Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 19 March 2012, 23:47:27
oha ender hocanın dediğine göre Türk futbolcular yabancıları dışlamış ağlatcak seviyeye getirmiş adamlar bavullarını toplamış son anda vazgeçirmişler yuh

ya hic böyle bisey demesinler yada isim versinler.

Simdi ben Ertugrul-Adem-Kemal-Murat-Murat-Serdar-Ugur-Yenal  kimden süphe duyim.
Hayret bisey ya
Peki niye o duruma getirdiler, durup dururken kafa karistirmayin.

Bu arada Atilla tutdurdu Samsun DÜS-ME-YE-CEK diye  :evet:
ne demisler cikmayan candan ümit kesilmesmis

Theofanis Gekas

atillayı severim ama çok boş konuşuyor,ama ender hoca cin baya bişeler söyledi adnan sezgin ben burayı hortumlamaya geldim demiş böyle bir laf bile etti,çok ilginç bencede birileri bişey biliyosa isim vererek eksiksiz anlatmalı kimin ne mal olduğunu bileleim

holigan5565

arkadaşlar
diyebilirsiniz ki "la yürü git kardeşim herkesin kafası bozuk işin gücün yokmu."ama şöyle bir durum var evet düştük ama dünyanın sonu değil bizim için evet hepimiz hayal kıırıklığı içindeyiz.içimizden kırmak dökmek futbolcuları yuhlamak ve ruhsuzlar diye haykırmak geliyor içimizden.ama şirinlerin facebook sayfasında şöyle güzel bir söz var "En kötü gün bugunse bugunde SAMSUNSPORLUYUZ" evet öyleyiz ve bu takım bank asyadada olsa sonuna kadar yine gideceğiz maçlarına.
benim önerim şudur büyük samsunspor taraftarı olarak bizlere:
Bu hafta inadına stadı fulleyelim ruhsuz futbolculara inat hatta inadına takımımızın yanında tazahüratlarla kimin bu armayı ne kadar sevdiğini gösterelim.ama en ufak bir futbolculara laf etmeden kötü günündede takımın yanında nasıl durulur bütün türkiyeye izletelim. taraftarlık bence budur iyi gününde herkes taraftar bakalım en kötü günümüzde desteği nasıl yapabilecekmiyiz.eğer bunu başarabilirsek bence bütün türkiye ye taraftarlık ne demek öğretmiş oluruz.benimki bir fikir çok uçukta gelebilir size ama bu büyük taraftar neleri başarmadı ki.içindeki bütün hırsını ve isyanını bastırıpta kötü gününde takımına sahip çıkmayımı beceremicek.hadi arkadaşlar büyüklüğümüzü bir kere daha gösterelim.tabi bunu becerebilmek için gruplara büyük görev düşüyor ve tabiki özellikle büyük şirinlere

celebi

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 19 March 2012, 12:20:03
Biri 3 te 3 yapmalıyız, düşmeyeceğiz, inanıyoruz diye başlık açsa da yorum yazsak...

açayım mı :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: celebi - 20 March 2012, 00:56:59
açayım mı :)

açma abi, nolursun.. düşmeyecez deme, neden biliyor musun? çünkü inanırım, yine inanırım, açma..

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 March 2012, 01:01:15
açma abi, nolursun.. düşmeyecez deme, neden biliyor musun? çünkü inanırım, yine inanırım, açma..

la kardeşim hiç sorma ben yazsam bile yazdığıma ben bile inanıyorum. :)

furkan5534

Alıntı yapılan: 5trawberry - 19 March 2012, 15:40:25
Link yok, paylaşılan metin şu:

OKUMAYAN KALMASIN HERKES PAYLAŞSIN...!!!!

