Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

maviay55

Orduspor (A2)       0 - 2       Samsunspor (A2)

1 puan farkla klasman grubunda 2.sırada takımımız haftaya içerde lider boluyla maçı var..

şu çocuklar çıkıp oynasaydı dün rezil rüsva olmazdık bu kadar  :x((

yilmazselcuk55

Çarşamba Atatürk Gençlik Spor Kulübü, namaglup 3.Lige yükseldi  >l< >l< >l<

http://www.voleybolum.net/carsamba-bolgesel-ligden-3-lige2011-2012.htm

hala kızı

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, oyuncuları Theofanis Gekas ile sezon sonuna kadar sözleşmeleri bulunduğunu, oyuncunun takımlarından ayrılmadığını söyledi.

Yılmaz, Yunanlı oyuncuları Gekas'ın sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunduğunu belirterek, ''Oyuncumuzun tedavisi ülkesinde devam ediyor. Tercümanı aracılığıyla kendisiyle yaptığımız konuşmada, Beşiktaş maçına yetişebileceğini belirtti'' dedi.

Başkan Yılmaz, Gekas ile sezon sonuna kadar sözleşmeleri bulunduğunu, oyuncunun takımdan ayrılmadığını kaydetti.
kaynak:NTV SPOR

buonanotte

samsun'dan binlerce kişi gitmişti maça ve çorumlular da samsunspor'u desteklemişlerdi. bu maçın ilginç anısı şudur aslında. maçtan önceki bir hafta boyunca tesislerimizde takımla idmana çıkan genç bir siyahi hollandalı vardır. bir hafta sonunda multescu tarafından beğenilmez ama yine de çorum'daki maça gelip tribünde oturması istenir. o ise bunu kabul etmez ve üzgün bir şekilde ayrılır samsun'dan. bu topçu kim midir? daha sonra ispanya ve ingiltere'de gol krallıkları da yaşayacak olan jimmy floyd hasselbaink...

"alpay, ingiltere'ye yeni transfer olduğunda bir maça çıkarken arkadan birisi kafasına vurur ve "n'aber lan?" der. alpay dönüp de karşısında jimmy floyd hasselbaink'i görünce şaşırır ve "sen türkçe biliyor musun?" der. cevap ise 'çat pat biliyor ben; benim arkadaşlar türk!'" :deli:

emre__ss

Alıntı yapılan: führer - 22 March 2012, 19:45:14
samsun'dan binlerce kişi gitmişti maça ve çorumlular da samsunspor'u desteklemişlerdi. bu maçın ilginç anısı şudur aslında. maçtan önceki bir hafta boyunca tesislerimizde takımla idmana çıkan genç bir siyahi hollandalı vardır. bir hafta sonunda multescu tarafından beğenilmez ama yine de çorum'daki maça gelip tribünde oturması istenir. o ise bunu kabul etmez ve üzgün bir şekilde ayrılır samsun'dan. bu topçu kim midir? daha sonra ispanya ve ingiltere'de gol krallıkları da yaşayacak olan jimmy floyd hasselbaink...

"alpay, ingiltere'ye yeni transfer olduğunda bir maça çıkarken arkadan birisi kafasına vurur ve "n'aber lan?" der. alpay dönüp de karşısında jimmy floyd hasselbaink'i görünce şaşırır ve "sen türkçe biliyor musun?" der. cevap ise 'çat pat biliyor ben; benim arkadaşlar türk!'" :deli:

çorumdaki o maça bende gitmiştim babamla ne maçıydı o yıllardır aklımı kurcalıyor bulamıyorum deli oluyorum  :x((

GökhanÇağlar

Petrolofisi maçı oynanmış galiba Çorumda

Kaya

Ntvspor spor gecesi programı sunucularından Özgür Buzbaş'ın bana attığı Twit'e göre;Mesut Bakkal ile konuşmuş Zenke'nin kadro dışı bırakıldığını.Gekas'ın takıma dönmesinin çok zor olduğunu Sözleşmesi gereği Samsun'a geleceğini belirtmiş.

