Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

Şuan görünen o ki bu takımı ayakta tutup, liderlik yapıp sürükleyebilecek 2 isim var: Adem Alkaşi ve Murat Yıldırım. İkisine de ne yapıp ne edip yeni sözleşmeler imzalatıp yeni bir misyon yüklememiz lazım.

BigBadMama5552

Alıntıokumadım atladım ben.. katılacak yazmışlar
yinede şüpheliyim bu üçünden ben

Zenke Akhisar'a gitti diye haber çıkmıştı bir ara...

Sercan

Çağrı filmi 1977 de mi çekilmiş?

amasra

Sercan

Alıntı yapılan: amasra - 04 July 2012, 23:02:10
ewt hayırdır

inanamadım, sanki daha geç çekilmiş diye tahmin ediyordum ben..

Serkan

aşırı bir yağmur mu başladı ben mi paranoya bağladım.

Desiqner

Allah'ım bu neydi.Alaçam'ı fena sel bastı.Şuan durmuş vaziyette ama yaklaşık 1 saat belimize kadar suda yüzdük...

mimar55

bir şey soracaktım arkadaşlar bir iş için giresuna gidiyorum ucakla trabzona gitmektense samsuna geliyorum ama gece 12 de inecek ucak gece oldugu için kimseyi rahatsız etmek istemiyorum havaalanından otogara nasıl gidebilirim havaşa baktım gece 03.45 de servis başka ne ile gecebilirim o saatte otogara

doðan

Alıntı yapılan: mimar55 - 05 July 2012, 14:26:26
bir şey soracaktım arkadaşlar bir iş için giresuna gidiyorum ucakla trabzona gitmektense samsuna geliyorum ama gece 12 de inecek ucak gece oldugu için kimseyi rahatsız etmek istemiyorum havaalanından otogara nasıl gidebilirim havaşa baktım gece 03.45 de servis başka ne ile gecebilirim o saatte otogara

alternatifin taxi gibi duruyor ; yada bir şekilde çarşamba yoluna kadar çıkman gerekiyor , o saatte ordan araba bulmanda oldukça zor gibi..

mimar55

havaşı aradım her inen ucak için servis kaldırıyorlarmış  :kanka:

doðan

Alıntı yapılan: mimar55 - 05 July 2012, 14:34:07
havaşı aradım her inen ucak için servis kaldırıyorlarmış  :kanka:

o seni kurtarır :) :kanka:

sosaka

AlıntıKarabük'ten çarpıcı sözler
Kazım Yılmaz'ın sadece Samsunspor değil Türk futbolu için de büyük şans olduğunu belirten Sedat Karabük, "İnşallah yaşadığı bu acı tecrübelerden dolayı Samsun'a ve Samsunspor'a küsmez " dedi

Geçtiğimiz sezonun başında Samsunspor'da sportif direktörlük görevine getirilen ancak kısa süre sonra ayrılan Sedat Karabük, ilk kez konuştu. Samsunspor'da sportif direktör olarak çok kısa bir süre de olsa görev yapmasından ve Samsunsporlu olmasından dolayı sürekli belirli sorularla, yorumlarla karşılaştığını dile getiren Karabük, yaptığı yazılı açıklamada, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'a destek verirken, Cevat Öncü ve bazı isimleri suçladı. Başkan Kazım Yılmaz'ın sadece Samsunspor için değil Türk futbolu için de büyük bir şans olduğunu ifade eden Karabük, "İnşallah yaşadığı u acı tecrübelerden dolayı Samsun'a ve Samsunspor'a küsmez dedi.

TEKLİFİ KABUL ETTİM

Sedat Karabük açıklamasında şunları söyledi: "Geçen sezon başında Kazım Yılmaz'ın başkan olmasıyla Samsunspor için elinden gelen her türlü desteği, her zaman yaptığına şahit olduğum Galip Asal, bana 'Memleketin doğduğun, büyüğüdüğün şehrin en önemli değerlerine artık hizmet etmen lazım' dedi. Sayın Başkan Kazım Yılmaz'ın da profesyonel bir ekiple şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışmak istemesi üzerine başka kulüplerin tekliflerini dikkate dahi almadan Samsunspor'da sportif direktörlük görevini kabul ettim.

YILMAZ HİÇ KARIŞMADI

Ben de Samsunspor'a yürekten katkı sağlamayı düşündüğüm için doğru işler yapmayı, her zaman kişiliğimden olan özveriyi deneyimi aktararak Samsunsporumuza hizmet etmeyi bir borç bildim. Öncelikle geçen yıl Sayın Kazım Yılmaz'ın başkan seçilmesi, doğru kullanılamayan bir büyük şanstı diye düşünüyorum. Ben ve belki benden sonrakiler de herhalde aynı düşüncededirler. Teknik anlamda Sayın Kazım Yılmaz'ın hiçbir şeye karışmadığı sadece cömert bir insan olduğunu söylemek isterim. Fakat kısa süre içerisinde doğru zamanda ve doğru yerde Samsunspor için olmadığımı gördüm. Prensipler, ilkeler, görüşler, hedefler tamamıyla bana uygun değildi."

ÖNCE FİKİRLERİMİ ALMADI

Tabii ki, Samsun ve Samsunspor'da herkes Samsunsporludur. Her yönetici de kulübe katkı sağlamak için oradadır ve onun için çaba gösterir. Bundan şüphem yok. Fakat herkes kendi alanı içinde ve sorumluluk bilincinde olmalı. Tüm bu yaklaşımlarımın üzerine Sayın Cevat Öncü'nün bilgi ve deneyim konusunda mütevazı olmayacağım altyapıda da benim fikirlerimi dahi almadan hareket ettiğini öğrenince Başkanımız Kazım Yılmaz'a bu konuları anlatmadan ayrıldım. Çünkü konuşsaydım beni bırakmayacağını düşündüm. Kalırsam da Samsunspor'a ve Başkan Kazım Yılmaz'a yararlı olamayacaktım. Samsunspor'da Samsunlu arkadaşların görev almaları gerektiğini düşünüyordum. Fakat bu arkadaşlarımıza değer verilmemesi, beni rahatsız etti. Zaten ben kulüpten ayrıldıktan 3-4 saat sonra arkamdan düzenlenen plan uygulamaya geçti."

VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM

Bu süreçte bu kararı veren arkadaşları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. O gün bu görevin başındaki yönetici arkadaşların bugün sorumluluğu başkalarına yüklemelerine anlam veremiyorum. Transfer edilen hiçbir oyuncu benim listemde olmadı. Teknik adam anlaşmasından önce Hakkı Bayrak, Tarkan Demirhan, Güven Gümüşdağ ve Yunus Şenocak  arkadaşlarımızla iyi çalışmalar yaptık. Hepsi canlı olarak izlenmiş iyi bir oyuncu listesi vardı elimizde. Kısmet değilmiş. Samsunspor'a dışarıdan da olsa hizmetim devam eder.

Haber Gazetesi - 05 Temmuz 2012, Perşembe

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/karabuk-ten-carpici-sozler/

cembaba

Bu adamı kaçıran insanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Allah Kayseri'de, Sivas maçında, Fenerbahçe maçında ağlayan, hıçkırıklara boğulan taraftarlarımızın hakkını bir bir çıkarsın.

emre

ahmetsefa55

şaka maka bank asya dayız lan bende hala birini küme düşürürlerde süpeligde oynarız gibi bir beklenti var.