Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stelea

kayeri yensin hangi takımı geçeceğiz aynı anda? neden berabere bitsin maçları. bızım rakipler karabuk antep ve antalyadır artık son haftaya kadar ve kaldı ki ciddi ciddi antalya gidecek bence.

s_uzunkaya

manisa her halükarda altımızda kalcak diye hesap yapıyoruz zaten. bence kayserinin puan kaybetmesi iyi olurdu. bizim artık kendi göbeğimizi kendimizin kesme zamanı. kayseri ister rahat olsun ister hatta olsun yenmemiz gerekecek. onedenle ne kadar bize yakın takım olursa okadar iyi. ben beraberlik istiyorum. bakalım atbilcekmi manisa.bugünkü kayseriyi ayrıca yeneceğimizi düşünüyorum. hiç iyi deyillerdi....

celebi

son 9 deplasman maçında sadece bizi yenmiş olan takıma ve teknik direktöre maçı satmış ve satan kişi yaftalaması ne kadarda kolay yapmayın arkadaşlar Allahınız aşkına

Atakumlu

antep i 2-0 yenmemiz sart oldu ...
arif bi cift lafımda sana olsun macı sattın hadi de adamların averajını duzeltme bari ama sen o kadar karakterli bi adam degilsin  >:(

Theofanis Gekas

bursa şu takımı sezon başında kursa yine şampiyondu

GurbetciFanatik

karabük-Antalya
g.antep-karabük

ben gözüme karabükü kestridim bilmem bana katilan varmidir

eger biz antepi yenersek antap- karabük maci 12 puanalik mac olur

celebi

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 04 March 2012, 17:38:05
antep i 2-0 yenmemiz sart oldu ...
arif bi cift lafımda sana olsun macı sattın hadi de adamların averajını duzeltme bari ama sen o kadar karakterli bi adam degilsin  >:(

ben arifi yakinen tanıyan birisiyim kardeşim gayette karakterli birisi kendisi.

Stelea

04 March 2012, 17:39:24 #28657 Son düzenlenme: 04 March 2012, 17:43:13 Stelea
kayseri kaybetseydi haftaya da belediyeye yenilseydi bizim maca diken üstünde cıkasalardı cok daha mı iyi olurdu. kayserinin yenmesi bizim cıkarımıza oldu bosverin  :ok

Stelea

Atakumlu

Alıntı yapılan: celebi - 04 March 2012, 17:39:20
ben arifi yakinen tanıyan birisiyim kardeşim gayette karakterli birisi kendisi.

abi karakterini futbol oynadıgı donemden de hatırlıyoz ... dicen ki kendini yere atıyosa karaktersiz mi oluyor ? bende dicem ki evet karaktersiz olur baskalarının kul hakkına giriyor ...

Gorkem

55_OrHaN_55

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Stelea - 04 March 2012, 17:36:40
kayeri yensin hangi takımı geçeceğiz aynı anda? neden berabere bitsin maçları. bızım rakipler karabuk antep ve antalyadır artık son haftaya kadar ve kaldı ki ciddi ciddi antalya gidecek bence.

Antalyanın daha Ankaragücü ile maçı var  :-X :-X

GurbetciFanatik

kayseri 2 ledi ve
suan itibariyle 17. degil 16.ci olduk
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 04 March 2012, 17:40:58
abi karakterini futbol oynadıgı donemden de hatırlıyoz ... dicen ki kendini yere atıyosa karaktersiz mi oluyor ? bende dicem ki evet karaktersiz olur baskalarının kul hakkına giriyor ...

eyvallah kardeşim.