Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ugrass

ORDUSPOR (39)
Hafta      Rakip
31.       Sivasspor (d)
32.       Gençlerbirliği
33.       Galatasaray (d)
34.       Trabzonspor

MERSiN İ.Y. (39)

Hafta    Rakip
31.    İstanbul B.B.
32.    Samsunspor (d)
33.    K.Karabükspor
34.    Eskişehirspor (d)

K. KARABÜKSPOR (37)

Hafta    Rakip
31.    G.Antepspor (d)
32.    Kayserispor
33.    Mersin İ.Y. (d)
34.    Beşiktaş

KAYSERİSPOR (37)

Hafta    Rakip
31.    Samsunspor
32.    K.Karabükspor (d)
33.    Eskişehirspor
34.    MKE A.Gücü (d)

GAZİANTEPSPOR (36)

Hafta    Rakip
31.    K.Karabükspor
32.    Eskişehirspor (d)
33.    MKE A.Gücü
34.    Bursaspor (d)

M. PARK ANTALYA (35)

Hafta    Rakip
31.    Eskişehirspor
32.    MKE A.Gücü (d)
33.    Bursaspor
34.    Fenerbahçe (d)

MANİSASPOR (32)

Hafta    Rakip
31.    Beşiktaş (d)
32.    Sivasspor
33.    Gençlerbirliği (d)
34.    Galatasaray

SAMSUNSPOR (30)

Hafta    Rakip
31.    Kayserispor (d)
32.    Mersin İ.Y.
33.    Beşiktaş (d)
34.    Sivasspor

yaniltsa bizi ruhsuz topcular..

Stelea

Sirinler Irmak karakoluna toplanmis. Olay cikaranlar evlerinden tek tek aliniyormus. Sahadaki ruhsuzlar kina yakin simdi!

Twitter'daki mesajlari:
"@forzasirinler55: Tribündeki arkadaşlarımızı teker teker evlerden toplayıp eski sanayideki irmak karakoluna götürüyorlar bizi... http://t.co/4CsfSXpB"

celebi

buradaki çoğu arkadaş belki ben hariç herkes kızacak bana ama bence ruhsuz topçuların bu konuda suçu o kadarda yok kına yakmalarına gerek yok.

maraton

herkes yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu onun suçu değil bu,bu benim suçum ( candan erçetin )

ugrass

Dertlerimiz çok büyük anlamaz kimse, SAMSUNSPOR sevgisi böyledir işte..

samsun 55

bir çok site de maçla ilgili haberlerde kareo yu değil maç sonu olayları koymuşlar anlamıyorum şu basınıı !! :-X :-X

ibo055

bizim ruhsuz topçulardan haber yokmu sesleri hiç çıkmıyor nerdeler  samsunspor sitesindede  ses yok

burakbas

Desiqner

Trabzonlular forumlarında kudurmuş helal çocuklar size.Sizlerle yükselelim yükseleceksek :)

GökhanÇağlar

helal olsun gençlere,Hakan Arslanla Finkle oynayacağımıza bu çocuklarla oynayalım daha iyi

city ultras

bence sirinler en iysini yapti,tebrikler sirinler...bazi takimlar futbola,bazi takimlar taraftariyla dünyada sezini duyurur...

CurvaSs

ilk yarıdaki trabzonspor maçında da Orduspor tribününden bi arkadaşım Şirinler tribünündeydi. onu bile ordu'daki evinden gelip almışlardı o zaman. ne denir ki .

Kaynak: http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=85519&start=10#ixzz1p0bg1aoj

sosaka

AlıntıA2 Ligi Klasman grubunda mücadele eden Samsunspor A2 takımımız, Nuri Asan Tesisleri'mizde konuk ettiği Trabzonspor(A2) takımını 5-4 mağlup etti. Nefes kesen karşılaşmanın ilk yarısını takımımız 12. ve 36. dakikalarda Aykut Çift'in ayağından kazandığı gollerle 2-1 önde kapattı. Takımımız ikinci devrede 4-2 mağlup duruma düştü. Ancak toparlanan takımımız, 83. dakikada Gökhan, 87. dakikada penaltıdan Muratcan ve 90+2'de Uğur'un attığı gollerle sahadan 5-4 galip ayrılmasını bildi.

Ekibimiz Trabzonspor(A2) takımı karşısında sahaya Furkan, Sergen, Yankı, Arif, Aykut Topal, Oğuzhan, H.İbrahim, Yasin, Muratcan, Aykut Çift ve Samet ilk 11'i ile başladı. İkinci devrede ise  Ömercan, Uğur, Gökhan Şen ve Hakan Aydın oyuna dahil oldu.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=180

Helal olsun çocuklara 4-2 den çevirmişler

Desiqner

TD'de gördüm güzelmiş.Helal dayıya :D

kalptenþimþek

yalnız bu hafta oynayamayacak, dizinden sakat dayım.. :)