Devletin Kanalı Şirinlerin Linç Girişiminde Bulunduğunu İdda Etti İzleyenlerine.. Haber Saatinde Terör Örgütü Misali Bizi Hedef Gösterdi Evet O Yürüyüşte O Gencin Yanına Samsunspor Taraftarı Gitti Bizde Gördük Memurlarda Gördü Ama O Şahıs Çocuğu Dövmeye Değil Atkısını Almaya Gitti Ve O Atkıyı Alarak Kendisini Şu Açıklamayı Yapacaktı Samsunda Herkez İstediği Atkıyla Dolaşır Burası Samsun Karadenizin Başkenti Biz Şerefli Onurlu Centilmen İnsanlarız Diyecekti Ama O Anda Memurlarında Yanlış Anlaması Ve O Şahısında Müdahele Edilince Tavrının Değişmesi Kameralara Bu Şekilde Yansıdı; Daha Sonra İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Görevli Müdür Şahısı Yakaldı Ve Olayın Geçek Yüzünü Anlayınca da Olay Büyümeden Engelledi; Şimdi Siz Diyorsunuzki Samsunda Katlıam Çıkacaktı Ve Bir Çocuk Linç Edilecekti Sizler Kimlerin Maşası Olduğunuzu Biz Ve Samsun Halkkı Biliyor Sizler İşinize Geldiği Şeyi Haber Yaparsınız O Haberin İçeriğine Ve Doğruluğuna Bakmadan Yargısız İnfaz Yaparsınız Peki SİZE SORUYORUM Bu Kötü Tabloyu Yayınladınız Hiçmi Allahtan Korkmadınız Belki Yanılıyoruz Diye Madem Okadar Çok Haber Yapmak Bizi Ana Haber Bültenine Taşımak İstiyordunuz Samsunspor Taraftarının Gelen Her Misafir Takım Seyircisine Çiçek Verdiğini Gelen Misafirlerine Kendi İmkanlarıy Yemekler Verdiğini Sahasında Küfürün Olmadığını Neden Yayınlamadınız..!!! Ama Biz Bunun Sebebini Zaten Biliyoruz İlahi Adalet Gerçekleşecektir İşte O Zaman Sizlere Bizi Hedef Gösterenler Samsun Halkına Hesap Vereceklerdir Sizin Yayınlarınızı Daha Seyretmiyeceğiz Ve Bizi Seven Herkeze Seyretmemesini Rica Edeceğiz Taki Yaptığınız Bu İftirayı Düzeltene Kadar Bizim tv Mizde ATV Diye Bir Kanal OLmayacak.......!!!

bende okudum onu merak edıyorum arıyorum bulamadım ?

5trawberry

Bu teselilerin 61.dakika olayının mucidi kim?Geçenlerde ts nin olmadığına dair bi muhabbet dönüyordu burda.

mehmet yılmaz

İl kodu plakasına tezahürat yapma işini ilk çıkaran Bursaspor ve Ankaragüçlülerdir. Birbirlerine tezahürat yapmışlardır ilk olarak. Sonra diğer il takımlarında yaygınlaşmıştır.

5trawberry

Tşk ederim abi.
tesenin olmadığına dair bilgi sunulduğuna emindim ama, kim olduğunu unutmuştum.

burakbas

ts daha alkış yapmayı bilmiyor, o akıllarına hiç gelmez. :)

Burak

Hazıra konmayı sevdikleri için arkadaşlar mucidi olduklarını sanıyorlar

burakbas

ugrass

20 March 2012, 13:02:10 #29188 Son düzenlenme: 20 March 2012, 13:07:01 farUqras
biz daha ne diyelim size barcelona ucagının önünde fotograf cektiren ezik cömlekcicocukları

**KaR6**

şu tribun dergide bize güldürmek hoşunuza mı gidiyo? 50 kere uyardık mal mal yazmayın orası ss.biz değil diye.. gönlü kırılmasın kimsenin diye burada müsamaha gösteriliyo yaş kaç olursa olsun da zaten adamlar açık arıyo, yaptıgınız muhabbete bak, harbiden yeter yazmak zorunda değilsiniz bi yere, kimseye bir şey ispatlamak zorunda da değilsiniz..