Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Kimse dikkate almamis ama macin 2.yarisinda antalyasporlu futbolcu yerde yattigi icin futbolcumuz eliyle göstererek topu taca atti..ama antalyasporlu futbolcular centilmenlik yapmayarak devam ettiler.Antalyasporu siddetle kiniyoruz..

Shane_Falco

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 04 March 2012, 13:17:10
Kimse dikkate almamis ama macin 2.yarisinda antalyasporlu futbolcu yerde yattigi icin futbolcumuz eliyle göstererek topu taca atti..ama antalyasporlu futbolcular centilmenlik yapmayarak devam ettiler.Antalyasporu siddetle kiniyoruz..

Hocam bence orda olay senin yorumladığın gibi olmadı yahu.Bizim Kemal orada yanılmıyosam Bahia'ya pas vermek istedi ama adama bakmadığı için top Bahia'nın oldukça arkasında kaldı baktıki top taça çıkıyo akıllık yapayım dedi hemen yerdeki Antalyalıyı göstermeye çalıştıda pek inandırıcı olmadı :) O yüzden ne Antalyalı futbolcular centilmenlik yapmayı düşündü nede bizimkiler öyle bir şey bekledi :)

kumköylü ahmet

sen öle diyosan öyle olsun be kardesim.ama banada oyle geldi sanki tvden top ayaginda ve bayada rahatti aslinda bende yanlis yorumlamis olabilirim..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 04 March 2012, 13:27:10
Hocam bence orda olay senin yorumladığın gibi olmadı yahu.Bizim Kemal orada yanılmıyosam Bahia'ya pas vermek istedi ama adama bakmadığı için top Bahia'nın oldukça arkasında kaldı baktıki top taça çıkıyo akıllık yapayım dedi hemen yerdeki Antalyalıyı göstermeye çalıştıda pek inandırıcı olmadı :) O yüzden ne Antalyalı futbolcular centilmenlik yapmayı düşündü nede bizimkiler öyle bir şey bekledi :)

shane aynen dedigin gibi oldu, ben tv den bakarken arkadasima bak dedim ayagindan kacirdi simdi centilmenlik tasliyor dedim  :D :D :D
ama yine denedi akillilik yapti ama yemedi kimse  :evet:

Ayberk

Alıntı yapılan: heryerdesamsunlu - 03 March 2012, 20:16:06
ben bariz gol şansı olmadığına katılmıyorum.adam topu normalde hiçbir yeriyle durduramazdı eliyle smaç yaptı ,top geçse gekas kalecyle karşı karşıya.birde penaltıyı kaçırsaydık ozaman ödül gibi olurdu antalyaya.kırmızıyı vermeliydi bence.

Bariz gol şansından kasıt; karşı karşıya pozisyona girebilecekken elle kesilmesi durumunda veya top kaleye girerken elle durdurulması vs gibi pozisyonlardır. Oradaki adam Gekas evet, yanında bir defans daha var, buna rağmen karşı karşıya kalır mıydı, kalabilirdi. Ama orada Hakan Arslan olsa bariz gol şansı diyecek miydik :D Yani bariz gol şansı olarak nitelendirilebilecek bir pozisyon kesinlikle değildi, bana göre tabii

Sercan

Alıntı yapılan: Ayberk - 04 March 2012, 14:23:57
Bariz gol şansından kasıt; karşı karşıya pozisyona girebilecekken elle kesilmesi durumunda veya top kaleye girerken elle durdurulması vs gibi pozisyonlardır. Oradaki adam Gekas evet, yanında bir defans daha var, buna rağmen karşı karşıya kalır mıydı, kalabilirdi. Ama orada Hakan Arslan olsa bariz gol şansı diyecek miydik :D Yani bariz gol şansı olarak nitelendirilebilecek bir pozisyon kesinlikle değildi, bana göre tabii

bence kesinlikle bariz gol şansıydı. Hem göğsüyle indirip vurabilirdi, hem de direk vurabilirdi. Hepsini geçtim, adam resmen bilerek smaç vurdu topa, bundan daha net kırmızı kart olabilir mi?

Kaya

Ayberk sen yol yakınken gel boşver bırak hakemliği :))

Akyol

Bence de pozisyon kırmızı kart değildi. Ancak Ali Turan'ı Zenke'ye yaptığı hareketten sonra atmalıydı oyundan! Bir diğer hatalı karar Ali Tandoğan'ın kendini attığı pozisyonda çıkartmadığı sarı karttı. Murat Yıldırım'a hemen sarıları veriyorlar ilginç işler... :suslen:

ahmetsefa55

Ayberk

ben demiyorum abi Futbol Oyun Kuralları 2011 kitabı diyor :)
peki ne diyor:
İhraç gerektiren durumlar:
*Ciddi faullü oyundan suçlu ise,
*Şiddetli hareketten suçlu ise,
*Rakibe veya bir başkasına tükürürse,
*Topla bilerek elle oynayıp, rakip takımın bariz golünü veya gol atma şansını önlerse(kendi ceza sahasındaki kaleci hariç),
*Kaleye doğru ilerleyen rakibin bariz gol atma şansını serbest vuruş veya penaltı vuruşu gerektiren bir ihlal ile önlerse,
*Saldırgan, hakaret edici veya küfürlü bir şekilde konuşursa ve/veya baş ve el/kol hareketi yaparsa,
*Aynı maçta ikinci bir ihtar alırsa

Şimdi aynen burda yazan gibiymiş siz deyince ben de kendimi sorguladım. Kural aynen dediğim gibiymiş hani, bana göre bariz gol şansı değil tekrar izlemedim yazdıktan sonra gerçi ama neyse...

Akyol

Gekas'ın hemen arkasında bir adam var yani Gekas'ı yakalama şansı var. Bence kırmızı çok ağır olurdu sarı kart doğru karar.

Diğer kurallara göre Ali Turan'ın Zenke'ye yaptığı hareketten sonra atılması lazım. Penaltıyı bile düşünerek çalan İlker Meral, Ali Turan'ı nasıl atsın  :hnk:

Ayberk

Alıntı yapılan: Akyol - 04 March 2012, 15:35:06
Gekas'ın hemen arkasında bir adam var yani Gekas'ı yakalama şansı var. Bence kırmızı çok ağır olurdu sarı kart doğru karar.

Diğer kurallara göre Ali Turan'ın Zenke'ye yaptığı hareketten sonra atılması lazım. Penaltıyı bile düşünerek çalan İlker Meral, Ali Turan'ı nasıl atsın  :hnk:

Aynen bence de yumruk gösterdiğinde 2. sarıyı alması gerekirdi. Futbolda böyle bir şey mi var? O sana yumruk göstersin, ötekisi bilmem neresini göstersin :peeh: Ali Tandoğan'a da oskarlık performansı için kıyamadı herhalde sarı vermeye

ugrass

cezayir55

ben antep kadar balli takim gormedim

cany