:30
Bu haberi bugun bende okudum ama bu Canberk bizim Canberk'mi herhangi bir kaynak bulamadim yanliz benim bildigim kadari ile bizim Canberk Sportoto kupasinin Orduspor oynadigimiz ilk macinda sakatlandi ve sezonu kapatmisti ve yeni yeni duz kosu calismasi yapiyordu.

ertan ;
yanlış bilmiyorsam alt yapı seçmeleri bu ; bizden de 3 topçu gitti ama kimlerdi hatırlamıyorum..

Ertuğrul Sağlam

09 July 2012, 00:32:16 #31296 Son düzenlenme: 09 July 2012, 00:37:31 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: doðan - 09 July 2012, 00:23:37
ertan ;
yanlýþ bilmiyorsam alt yapý seçmeleri bu ; bizden de 3 topçu gitti ama kimlerdi h :okatýrlamýyorum..
Pardon Abi bizde Ordu macinda sakatlanan Canberk in disinda bir tane daha Canber varmis Sakatlanan Canberk Dilaver, digeri Canberk Aydin :ok

Desiqner

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=otopark-39a-ceza-geldi&exec=page&nid=426572

Milli Emlak Müdürlüğü Samsunspor'a otopark muhabbetinden 1 Milyon 200 Bin TL ceza kesti.
Hepiniz Açık Mert Korkusuz çocuklarsınız ;)

5trawberry

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

babasamsunlu

gülermisin ağlarmısın arkadaş....

emre__ss

Alın alın kıçımızdaki donu da alın tam olsun...

Uğur Yıldız

twitter'ı olan akadaşlar #sehrinintakiminasahipcik

AhmetDenizci

"juventus ile olan sözleşmem bugün itibari ile son erdi (30.06.2012). bu bir haber değil, benim üzerimde etkisi olan bir gerçek. üzgün değilim, pişmanlık ve nostalji yok. artık yok.

geride kalanları düşündüğümde, görüyorum ki, hayalini kurduğum bütün rüyalarım gerçek oldu. bütün anılar, başarılar, zaferler ve dürüstçe söyleyebilirim ki, biraz da acı... torino'da oynanan o harika son maçın ardından bunların hepsi bugün gözümün önünde buğulu kalıyor.

juventus arena'daki o son fotoğraf yaşananların hepsini geride bırakıyor. 13 mayıs kalbimin en özel yerinde yer alıyor. asla silinemeyecek. tatile çıkmadan bir süre önce, kulüpteki dolabımı boşaltıp, antrenman sahasından geçerken, karda, yağmurda, yakan güneşte... bir fotoğraf, bir imza veya sadece bir merhaba diyebilmek için beklediğiniz o yerde durdum. ama bu kez ben size şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum, tıpkı sizin bana yaptığınız gibi.

oyuncular geçer gider, ama juventus kalır. herşeyden çok siz, juventus'a gönül verenler kalır.
yarından itibaren juventus oyuncusu olmayacağım. ama her zaman bir parçası olacağım. şimdi yeni bir macera başlıyor ve ben 19 yaz önce olduğu gibi yine hazırım.

hoşçakalın..."

Alessandro Del Piero

sadece55

Adamın kralı 2. Ligte bile bırakmadı en iyi zamanlarında

cgr

Mesut Bakkal LigTV'de konuk olmus. Ugur Boral'in Eskisehire attigi golu konusuyorlar. Ekigho pas attiginda, yedek kulubesine donup bu gol vs.diye muhabbet ediyorlar.

Hala diyor yok Samsun futbol sehri, yok baskan yufka yurekli...