Son düdük çalmadan hiçbir şey bitmiş değildir.Önümüzdeki haftalarda öyle ya da böyle ligde kalırsak Gekas ile devam ederiz.Aksi durumda güzel bir uğurlama yapma şansımız olacak sanırım..

samsunmania

GurbetciFanatik

Petrolofisini sanirim 8-2  yada 8-3 yenmistik

o günkü manseti halen hatirliyorum gazetedeki

SAMSUNSPOR Corumda Petrol buldu

Kaya

Trtspor kanalında başkanın konuşması

BAŞKANIMIZ KAZIM YILMAZ'dan SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Transferler tutmadı

Başkan Yılmaz, 'Büyük Başkan' programında önemli açıklamalarda bulunurken, "Ben spordan fazla anlamam. Transferleri yöneticilerim yaptı. Maalesef de alınan oyuncular tutmadı" dedi

33 MİLYON TL HARCADIM
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, içini döktü. TRT Spor'da ekranlara gelen 'Büyük Başkan' adlı programın bu haftaki konuğu Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz idi. Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kazım Yılmaz, evli ve 3 çoçuk babası olduğunu belirterek, "Spora girmem ailem için sürpriz oldu. Onlara vakit ayıramıyorum. Bunun için çok üzgünüm. İki işyerim vardı. Samsunspor üçüncü işyerim oldu. Sabah 09.00'da gelip akşam çıkıyorum. Başarılı sonuçlar alamayınca çok üzülüyorum. Beni üzgün görmelerinden dolayı da ailem de çok üzülüyor" dedi.

BORÇSUZ KULÜBÜZ
Şu ana kadar 33 milyon TL para harcadıklarının altını çizen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, "Bütçeyi daha fazla arttıramadık. Kaynak bulamadık. Bütün transferleri kendi imkanımla yaptık. Bütün borçları yine başkan olarak kendi imkanımla temizledik. Borçsuz kulüplerden birisiyiz. Başarı için uğraşıyoruz. Başarı gelirse de diğer herşey gelecektir. Transferler ile ilgili yüksek meblağlı paralar ödedik. Yöneticiliği bilmediğimiz için bazı oyunculara fazla para verdik. Ben spordan fazla anlamam. Yöneticilerimin yaptığı transferler tutmadı. Yapacak birşey yok" diye konuştu.

İKİ TARAFTARIMIZ YARALANDI
Ligin ikinci devresinde deplasmanda Trabzonspor ile oynadıkları maçta yaşananları unutamadığını söyleyen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın devre arasında taraftar gruplarından birinin başındaki arkadaş bana telefon açtı. Bana, ' Başkanım mağdur durumdayız, iki yaralı arkadaşımız var. Polis dışarıya çıkartmıyor. Arkadaşlarımızı hastaneye götürmemiz gerek' dedi. Şeref tribünündeydim. Trabzonsporlu yönetici arkadaşlara konuyu ilettim. Yardımcı olmaya çalıştılar ama belki iletişim kopukluğu nedeniyle bu gerçekleşemedi".

ZORLUK ÇIKARILDI
"İkinci devrenin başlamasına kısa zaman kala yine aradılar beni. Bu kez ben taraftarlarımızın bulunduğu tribüne gittim. Kapıdaki polise kendimi tanıttım. Yaralı var onu almaya geldim dedim. İki taraftarımızın başı yarılmıştı. Ellerini başlarına koymuşlar bekliyorlardı. Polis memuru arkadaşımızın vermiş olduğu cevap beni çok üzdü. Polis memuru bana, 'Yerimi terk edemem. Buradan çıktığınız zaman güvenliğinizi sağlayamayız' dedi. Biz de kendi imkanlarımızla iki taraftarımızı tedavi olmaları için hastaneye gönderdik".

BANA MUSLUK ATTILAR
"Daha sonra maçın ikinci devresini ben taraftarlarımızın bulunduğu tribünde onların arasında izledim. Taraftarlarımızı teskin etmeye çalıştım. Karşılık vermeyin. Onlar suçlu olsun dedim. Bana da musluk attılar, boynuma geldi. 1 hafta boyunluk taktım. Üzgündüm, moralim bozuktu. Samsun'a gelmedim. İstanbul'da geçirdim rahatsızlığımı. Maçın bittiğinde ise tribünden çıkmak istemedim. Taraftarlarımıza da bize yapılanlar hakkında tutanak tutulacak. Tespit edildikten sonra sonra biz buradan çıkacağız dedim. Emniyet müdürü ve federasyon temsilcisi geldi, raporumuzu tutturduk.

