Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

millwall

cankan ı aldık fos çıktı geçen tavsiye etmiştin ayberk:(

Ayberk

Alıntı yapılan: millwall - 17 June 2012, 20:53:18
cankan ı aldık fos çıktı geçen tavsiye etmiştin ayberk:(

uyum sorunu yaşamıştır uzak mesafe...

burakbas

garage bar da cinconlular kutlama yapıyorlarmış ... öyle bir duyum aldım , teyit ettirip ; " oğlum bak git " vol 2 yapılabilir...

Serkan

haneye tecavüz kaç yıldan başlıyor bir bilsen :)

burakbas

Alıntı yapılan: Serkan - 17 June 2012, 21:18:28
haneye tecavüz kaç yıldan başlıyor bir bilsen :)

çıkışta kaçanın .........  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

bkz: sokak dövüşü....

burakbas

ben aradım şimdi garage bar ı , 12 de bitecekmiş...

ahmetsefa55

olum başka işiniz mi yok bırakın ınsanlar eğlensın ya Allah Allah.

burakbas

Alıntı yapılan: muhalif - 17 June 2012, 21:46:25
olum başka işiniz mi yok bırakın ınsanlar eğlensın ya Allah Allah.

içlerinde dert olmuş...

kaç ay geçti derler adama...

cembaba

AlıntıKAMP YERİ ARANIYOR
Kırmızı-Beyazlılar'da bir yandan Olağanüstü Genel Kurul çalışmaları sürerken, bir yandan da sezon öncesi kamp yeri bakılıyor
17.06.2012 13:12 - 406 kez okundu

ZİYARETE DEVAM
Samsunspor'da Olağanüstü Genel Kurul çalışmaları sürüyor. Destek ziyaretilerine çıkan Başkan Kazım Yılmaz, ilk görüşmesini Vali Hüseyin Aksoy ile yaptı. Bu görüşmenin gayet olumlu geçtiği ve Başkan Kazım Yılmaz'ın moralinin birhayli düzeldiği öğrenildi. Başkan'ın, hafta içinde görüşmelerine devam edeceğide bildirildi.

TALİMAT VERDİ
Öte yandan, her nekadar Başkan Kazım Yılmaz'ın Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için adaylığını açıklamasada, hoca konusunda, yapılacak iç ve dış transferler ve kampa yerinin belirlenmesin için kurmaylarına talimat verdi. Kampa yeri için araştırmalar sürerken, hoca ve transferlerin kongre sonrasına bırakılacağı öğrenildi.

Şu haberi daha yeni okudum. İnşallah iyi olur ya. Kazım Başgaaaan[/b]

seydo55

Alıntı yapılan: de_brk7 - 17 June 2012, 21:36:46
çıkışta kaçanın .........  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

bkz: sokak dövüşü....

15 Kişiye Saldırdım

5trawberry

millwall

Alıntı yapılan: de_brk7 - 17 June 2012, 21:17:45
garage bar da cinconlular kutlama yapıyorlarmış ... öyle bir duyum aldım , teyit ettirip ; " oğlum bak git " vol 2 yapılabilir...

senin gazına geldim dün garagenin önünde hacamat ettiler beni  :x(( al_sana

berusa55

Rahatsız mısın arkadaş  .:.:.

Video

İngiltere'nin başkenti Londra'da dün sona eren Queen's Club Tenis Turnuvası'nın finalinde çizgi hakemini yaralayan David Nalbandian için polis soruşturması açılıyor.
Londra polisinden yapılan açıklamada, ''Olaydan haberdarız. Bir şikayette bulunuldu ve polis bu şikayeti araştıracak'' ifadeleri kullanıldı.
İngiliz basını, olay nedeniyle özür dileyen Arjantinli tenisçiye, sportmenlik dışı davranışından dolayı 36 bin 144 sterlinlik para ödülünün verilmeyeceğini yazdı.
Final maçında ilk seti 7-6 kazanan, ikinci setin 7. oyununda ise Hırvat rakibi Cilic'in servisini kırmasının ardından sinirlenerek çizgi hakeminin önündeki reklam paneline tekme atan Nalbandian, hakem Andrew McDougall'ın sol bacağının yaralanmasına neden olmuştu.

ATP kuralları gereği 30 yaşındaki Arjantinli raket turnuvadan diskalifiye edilirken, şampiyonluk kupası Marin Cilic'e verilmişti

Kaynak

amasra

Tanju ÇOLAK'lı, Emin KAR'lı Adnan ÖZTEKİN'li SAMSUNSPOR