EMNİYET GÜÇLERİ BİZİ DURDURDU
"Taraftarımızla birlikte yola çıktık. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçaabat'ta durdurulduk. Dediler ki, 'Başkan sizin taraftarlar patlayıcı madde attı'. Ben de onlara taraftarlar patlayıcı madde ile tribüne nasıl girmiş dedim. Bana , 'Bilmiyorum' dedi. Ben de siz bilemezseniz ben hiç bilemem. Demek ki sizin arkadaşlarınız arama yapmamışlar. Bizim bulunduğumuz tribüne çakı bıçağı, musluk attılar. Bunlar nasıl olacak dedim. Bana dedi ki, ' Ben onları bilmem, bunu bilirim'".

KARDEŞLİK MEŞALESİ SÖNDÜ
"Moralimizin bozuk olması skorla ilgili değildi. Kardeşlik, dostluk meşalesinin söndürülmesinden dolayı idi. Biz sezon başında Samsun'dan kardeşlik meşalesi yakmıştık. Ama bu kardeşlik, dostluk meşalesi Trabzon'da söndü. Ben bunları yapanların Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum. Biz Samsunspor olarak Trabzon'da sönen kardeşlik meşalesini her zaman yakmaya da hazır olacağız. Sönen dostluk meşalesini inşallah ileride iyi bir şekilde yakmayı da düşünürüz".

TARAFTARIMIZ ÇOK BÜYÜK
Samsunspor'un en büyük avantajı taraftarıdır. Çok büyük bir taraftar kitlesine sahibiz. Bu taraftar kitlesini hiçbir yerde bulamazsınız. Moral kaynağı. Anadolu'daki takımların taraftarları arasında en iyisi Samsunspor taraftarı. Sevgi bağımız çok güçlü. Başarılı sonuç alamadığımızdan dolayı taraftarımız üzülüyor. Bu bize iletildiği zaman biz de çok üzülüyoruz. Öğrenci taraftarlarımız harçlıklarını biriktirip maça geliyorlar ve takıma katkı sağlıyorlar. Bütün taraftarımıza çok teşekkür ediyorum".

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ
"Alt yapıdan A takıma futbolcu yetiştirmek gerekiyor. Futbol branşını ilerletmemiz gerekiyor. Yakın zamanda altyapıdan yetişen futbolcu yok. Biz göreve geldiğimizde altyapı için önemli işler yaptık. Onlara futbol eğitiminin yanında, sağlıklı beslenme, liderlik gibi konularda eğitimler verdik. Fitness hocamız, tüm altyapı kategorilerine eğitimler verdi. Altyapıdaki sonucu da ilerleyen zamanlarda alacağımıza inanıyorum".

Sercan

Geçmişten bahsetmek elbette artık anlamsız ama bu sezona Hüseyin Kalpar'la başlasaydık hiç bu durumlarda olmazdık...

Ollivanders

H.Kalpar falan olayı degil ki bu Seco. Sen yapılanmayı adam gibi gerçekleştirmezsen sonuç boyle olur işte. Ortada 33 trilyon para var ama basarı sıfır , takım artistlerle dolu. Bu futbolcuları hangi yoneticiler getirdi ve kim bundan ne kadar para yedi. Başkanın bence oncelikle bunları açıklaması lazım. bu onun sorumlulugunu kaldırmaz ama bize en azından fikir verebilir. Biz sene başında petkoviç kumarını oynamasaydık veya ilk 5 haftada petkoviçle yollarımızı ayırsaydık olay bu boyuta gelir miydi  ? Gelmezdi. Geçmişteki insanlarda başarı aramamız yerine biraz da kendimize bakmamız gerektigini dusunuyorum.

Ordu o kadar iyi adamlar aldı ki Bank Asya 'daki yıldız diye tabir edilen Müslüm neredeyse hiç maç alamadı. Şimdi ordulular müslüm'ü arar mı ? Aramaz çünkü takımları çok iyi ve yerinde hamleler yaptılar. Ama biz arıyoruz .Çünkü stratejimiz yanlış.

Sercan

Hacı dediklerine aynen katılıyorum ama sence H.Kalpar'la devam etseydik, bu durumlarda olur muyduk?

Ollivanders

H.kalpar ile devam etseydik belki bu durumdan daha iyi olurduk ama yine birşeyler eksik kalırdı be seco.